Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Eu iar am facut noapte alba. Si maseaua cu toate ca iau amoxicilina si soldul si coastele si toate. Mai am oleaca si ma impusc. Am reusit sa atipesc putin spre dimineata si surpriza surpriza cine s-a trezit la 6?
Azi se pare ca e mai frumos afara e soare acuma sa speram ca o sa tina si mai pe dupa amiaza poate iesim si noi la aer, am iesit si aseara putin in parc cu fata.
Ma duc sa imi caut de treaba prin bucatarie ca daca stau prea mult degeaba ma ia cu somn.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
Kimmy spune:
Mada iti mai dau si eu putina treaba,daca nu te superi pe mine ... Pana la urma ne-am hoatarat cu sotul,ca numele fetitei noastre sa ramana Timeea Kristina,deci cand ai putin timp,eventual cand mai faci ceva modificari prin listuta,te rog sa modifici si la mine numele. si multumesc frumos
Kimmy36+Timeea Kristina AMR 4 saptamani
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by Kimmy
Mada iti mai dau si eu putina treaba,daca nu te superi pe mine ... Pana la urma ne-am hoatarat cu sotul,ca numele fetitei noastre sa ramana Timeea Kristina,deci cand ai putin timp,eventual cand mai faci ceva modificari prin listuta,te rog sa modifici si la mine numele. si multumesc frumos
Kimmy nu am motiv sa ma supar. It's done.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
SunSmile spune:
Neata,
Madalina si Dana La multi ani! Sa fiti sanatoase, frumoase, sa aveti sarcini usoare pana la capat si bebei minunati! O zi faina ca voi va doresc!
Kim eu vorbeam de ce e pe axn, ca asa le am si eu. Cu it-istu furacios langa mine iti dai seama...:)) Auzi? Ma gandeam la tine intr-o zi...ai putea incerca un alt supliment de fier, poate doar cel pe care-l iei nu e tolerat de organism. Uite eu am facut cautari si se pare ca tardyferonul este cel mai acceptat!
Gini ma bucur ca sunteti bine. Si multumim pt informatii. Eu mai am doar alcoolul de 70 grade, am vb aseara cu farmacista si azi la 12 mergem sa-l luam.
Adinule esti o frumoasa iar picii o minune. Foarte faine pozele iar tu o graviduta si o mamica misto!:) Bravo tie!
Narcis tu unde te preumbli de scrii telegrafic asa?
Nati ce hazliu sotul tau cu fierul:)). Imi pare rau ca nu trece durerea...mai ai insa putin de suportat!
Mada iesi din depresare!!! O sa-ti spun asta pana te enervez:) da' poate reusesc sa te fac mai vesela!
Noi azi avem program de umblat haimanale...sa mergem pe la mothercare-ul mare sa mai luam una/alta, sa papam o pizza ceva in oras, sa luam cadou unui pushti si sa mergem in vizita la prietenii nostri dragi, alea alea.
Distractie placuta si voua si o zi frumoasa! Ne auzim pe seara!
SUN 36+
anaxena spune:
si eu am avut o noapte alba!
pe la 3 m-am trezit cu o durere ingrozitoare la stomac si logic ca nu a cedat si in cele din urma a rezultat o repriza de vomitat,prima data in sarcina,dupa care iar dureri de stomac ,sa nu mai pun la socoteala si ligamentele...si m-am chinuit sa dorm,dar degeaba
asha ca azi sunt buna de impushcat!
Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 21 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Gabriela82 spune:
Madalina si Dana La multi ani! multa fericire, nasteri usoare si bebei sanatosi.
35+ AMR 4+
ANDREEA PAULA
Kimmy spune:
Sun ce dragut din partea ta ca te-ai gandit la mine ,sa stii ca ma incercat alt supliment,aveam in casa Maltofer,cu asta se pare ca ma impac binisor...mai am vreo 3 pastile si dupa aceea o sa iau Tardiferon,ca si eu asa am auzit ca e bine tolerat.
Eu cum aud de ceva film frumos ce nu a apaurt inca,cum ma pun pe "furat" sa nu mai vb de sotu ca are cont pe vreo 3 site-uri de torrenti
Mada multumesc
Gabriela82 spune:
fetelor eu va citesc cu interes dar nu prea am chef de scris.
cred ca de luni ma apuc si eu sa beau ceai de zmeur.
am pus si cateva poze noi pe picasa.
toate gravidutele si un wk cat mai placut!
35+ AMR 4+
ANDREEA PAULA
anaxena spune:
si sa nu uit de poze
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">burtica 37s+36s
Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 21 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Tecky spune:
Mada imi pare rau ca nu te simti bine!
Gini foarte interesante informatiile de la curs!
Sun distractie placuta si spor la cumparaturi!
Anaxena,Gabriela am vazut 2 burtici frumoase!
Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt