Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetili,

Sunt si eu in zona, dar va urmaresc din umbra. Sunt cu cartile pe burta si ma straduiesc sa ma concentrez sa si retin ce citesc pentru examen...
Ca atare o sa scriu mai putin, dar va voi citi din cand in cand.

Dara, eu am luat ser fiziologic la bidon de juma de litru din farmacia de la Mall Vitan. A costat cam 2 Roni.

Gata, am fugit la treaba!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 34+

AMR 6 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza fetele.
Camy da-o incolo de treaba ca asta isi bate joc de tine. Te duce cu zaharelu pana nasti in stilu asta. Pun pariu ca n-o sa ai probleme cand ter sa te intorci da te manipuleaza ca sa vii cat vrea ea. Io zic sa pui picioru in prag. Ii spui ca medicu nu-ti mai da voie si gata. Oricum Ionel zice ca de la 31 de sapt nu mai avem ce cauta la servici daca vrem sa nastem un copil linistit si cu greutate normala. Sunt mamici care fac fata bine stresului si se descurca dar tu nu esti printre ele. Moaaaama ce m-am enervat, auzi sa nu te lase in concediu, park ea hotaraste.
Io iar am dormit asa si asa, m-am trezit odata cu sotu pe la 6.30 ca pleaca azi in Germania in interes de servici. Asa nu-mi place sa-l stiu plecat Sta doar 2 zile dar pt mine e enorm.

bujo 33+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele si de la noi!

Si eu m-am tot frasuit azi noapte, atipeam ma trezeam trebuia sa ma intorc si normal ca ma dureau toate si tot asa.
Fata s-a trezit exact cand a plecat Flo la servici la 6 si jumate si-a papat lapticul si am coborat jos la desene si jucarii.
Asteptam sa vina astia de la tesco sa livreze comanda tre sa vina pana in ora 11 sper sa vina cat mai rapid ca is curioasa sa vad daca au aduc tot ce am comandat ca multe sunt pt bagajul de spital.
La noi deja se apuca de plouat au zis astia ca o sa ploua de azi si vad ca se tine de cuvant.
Mai dupa amiaza dupa ce facem nanitz poate mergem sa ne intalnim cu Flo sa vedem daca gasim in Londra setul ala pt bebe, da sa vedem cat de tare ploua ca daca e prea urat afara nu iesim daca e asa si asa ne riscam.
Cam atata de la noi si pe mine ma tot intzeapa mai peste tot si ieri a fost fain la plimbare da normal ca ma intepa peste tot de la mersul pe jos. Joi abia astept ca merg la dentist si apoi pe 15 vine si mama, incerc sa ma antrenez cu multa rabdare si sa nu ma enervez , prea tare.
Vicky nasoala tare faza cu biserica. Asa e si preotul ala din Irlanda de la botezul finutzei, aici in Londra nu il mai intereseaza ce religie e lumea ca poate nasii sunt englezi si unii nici nu au religie sau is cine stie ce religie. Sper sa rezolvati rapid problema si fara prea multa bataie de cap.
La sf sapt creca sambata vrem sa mergem si noi aici la biserica sa vb cu preotul despre data de 30 august sa vedem daca e liber sau nu. Speram sa fie liber sa avem noroc ca data trecuta am asteptat pana dupa ce am nascut si abia pe 28 oct am reusit sa gasim programare dar si aia ca a renuntat cineva.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

neatza, fetili,
camy, cum adica nu iti da voie..de la 31 de saptamani ai dreptul la prenatal..ii pui concediul in fata..si sa se descurce..timeea e pe primul loc..bine..mie imi e usor de zis.ca nu am de gand sa ma intorc sa lucrez aici..imi cautam in alta parte inainte sa raman gravida..si acum..daca incep caldurile..sau incepe sa imi fie iar rau..imiiau concediu de odihna..nici pe anul trecut nu l-am luat tot..decat 2 saptamani..
imi pare rau sa aud de mona, sper sa fie bine...daca nu rezolva la doctor, stiu ca bunica ma invata sa pun o frunza de varza batuta un pic cu ceva de lemn..e buna si pentru genunchi umflati..si pentru mai multe

28 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

buna burtici!!!

Stau de la 7 la dr de fam pt concediu, ce nervi m-au luat, bai sunt ceva de speriat pensionarii astia, rai de tot...a tb sa vina sotul meu si sa tipe la ei...naspa rau, dar altfel nu mai intram azi...eu am zis ca cu bunul simt faci treaba, dar nu e asa...

Ne-a luat si noua bunica cercelusi...mie mi se par mari sunt cu pietricele alb cu rosu, si au 1.54 gr...nu sunt mari, grei? voi ce stiti? SUNULE..? ai tai cum sunt?

Ce mai stiti de Mona? offf saracutza de ea...

Camy eu zic sa pleci fata in concediu, cine tie poate cand te intorci nici nu mai este sefa ta...ce rost aRE sa te stresezi?

Pupici, ma duc sa ma intind ca o lenesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele dragi,

Multumesc mult de aprecieri, desi nu-i chiar "doar burtika de mine" dar e ok, ma simt bine cu cele 13 kg in plus. (sau or fi 14 dupa weekendul asta?:) )
La cercelushi n-am facut poza, o sa ma straduiesc astazi sa-i prind cumva...sunt asa miiiiici. Sunt perfect rotunzi, nu au nimic care ar putea s-o jeneze (bine, sunt pt bebelushi), sunt din aur alb de 18k...si da, o sa-i aduca tati sa-i puna o dna asistenta in spital.

Oana tie nu ti-e jena sa pui poze asa slabanoage aici?:)) Foarte frumusica esti!
Vazut si burtici de Anna si Kim, frumusele si maaari. Numa' a mea nu-i asa barosana...uof uof....SI vazut si acvariu si placut taare!

Intzepaturi in col si eu mai am cateodata dar dna dr mi-a zis ca e normal, ca mi se pregateste corpul.
Bidon mare de ser fiziologic eu am luat de la o farmacie de cartier.
Cu garmastan si eu am inceput sa ma dau, pt ca aveam o sensibilitate crescuta si tot dna dr mi-a zis ca e cazul sa incepem.

Vic uof, ce reguli ciudate! Tin pumnii sa rezolvati!

Madutz te-au sunat dnele de la spital? Tu cand te mai duci? (pt bebe)

Ma'c sa-l sun pe unchiu sa-l felicit pt primareala:) si apoi trec la trebi. Da' mai vin...

Pup si o saptamana faina sa avem!

SUN 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

a mai trecut o saptamana!
a inceput trim 3!

28s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

bai...deci sunt varza.....eu tre' sa nasc imediat..si a venit azi la mine ca sa ma ocup de un proiect KANBAN!!!....o fi fain proiectul...dar nu vreau sa nasc pe aci!!!!

Cami 33s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor mersi pentru incurajari. Un mare pusi la toate. Am sunat la mitropolie si preotul ala a fost tare simpatic. Trebuie sa fac o cerere de dispensa, in care sa explic de ce vrem nasa catolica etc. Stie vre-una cum te adresezi preotului paroh?

Camy, uite un sfat: TU trebuie sa te gandesti la tine si la Timeea, nu sefa ta. Deci tu decizi cand intri in concediu. Eu nu te inteleg de ce te complaci in asa situatie.

Vicky 36+ si Maya
AMR +3 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mai fetelor dupa ce ca de 2 luni ma lupt cu nopti albe, dureri de oase si mai nou de burtica...colac peste pupaza au aparut si vergeturile!!!!!!!!!!!!!!!!de ce???????????????
m-am dat in fiecare sera cu crema( de fapt sotu)
acum mi-am luat de la farmacie lineance dar io stiu? cred ca tot degeaba! e clar ca sunt predispusa!

asta e ! bebelina sa fie sanatoasa!

asteptam vesti de la mona!

28s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput