Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Flo eu zic ca se pregateste colul pt nastere.Oricum e o senzatie nasoala.
Oana ce burtica frumoasa ai! Mi-am amintit ce burta mica aveam si eu la 27 sapt in comparatie cu burtoiul de acum.
Dana eu stiu ca femeile gravide au prioritate la medicul de familie.La medicul meu e pus afis clar pe usa.Cercelusii fetitei mele au un gram si ceva si sunt rotunzi cu pietricele albe si roz.O sa avem cele mai cochete fetite.
Dma nasol cu vergeturile,eu folosesc tot crema de la Lineance dar pana acum vad ca nu mi-a aparut nici o vergetura...dar nu e timpul pierdut.Se spune ca apar in fct de organismul fiecarei persoane si de elasticitatea pielii indiferent cu cate creme ne-am da.
Mada sa ne zici daca esti multumita de produsele primite!
Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Buna fetele....
eu azi am o dispozitie buna...aici la noi la serviciu, au venit fel de fel de gradinite si au program artistic in natura! Sunt asa dragalasi, care mai de care canta, danseaza... Normal ca nu am rezistat si am iesit la vizionat. Si ieri la fel....m-am delectat cu petrecerile copilasilor de 1 iunie...am plimbat-o pe Mara peste tot!

In rest sunt bine, dar fara chef de facut nimic in casa desi stiu ca sunt atatea de urnit si de aranjat!

Camy, asta e chiar culmea cu sefa ta....cum sa nu te lase in concediu...?! pai asta hotarasti tu si dr tau, ea nu are nimic de spus, daramite sa te oblige sa vii in continuare la serviciu...! of, unii oameni....

Sun... ce burtica frumoasa, si tu la fel...arati super! totul in grafic. Frumoase poze...la toate fetele!
Am pus si eu pe picassa poze cu burtica de 29 sapt. si hainutze...atatea avem!

Eu ies pe afara la o plimbarica. Va doresc o zi cu soare!

29+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Frumoase pozici Anaco! Suuuper trebuie sa fie sa vezi piticii in actiune!

Dana ai nostri au 1,48 cica. Am pus o pozica in picasa cu micutzeii cercelushi!

Ma intorc la trebi!

SUN 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tecky astept sa apara astia mai au 25 de minute sa vina. Ma dispera cand vin asa chiar in ultima secunda, da na numai sa vina si sa aduca toate, ca uneori daca nu au un produs il inlocuiesc ei cu ceva apropiat si daca vrei le accepti daca nu nu. Da nu imi place cand le inlocuieste.
Sorelix da am reusit sa dau de moase da au un program de numa. Numai lunea si vinerea de la 9 la 11 jumate si e drop in deci cine stie cata lume se aduna si cat stai de fapt sau miercurea cu programare dar nu imi convine deloc ca e excat cand fata ar trebui sa doarma intre 12 jumate si 14. Asa ca am sa merg vineri dim sa vad ce rezolv. Oricum mare lucru nu imi mai face de acuma masoara fundal height aia si ma intreaba daca am intrebari verifica unde e bebe si noteaza acolo 4/5,2/5 si cam atata. da na am sa ma duc vineri ca nu zic ca nu am vazut si moasele locale.
Finally tesco a aparut revin mai acusi.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

CAMY DUPA CUM AU SPUS SI FETELE........SEFA TA NU ARE NICI UN DREPT LEGAL SA ITI IMPUNA NIMIC.
DACA TU SI DR. ATI HOTARAT SA INTRI IN PRENATAL EA NU ARE CE FACE..........
HAI CA M-AM UMPLUT DE NERVI..... CE IDIOTI POT FI UNI SEFI..............SI FEMEI PE DEASUPRA.............
eu de azi intru in prenatal...................dar sunt la birou............pentru cateva ore.........
dar la mine este o alta situatie..........
de venit vin doar daca ma simt bine si sefa mea e o super sefa............
o sa mai vin cateva zile ca ma simt bine si am si niste acte de terminat............dar daca imi e rau nu trebuie decat sa iii dau mesaj ca nu pot veni..........
fetele, mai stiti ceva de Mona?
cum se mai simte?
a venit de la dr.?
in rest am vazut ca sunteti bine toate.............
hai ca fug sa pap ceva si revin mai incolo

Roxana30+ de Bianca Maria
AMR 10 SAPTAMANI

poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna,fetelor!
Oana,sa-ti fie rusine ca ink mai ai silueta......
Sun-sa poarte Galu sanatoasa cercelushii!!!
Noi am mai luat cate ceva....niste cosmetice de la mustela......1 biberon de la avent(tare scumpe,mai..........)am luat bepanthene............nu am gasit garmastan.....mai caut ca deja am o sensibilitate........
Am mai luat pt bb un sac de dormit....
asa am sarbatorit noi ziua copilului.....ink din burtik...

rontzy35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaco frumoase primele hainute ale Marei si burtica ta la fel de frumoasa!
SUN sunt atat de mici si de finuti cercelusii lui Galu,mi-au placut la nebunie.Acum parca imi pare rau ca eu i-am cumparat Ralucai din aur galben si nu alb,par mult mai finuti din aur alb.
Mada sper sa nu ai probl cu produsele!
Va las ca ma asteapta sotul sa mergem la cumparaturi! Poate mai cumpar ceva si pt broscuta mea mica!

Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Rontzy, Garmastan am luat eu de la o farmacie din Piata Amzei (langa Raiffeissen Bank).

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 34+

AMR 6 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata am terminat si cu tesco au adus de toate mai putin gelul antibacterial. Acu o sa il cumpar mi-au adus wipes in loc is bune si alea ca sunt destule suprafete de dezinfectat da vroiam gel sa il iau cu mine la spital ca e f bun, bine sunt si prin spital puse recipiente din alea pe toti peretii si la toate saloanele da asta il tin langa mine la pat si il folosesc de fiecare data cand am nevoie rapid fara sa mai merg pana la alea ale lor.
Vai avem pampersi mici si laptic gata facut de bebe mic nr 1. Am luat si doua de laptic gata facut just in case sa le am la mine si am sa imi iau si doua bibe sterlizate din alea mici sa fie acolo in bagaj, nici nu stii cand am nevoie de ele cine stie cat ne tine in spital si in miezul noptii daca e ceva nu vreau sa ma mai duc pana la asistente si etc tai ala pun in bibe si gata papitza lui bebe, asta in caz ca nu reusim cu alaptatul sau ceva ca ar fi mai simplu sa am laptic si sa suga bebe de la sursa decat sa ma chinui cu biberoane.
Asa ce mai vroiam sa zic, aaa despre vergeturi imi pare rau ca au inceput sa apara eu v-am zis m-am dat cu uleiurile uleiurilor si cremele cremelor ca aici se gasesc de toate doar si nu is asa scumpe ca in ro si tot degeaba, aveam cateva pe laterala la aripioare si putin pe fese si intr-o dim pe la 30 si ceva de sapt m-am trezit efectiv plina de ele ca o zebra de sus pana jos pe picioare si coapse. Deci eu sunt f sigura ca depinde de materialul genetic si nu de cate creme ne dam. Da na asta este acuma nu prea am vazut noi aparute nu ca ar mai avea loc da na sper sa nu mai apara si altele mai noi ca si destul de dungata.
Merg si eu sa vad pozele de pe picasa.
Vicky sincer nu am nici o idee cum ar trebui formulata scrisoarea. ce nasol ca tre sa faci asta. Is culmea si preotii astia cateodata, mai ales in afara granitelor romaniei ar putea fi un pic mai flexibili. Nea Pufulete asta a nostru e tare relax si simpatic, bine e si aici de f mult timp de prin anii 80 ceva de genul.
Sorry ca nu nominalizez da is asa de nu stiu cum sa zic, parca cu, capul in nori. Creca i'm losing my mind. Am trecut de la depresie la nebuneala. Ce face sarcina asta dintr-un om normal, well aproape normal.
Ma gandesc numai la nastere ma tot uit dupa semne nu mai am rabdare astept sa vad daca gasim azi setul ala ca daca da as fi super happy sa pot pune in sf la spalat hainele de bebe sa le pun in sertar, pe umerase si in bagaj sa fie toate gata sa pot dormi mai bine noaptea, well teoretic vorbind.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

proba

Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 18 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput