Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 12
bufi spune:
Anaxena si Flo1980 si daca mai sunt si alte fete care au diaree...am avut si eu problema asta, am sunat la dr gineco si mi-a dat sa iau Normix, 2 pastile la 12 ore...asa ca daca dr vostri sunt de acord...si am mancat si orez, paine prajita si apa...asta este...
Camy_pus cum adica sefa ta nu te lasa sa-ti iei concediu?
Datoria ta a fost sa o informezi si gata. ati avut vreo intelegere? Asta este punctul meu de vedere.
Eu am discutat de mult cu seful meu si de la 1 iulie intru in prenatal. Voi avea cam 33 saptamani atunci...este suficient, mai ales ca vin caldurile, burtica mare...dar tu stii mai bine
Sa avem o luna usoara, cu multi pitici veniti pe lume!
Bufi 29 sapt
anaxena spune:
eu sunt bine,sanatoasa si am si dormit relativ bine
ma apuc de curatenie,cred ca o sa fac 1000 de pauze ca sa nu ma apuce iar vreo serie de contractii cum am patzit lunea trecuta
ma duc sa ma uit pe picasa sa vad si eu noile pozici
Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 18 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
dara_d spune:
Buna dimineata
Nu am mai intrat de vineri ca nu m-am simtit bine ,m-a durut gatul rau de tot,am inceput sa tusesc, noaptile nu am dormit mai deloc,spre dimineata ,am tot tusit.
Sper sa imi treaca raceala asta curand ca nu mai pot ma epuizeaza,ca in rest nu ma simt asa rau ,ma mai dor oasele pelvisului dar nu insuportabil inca.
Nu mai stiu care spuneati de unde se gaseste ser fiziologic la recipient mai mare si avantajos la pret ,ca eu am vazut in farmacii la 17 sau 20 de lei, mi s-a parut cam scump. Astept raspuns.
Bujo imi pare rau sa ud ca Mona are iar probleme, sa speram ca scapa cu bine si fara asa mari dureri de hematomul ala.
Va pup pe toate.
34+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Tecky spune:
Ce fac gravidutele? Hai ca mai avem un pic si devenim si mamici!
Sun esti o graviduta perfecta,inafara de butica nu te-ai ingrasat deloc!
Camy nasol cu sefa asta a ta,dar ea chiar nu te vede ca esti cu burta la gura?Ea nu are copii?
Kimmy bafta la dr,sa vii cu vesti bune!
Anna superb este acvariul! Acum 2 ani i-am facut si eu cadou sotului un acvariu plin cu pesti,dar e foarte obositor sa le schimbi apa saptamanal,incepuse si sa aibe si un miros de balta si intr-un sfarsit i-am facut cadou unui baietel.
Marimar chiar nu m-am gandit sa intreb daca m-a filmat si pe mine cineva,eram prea concentrata sa filmez !
Fetelor voi simtiti cate un junghi asa ca o intepatura in col? Eu mai simt din cand in cand si e tare nasoala senzatia,am impresia ca fac pe mine!
Va las ca am o meditatie!
Va pup si va doresc o saptamana excelenta!
Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt
flo1980 spune:
Bufi multam de informatii, sa vedem cum ne mai comportam azi... Ma gandeam ca si legumele (rosiile si castravetii)din piata poate sunt stropite cu ceva....ca au fost zile cand nu am mai mancat capsuni sau cirese.... Vedem....Multam inca odata!
Camy nici pe mine nu ma lasau in concediu, caci nu au gasit inlocuitor, dar pur si simplu mi-am facut bagajul si le-am zis ca nu mai pot veni, era adevarat...aveam contractii,colul sters si deschis.
Acum astept ziua de joi sa merg la echo. Dar bine ca am scapat de contractii, stesul dauneaza in mod sigur!
Aveti grija de voi!
Flory mami de Alex si 35+ cu
AMR 5 saptamani
bebe 2
pozele mele
flo1980 spune:
Apropo, Tecky si eu simt intepaturi in col cum spui tu....oare se pregateste organismul?
Ana ma bucur ca esti bine, ai grija mare, nu te obosi prea mult!
Flory mami de Alex si 35+ cu
AMR 5 saptamani
bebe 2
pozele mele
oanasm spune:
helauuuuuu!
La multi ani cu intarziere la bebelini si cupii!!!! sa fiti santaosi tun si ...intelepti
noi am fost la aer de sambata pana duminica....si o leac de plaja...si am jucat si badminton, ca de fiecare data
aa...iaca si 2 pozici...cu burtica 26s si 26s si 6z
Mona, suntem alaturi de tine! sper sa fie totul bine odata!
pup toate fetele cochetele, am vazut si io pozixi..faine toate!!! Sunu...nu ne prezinti si nou cercelushii!?
Danangie, da niste pozici cu tine si burtica bronzata cand mai vedem!?
Oana
27+ cu
o noua viata
filmuletz bb
vias spune:
mi-a zis sefa ca ''dar trebuie sa stai pana la 7 luni si 10 zile''...si zic eu...''da...adica asta insemna 16 mai''...si zice ea ''dar concediul nu-l pierzi, il poti lua si dupa ce nasti, nu????''...offffffffffff
...asa este, ar trebui doar sa o anunt, dar avand in vedere ca vreau sa ma intorc...sper sa mai vin doar saptamana asta...ca nu mai rezist psihic!!!...vreau sa merg si eu la cumparaturi...
Fetele...azi-noapte am avut prima noapte de insomnii..din cauza durerilor ...si ma mai inteapa si colul...oare de ce???
Abia astept sa merg joi la dr....discutam despre nastere...
Si acum...la treaba cu mine..
Cami 33s+, cu Timeea Cristina
pustai
anaxena spune:
eu am intzepaturi in col de vreo 2 sapt,nu e deloc placut..ba chiar vineri am avut toata ziua,dar m-am obishnuit si nu le mai bag in seama,ca deja au intrat in rutina zilnica...bine ca nu mai am contractii dureroase!
am oMARIA!!!AMR 18 zile
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anaxena spune:
apropo eu am inceput sa ma dau cu garmastan pe mameloane ca ma dor de vreo 3-4 zile sunt foarte sensibile la cea mai mica atingere
am oMARIA!!!AMR 18 zile
proiectul bebe pink