Comori de nov-dec 04(179)
Raspunsuri - Pagina 3
Ele spune:
Buna dimineata!
In primul rand La multi ani Ioana cu intarziere.Sper sa fi avut o zi frumoasa , asa cum ti-ai dorit tu.
Paxela mamica cat o mai tragi tu si Deliuta. Pupici si sa-i creasca unghiuta cat mai repede.
Otilia..ce broscuta e Ana. Vazut pozele si tare ii place sa se jpace cu apa.Fratiorul tre sa fie la fel sa aiba companion de joaca.
Felis m-am uitat in ultimul album. Am vazut ca ati fost la Slanic Moldova. Eu mor de drag dupa locul ala. Poate ca am multe amintiri placute de acolo. Cand stateam la Gl mergeam des ..cam o data la 2 saptamani. Chiar daca s-ar zice ca vin numai batrani pe acolo eu m-am simtit super. Urcat trepetele alea zilnic, multa liniste, cazare cu tarife de bun simt, camerele ok.
Elena & Denisa
NOI
daniela_sb spune:
Buna dimineatza!
Am crezut ca nasc in weekend-ul asta dar se pare ca mai sta la adapost o vreme bebelina... M-am ales doar cu niste contactii nedureroase.
Oti, sa dea Domnul sa fie ca-ti doresti. Eu iti doresc doar sa fie atat de reusit, dezinvolt si fericit ca si Ana.
degetzel ranit sa se refaca rapid!
si de la noi cu intarziere, Onitza! Si sa ai parte doar de bucurii!
37+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
cassandra spune:
La multi ani ! Onitza chiar daca cu intarziere.
Paxela, pupam Deliuta lovita si speram sa ii treaca cat mai repede. Mie mi se strange inima cand vad ca are o zgaiba cat de mica pt ca nu stie sa isi gestioneze bine durerea si ma doare sa il vad ca sufera. uf, uf... si cate nu o sa mai tragem pana cresc mari!
Otilia, frumoase pozicile de la eco. Sa creasca mare bebe si sa fie sanatos.
Noi venim dupa o ziua copilului splendida, cu soare, cadouase, iesire in aer liber si multa joaca. Dragos s-a bucurat nespus pt ca in sfarsit a venit ZIUA LUI (e cam frustrat mititelul ca a tot mers la zilele prietenilor lui iar ziua lui e atat de departe, asa ca a decretat ca 1 iunie e numai si numai ziua lui, nu si a celorlalti copii!) Ca sa nu ii stricam fericirea nu am mai insistat cu explicatiile pt ca altfel ajungeam sa ne ciondanim
Pupam pe toti princhindeii si le dorim sa fie cei mai fericiti copii din lume!!!!!
Dragos si mami Alexandra 10+
ad_rianna spune:
cuscra draga. sa fii sanatoasa onitza si fericita si sa-ti implinesti toate dorintele
paxela manuta mica si dragutza. brrrr ce intamplare, lasa ca e si o parte buna: asa micutza o sa se vindece mai usor si mai frumos. si eu am avut o "patanie" ceva de genul asta, doart ca aveam catre 4 anisori si mi-a prins un unchi degetelul aratator de la mana stanga intre rotile dintate de la zdrobitorul de struguri (vina era doar a mea) norocul meu a fost ca tatal meu nu le-a dat voie la spital sa-mi taie prima falanga asa cum voiau si acum e vindecat, nu ca un deget normal dar e unghie....si e deget . insa eram mai maricica decat delia si rana a fost cam horror
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
monica-elizabet spune:
Oti, anutza frumushica si pe bb din burtika...io zic ca-i baietel
pe toate sa aveti o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
paxela spune:
oti, sanatos sa fie, si e asa frumos ca e fetita sigur
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
danette spune:
Ce dragutza e ANA la plaja.... super!
Bb din burtica zic eu ca-i fetitza...da' sa fie cum vrei tu!
AM pus si eu cateva poze noi aici:
http://entertainment.webshots.com/album/563674894QytMFI
monica-elizabet spune:
pe toate si pe copilashi
danette, irisina o frumushica ca de obicei...am vazut ca se distreaza de minune pe amandoua
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
try spune:
Pupam anutza la balaceala ca ce mult ii mai placea. Multam pt dedicatie.
Iar bebe din burtic e fetita, nu ti-e clar ? Ce mai intrebi. Nu te vad mama de baietel (just a personal opinion).
Eu am si uitat de 1 iunie, a trecut pe langa mine fara sa am habar. Acu mdeschizand forumul am realizat, dupa ce v-am citit voua mesajele. Rusine sa-mi fie.
Pupam pe Iris cea scumpa. Ai vazut? I-a crescut parul la loc de nici nu zici ca ai tuns-o candva. Ce frumos s-a distrat in groapa cu bile si ce scumpa e pe role.