Comori de nov-dec 04(179)
Raspunsuri - Pagina 2
Otiliav spune:
Alexa, eu zic ca este mai bine ca a scos-o. De cand a patit-o si Ana am aflat ca daca este presiune sub unghie ii doare rau si trebuie facuta o gaurica cu acul sa iasa acel aer. Dar oricum tot ii cadea si putea sa si-o agate in hainute si era mai nasol. Ii trece pana se face mare, un sa fie asteptarea mai usoara.
Mihaela, eu cred ca mergem la plaja. Dar mai intai sa-mi revin ca am intrat obosita in we dupa teambuildingul de joi cu barcile de viteza pe apa, plimbari pe insule si restaurant pana la 12 noaptea. Si de dimineata ne-am trezit la 6 sa o ducem pe proprietara noastra la aeroport, am venit si am mai atipit, am plecat la 10 la magazin dupa mancare. I-am luat si Anei cadou, o casa de marcat ca la magazin. Am venit zombie, este canicula la noi, 31 de grade , eu m-am dus in pat Ana a zis ca se mai joaca cu casa si cand vin dupa ea dormea sub masa . Am dormit putin dar tot ma doare capul de plezneste, nu am chef de nimic, nici sa mananc, acum beau un nes si sper sa-mi revin putin ca am uitat sa iau iaurt trebuie sa plec pana nu se inchid magazinele.
A, si ca tot ii place Anei sa deseneze cu creta colorata, stiu ca noi aveam astfel de concursuri de 1 Iunie si cred ca este si in zilele noastre o idee buna.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
dama spune:
Of, of, degetelul bandajat al Deliutei sa treaca repede...ce durere o fi fost pe ea, mititica, nici nu-mi vine sa ma gandesc.
Ochi verzi, noi (parintii) nu am organizat nimic de 1 iunie, doar le-am luat cate un cadout la fiecare. In schimb David are serbare maine la gradi (organizata de directiune) si apoi se lasa si cu gratar si cu tot felul de alte distractii pana seara. Ne ducem si noi la serbare, dar nu cred ca vom ramane si la festin ca dureaza prea mult si nu vreau sa-l chinuim si pe Patrick.
si va doresc un we placut si cat mai plin de zambetele copilasilor
Mami de David & Patrick
paxela spune:
maine, noi prin herastrau cu mamicile de la Delia din stup, cadoauri domanisoara o rochita si el o broasca ninja, sa vedem pe parcurs ce mai intervine
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Otiliav spune:
Copilasilor, sa fie sanatosi si cuminti!
Onitza, sa fii iubita, norocoasa si sanatoasa! Da un semn de viata cand ajungeti cu bine acasa, te si sper sa ai o zi de nastere reusita!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
monica-elizabet spune:
La multi ani! tuturor copilashilor sa fie sanatosi
[]s
La multi ani! onitza sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD tot ce-ti doresti
si ai mei au primit cadouashele si sunt in culmea fericirii
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
paxela spune:
La multi ani Onitza!!! sa fi sanatoasa sa ai tot ce iti doresti, si o natalie cat mai curand
La muti ani puiuti mici o copilarie de vis pentru toti
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI pentru toti copilasii si tuturor mamicilor cu suflet de copil!
LA MULTI ANI IOANA! Sa fii fericita si iubita. Visele sa-ti devina cat mai curand realitate.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
FELIS spune:
ONITZA... sa fii sanatoasa, fericita, iubita si cat mai multe vise implinite...
tuturor copilasilor... de ziua lorrrr
la buba Deliei
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Am ajuns si noi acasa, am spalat geamurile casei, am udat gradina, ba chiar am facut si baie. Dupa plaja si balaceala in mare, am mai udat-o si cu furtunul ca asa vroia, am lasat-o sa ude si gradina si din baie de abia a iesit, am o RATA. Dar o rata care s-a distrat tare bine de ziua copilului, am facut un efort sa alerg dupa ea pe plaja si in apa dar se vede din poze ce incantata este, nici cadourile de ieri nu au facut-o asa fericita.
Am pus poze de la plaja aici si cateva de la balaceala din gradina aici. La noi deja e seceta, am ajuns sa udam gradina ca de o luna nu a plouat .
Dedicatie pentru Andra, copil proaspat venit de la gradinita, ce conteaza ca dimineata am asortat-o frumos cu bleu, maro si alb, ea se simte bine prafuita si chiar mai are nevoie si de un pic de iarba in par deci o tavaleala fericita prin gradina. Reteta de facut un copil fericit si multumit de ea .
Si nu in ultimul rand am incercat sa fac poze cu ce mi-a dat de la eco, le-am pus aici, prima si a treia sunt aceeasi poza dar fotografiata de la distanta diferita. Atentie, cine se uita, trebuie sa-si dea si cu presupusul daca-i fetita sau baiat .
13+ BB2
onitza spune:
MULTUMESC DE URARI! SUNTETI GROZAVE!!! CA DE OBICEI OTILIA NU A UITAT!!!!!!!! Saptamana ce tocmai a trecut a fost una grozav de placuta dar si obositoare...am fost 2 zile la MUnchen, apoi la Venus, am prins doua conferinte fff interesante, mi-au fost f utile! Va dati seama cat pot fi de obositaaaa...cu trezit la 5 dim si culcat dupa 1...dar a meritat! Noaptea asta trag un somn bun sa recuperez! Am citit pe fuga decat ce ati scris la cap asta...DELIUTA pupam manutza bandajata si te felicit pt curajul tau!
POze am multicele, o sa sortez maine cateva sa ne vedeti...f pe scurt, conferintele superok, primul zbor cu avionul foaaaarte ok (mai vreaaau) , mancareaaaa vaaarzaaaaaa..nu mi-a priit absolut deloc......n-am avut timp sa vizitam decat centrul care m-a incantat!!!!...maine pun pozele....va pup, ma duc la naniiii!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL