Comori de nov-dec 04(179)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Voi dupa ce v-ati dat seama ca e fetita mey? Ca mie mi s-a parut ca vad un cuc acolo.

Ce face degetelul Deliei?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

degetelul deliei e ok, azi am fost sa ii schimbe pansamentul, de acum il schimbam acasa , pana creste unghiuta, arata bine seram sa scapam repede

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am vazut poze cu Iris pe role si filmuletul, vad ca se descurca bine acum. Si ce-mi place ca are o mica gasca acolo. Iar parul ei este intr-adevar minunat, bogat, ondulat si viguros.

Am mai pus poze cu bb de la eco de astazi, tot cu nasucul in vant, ce haios este. Nu s-a priceput moasa sa spuna, in schimb ,am aflat ca probabil secretiile le am datorita placentei care este jos, acopera colul.

Sa vedem in Ro ce-mi va spune, atunci voi avea 19 saptamani, trebuie sa vada ca merg la un ecograf performant.

Ioana, cum a fost cu avionul, emotii multe ?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

13+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

Paxela, saracul degetel, sper sa-i treaca repede!
(eu cand era Bianca mai mica i-am tantit portiera de la masina peste mana, din fericire nu a patit nimic, dar m-am simtit ca ultima denaturata- e drept ca ii spusesem de 100 ori sa fie atenta la usa, dar ....)
Am vazut si eu in sfarsit doua fete frumoase la nunta (Dana si Irisina), foarte haioase rochitele cu buline si foarte eleganta nunta!
Vad ca se descurca bine Iris cu rolele, al meu copil mic nu e prea mare maestru, el e fan bicicleta si trotineta.

Otilico, si eu mai pun un vot tot pentru fetita! - apropo, tu ce iti doresti?

Onitza, sa-ti fie de bine mica excursie, ma bucur ca a fost utila (si placuta!)

Noi ne pregatim cu spor de serbare, am emotii find ultima a Biancai la gradinita, cred ca va iesi tare lacrimogena, ca deja doamna se jeleste de pe acum, ii pleaca 17 copii pe care i-a avut de la 3 ani si la care tine foarte mult!
O sa trebuiasca sa si filmez, sa fac si poze, intrucat Catalin nu o sa fie in Bucuresti, sa vedem cum ma descurc.

Mihnea a inceput sa folosesca tot felul de expresii pretentioase, dupa modelul sora-sii, mi se pare tare haios.

Sunt suparata ca nu gasesc nici un stomatolog pediatru ca lumea,si nici un oftalmolog la ore normale. La Oftapro unde mergeam cu el se fac programari cu 2 luni inainte, si-s la ore cretine - de ex 3 dupa amiaza, iar eu nu prea am cum sa ma fofilez la ora aia . Daca aveti idee de vreun cabinet particular cu dr buni, va rog sa-mi spuneti si mie!

Altfel toate bune, asteptam vacanta cu trenul din Franta!

Roxana&Co

Mergi la inceput

Roxana, pai parca sunt curioasa sa vad cum e sa fii mama de baiat, parca as vrea fetita ca nu mi-am facut pofta cu Ana , dar vreau sa stiu ce este mai repede ca sa incepem sa ne gandim la nume.
Eu zic sa iei si o bunica cu tine care sa-i aibe pe ei in grija si tu sa poti fotografia/filma.
Cat despre doctori, nu cred ca te incalzeste dar aici in majoritatea cazurilor programarile sunt intre 8-16, nu prea ai cum sa nu lipsesti de la servici. Doar sunt si ei oameni si au program ca toti ceilalti .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

13+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
roserbina si eu tot la oftapro merg cu amandoi(am fost f multumita dar tot asta ma enerveaza si pe mine ca te programeaza cu atat de mult timp inainte) noi pentru ruxi nu am apucat sa facem control in iarna asta cand am fost acasa doar pentru alex s-a gasit un locshor in 2 luni ...insa zilele trecute am vazut o tipa la tv(emisiune inregistrata de pe A1) se numea Andreea Ciubotaru si lucreaza la infosan(medic pediatru oftalmolog) si eu as vrea sa merg la ea cand venim acasa(am gasit numai referinte bune si pe net)
despre medic stomatolog pentru pitici, era o tipa cand mergeam eu cu alex si problema lui(care a fost fix aceeasi cum are mihnea) se numeste Aneta Ivan, era chiar la cabinetul de pedodontie de la facultatea de stomatologie, o tipa tinerica dar super informata si care lucra f bine...poate daca reusesti sa dai un telefon sa vezi daca mai este pe-acolo...
va pe toate sunt in zona cu o cafea imensa si tot nu reusesc sa ma trezesc klumea sa fac ceva

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Buna ziua mamici si mamici cu burtici,
azi am fost la medicul ginecolog care mi-a spus in urma controlului si al ecografiei ca bebe e dezvoltat normal dar ca sacul e f mic si bebe nu are spatiu sa se miste liber asa cum ar trebui. Asta dupa ce spatamana trecuta am fost la eco si mi s-a spus ca totul e ok. sa inteleg ca bebica a crescut intr-o spatamana dar sacul nu s-a mai largit? Mi-a dat trataemnt o luna si sa vedem cum evolueaza. Sper sa fie bine.
In rest Dragos e bine, fericit ca se apropie vacanta (cred ca a cam obosit in ultima perioada si simte nevoia unei pauze). Ne pregatim si noi de serbarica de sfarsit de an si e tare nerabdator.recita mereu poezioara prin casa si canta toata ziulica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cassandra, tinem pumnii sa fie totul bine pana la sfarsit

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Cassandra, sa speram ca va fi totul bine.

Eu sunt cu o mare cultura de morcovi la fund, nu am dormit bine si nici la noapte nu cred ca voi dormi, oricum trebuie sa fac bagajul meu si al Anei. Ana va merge 4 nopti la o prietena care mai are doi copilasi si am mari emotii sa nu faca vreo prostie mare ca o duce capul bine de tot la prostii, plus ca are scari in casa, balustrada la vreo 5m de pamant afara, gard cam lipsa deci ar putea iesi pana in strada ca asa sunt casele pe aici. Prefer sa o tina la desene intr-o camera. Nu-mi place ca sunt asa anxioasa. Iar eu va trebui sa schimb 4 avioane, 4 decolari, 4 aterizari . Ma sa fie totul bine cu noi toti, sa fie Ana cuminte, sa nu prindem goluri de aer sa mi se faca frica. Cu putin mai mult noroc ne auzim cu bine luni.

13+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Monicutzo, esti o comoara! Sarumana mult de info, o sa sun si eu sa vad daca rezolv ceva ... Ar fi trebuit sa merg cu Mihnea la control de acum 2 luni , dar nu a fost posibil sa gasesc loc la o ora umana, si , cu schimbarea serviciului, inca nu pot face pe aici chiar ce vreau.INCA!

Cassandra, speram sa fie bine pana la urma cu bb mic. Ia tratamentul si gandeste pozitiv!

Fulguleatzo, ce mai face burtica? ati aflat ce e bb?

Otilia, dar unde pleci de o lasi pe Ana cu prietena ta? Cred ca ai niste emotii! Tinem pumnii sa gasesti totul in regula si drum bun.

Aime, Adriana, iar ati fugit?

Eu sunt cam zombie, Bianca a dormit foarte prost azi noapte, ea, care nu misca de obicei pana dimineata, nu stiu ce a avut, s-a tot sculat/frichinit, mai si tusea, visa, se zvarcolea, ma rog... Cred ca era si extrem de obosita, a stat nenumarate ore afara ieri, si cum nu mai doarme dupa amiaza, o fi ajuns la limita. Saraca bona , se gandeste ca face bine ca ii scoate si dupa amiaza, si chiar asa si e, dar probabil ca e cam mult, o sa-i zic sa stea numai vreo ora si ceva.

Va doresc o zi buna in continuare!

Roxana&Co

Mergi la inceput