Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Merci Gabitza, l-am notat pe al tau, ca in rest vad ca din nr disponibile, majoritatea au nascut deja si cred ca sunt mai ocupate, iar celorlalte li se cam arata de nastere aproximativ deodata cu mine. Merci inca o data

Poze
39+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
AMR 2 ZILE - cel mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Neatza.
Dupa un weekend cu multe plimbari, am reusit si eu sa-mi umflu picioarele, iar acum nu mai vor sa se desumfle. Pe langa asta simfiza pubiana ma ushide. Azi la 11 am intalnire cu dr, si poate, cine stie, ma opreste acolo. Dar eu nu prea cred, pentru ca nu am nici un simptom. Azi se implinesc 40 de saptamani, dupa ecograf, dupa calendar mai am vreo 4 zile.
Ylari, La multi ani linistiti langa bebe si tati, fara soacre bagacioase, suparacioase si rautacioase. Scuze pentru intarziere.
La multi ani si bebeilor pentru ziua de ieri.
Iulia, Miss va inteleg perfect, in legatura cu teama de nastere. Si eu o am dinainte sa raman insarcinata. Dar ma intaresc numai cand ma gandesc la bebe. Nu ma mai gandesc la procesul nasterii ci trec direct la momentul in care il voi tine pe el in brate.

Ma duc sa ma pregatesc.

39+ abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Anca, poti lua nr meu in caz de ceva. Astept vestea buna!!!!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata si de la noooi!!!!
Inca o data multumesc tuturor pentru urarile de la multi ani!!!! Sunteti taaare dragute (ca intotdeauna). Ancaurn, multumesc si ptr sfatul cu privire la orarul de vizita, hi, hi, hi!!! Dar am avut o idee si mai buna! Cand urla fata mai tare, atunci o rog si eu sa stea cu ea si ma duc sa mananc, sa fac dus, etc... (Acum cine e aia malefica??? Ha, ha!) Si fata bineinteles ca o vrea pe mami a ei, ca numai ea stie cum ii place cu avionul, cum ii place sa i se cante nani nani, etc...
Dar ce credeti, ieri de fata cu ai mei, imi zice soacramea ca sa ii dau fata sa doarma cu ea!!!!!!!!!!! Eu (bausem un pahar de sampanie, ceea ce dupa atata timp e echivalent cu o sticla intreaga, eram k lumea) i-a zis " ETE, NA!!!" La care soacramea "Eu ti l-am dat pe baiatul meu, si n-am mai facut asa" Si eu i-am raspuns "Da, dar te saturasei de el!" Hhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

Asaaaaa, acum am si eu o mica problema: Fetelor care dati si biberon, amvazut ca majoritatea aveti AVENT (si eu la fel). Dar mi-au adus ai mei ieri 2 biberoane de la NUK cu air sistem anticolici. Si zic eu aseara hai sa incercam si cu asta. Stiti cat a durat sa pape 90 ml? 1 oraaaaa!!!!!!! Intepenisem... Si tot a ragait si tot a regurgitat, si tot a facut o mica criza de colici... Noroc ca acum dam si cu Bonnisan si cu Colic Baby (un siropel) care se pare ca o calmeaza destul de rapid... Nu imi mai plange 3 ore, plange cateva zeci de minute si apoi adoarme mititica... mi-e o mila de eaaaa.... Asa, intrebarea era daca mai a experimentat cineva ceva de genul asta cu biberoanele NUK... poate se mananca mai greu din ele???? Va multumesc frumos...

Aaaaaa, si mai povestea soacramea ceva aseara, ca nu stiu unde (la un magazin) mereu baga papusi si jucarii frumoase, si acum, de cand are ea fata, nu mai baga. Si eu (tot cu dopul in sticla) i-am zis ca fata o avem eu si cu fi-su... Sa beau mai des???????????/

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, buna strategie asta cu sampania Numa' ca nu o poti folosi prea des. Dar cat sa te mai racoresti nitel merge

Siropelul acela ColicBaby l-am folosit si noi cu succes si asta am de gand sa folosesc si la Andrei. Din aceeasi gama exista si LassBaby, pentru constipatie la bebe, dar nu stiu de la cate luni se poate folosi. Si mai luasem si CalmaBaby cand avea Andrei zile extrem de agitate si nu putea adormi de oboseala, mai ales cand incepusera sa se simta dintisorii, dar asta l-am folosit mai rarutz.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna dimineata tuturor!

De vineri am revenit si noi acasa, dar nu am avut timp sa intru, deci n-am citit nimic din urma.
Vreau sa le multumesc celor ce m-au sustinut si sa le felicit pe celelalte mamici care au nascut intre timp.

Ylari! La multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta! (cu scuze pentru intarziere).

Noi suntem bine, bebelina e cuminte si mancacioasa...n-am probleme cu ea.
Eu ma misc inca greu, am picioarele umflate ca niste butuci si ma mai tine operatia, dar pe zi ce trece e din ce in ce mai bine.

Daca vreti sa-mi vedeti buburuza, am pus niste poze mai jos.

Va pup!

http://community.webshots.com/user/lumitdr

Lumi, mami de Elena Cristiana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Ylari, buna strategie asta cu sampania Numa' ca nu o poti folosi prea des. Dar cat sa te mai racoresti nitel merge

Siropelul acela ColicBaby l-am folosit si noi cu succes si asta am de gand sa folosesc si la Andrei. Din aceeasi gama exista si LassBaby, pentru constipatie la bebe, dar nu stiu de la cate luni se poate folosi. Si mai luasem si CalmaBaby cand avea Andrei zile extrem de agitate si nu putea adormi de oboseala, mai ales cand incepusera sa se simta dintisorii, dar asta l-am folosit mai rarutz.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Deci Colic Baby mi se pare foarte tare!!!!! Tu mai foloseai si altceva in paralel? Ca de exemplu eu nu i-l dau de 3 ori / zi cum scrie in prospect dar de 3 ori pe zi ii dau asa: de 2 ori bonnisan si o data Colic Baby. De retinut si CalmaBaby...

YLARI

Mergi la inceput

Laura merci, notat.

Ylari cred ca ai gasit solutia perfecta . Pune-o sa stea in continuare cu bebeluna agitata ca sa-i arati ca nu-i in stare sa aiba grija de ea. Si da, cu sampania mai rarut, vorba Gabitzei, da' cu zeflemeaua inainte cat mai des!

Fetelor, a inceput in sfarsit razboiul Ylari contra Socrella-Cruella. Hai cu galeria pt Ylari

Poze
AMR 2 ZILE - cel mult

Mergi la inceput

Bine ai venit acasa Luminel. Vazut poze cu bebe mic si dragalas Cristiana. Dulce, dulce foc. Sa fie si de acum incolo tot la fel de cuminte, papacioasa si fara colici. Iar tie, refacere usoara si multe bucurii alaturi de Cristiana

Poze
AMR 2 ZILE - cel mult

Mergi la inceput

Bun venit acasa, Luminel!!!!!!
Sa o tina bebelina Cristiana tot asa, cuminte, cuminte, cuminte. Vazut si poze, scumpa fos, seamana si cu bebeluna mea cand stramba din nas la san, ha, ha...
Povesteste-ne, cum a fost? Ai fost multumita de spital, de doctorita?

Hei, fetelor, normal ca doar nu o sa ajung alcoolica acum, doar ca sa spun verde in fata ce gandesc...

Eu am sunat la Medicover sa programez prima vizita. Mi-au zis ca ma va suna cineva in cursul zilei de azi. Sa ii vad... Trebuie sa imi pregatesc si lista cu intrebari...

Va pup pe toate.

YLARI

Mergi la inceput