Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza

iar m-a trezit sotul...nu poate sa plece la lucru pana nu ma jigareste putin..de fapt, pana nu ma jigareste ca sa ma trezesc sa-l alint si sa ma joc cu el...n-am vazut asa ceva. nu cred ca mai pot dormi..vad ca aici e pustiu...slaba activitate...haideti fetelor ce faceti? care pe unde v-ati raspandit?

ma intind otara ca asta mica imi sfredeleste in col de ieri...asa ma inteapa cand stau jos sau in picioare de numa...contractii ciuciu, doar intepaturi puternice..stau linistita pana joi sa n-am surprize. mai bag un ochi pe la voi mai incolo

Pozici Iulia AMR 3 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata,
Ne-am trezit si noi dupa o noapte furtunoasa cu diaree si varsaturi, care au generat vre-o 3 ore de contractii dureroase de am crezut ca nu mai prindem dimineata 2 in 1. Dar n-a fost sa fie asa. Pe la 4 contractiile s-au potolit, eu am reusit sa adorm si acum vad ca totul e ok. Sper sa stea bebe cumintel pana miercuri dimineata.

Ylari. Te rog sa primesti si intarziatele mele urari de multi, multi ani cu sanatate si fericire alaturi de frumoasa bebeluna si iuby al tau (nu si alaturi de acritura de socrella-Cruella)Apropo de socrella, oare nu-i poti face un program de vizita? Stabileste si tu un interval de timp cand o lasi cu bebeluna, timp in care tu sa incerci sa te relaxezi putin cu un dus, o revista, DC, ceva, ce vrei tu. In rest, interzis in camera voastra, ca doar aveti si voi nevoie de intimitate. E o idee. Nu stiu cat de stralucita, dar asta mi-a trecut prin cap.

Getuta multa, multa sanatate. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, mai ales acum cand trebuie sa te concentrezi pe bebe si nu pe nemernicele de dureri de fiere.
Fetelor, oare daca ii dam Getutei multi, multi pupici nu dispare piatra aia? Uite, incep eu

Miss uite o si nu baga in seama toti nemernicii ce bantuie pe net. Sunt destui in lumea asta. Bucura-te de oamenii buni cu care te-ai inconjurat si pe ceilalti lasa-i in afara sferei lumii tale. Priveste-i ca la televizor si nu-i lasa sa te afecteze.

Iulia e normal sa-ti fie frica. Si mie imi e, si eu sunt la a doua nastere. Dar sa stii ca in secunda in care auzi primul tipat al puiului tau uiti de tot. Toate instinctele tale se trezesc dintr-o data la viata si uiti ca ti-a fost frica vreodata. Curaj!

Blueangel te rog sa ma ierti ca nu ti-am raspuns mai devreme in legatura cu trompele. Sper ca acum nu e prea tarziu. Eu am hotarat sa mi le leg. Dar dr meu nu vrea sa-mi faca cezariana doar pentru atata lucru, asa ca le vom lega la cateva luni dupa nastere, printr-o operatie laparoscopica. Am hotarat ca asta e cel mai buna metoda contraceptiva pt noi. Prezervativul mi se pare nu numai mai incomod, dar iesi si destul de scump daca tragi linia la sfarsit de luna, striletul risti sa nu ti-l suporte organismul - cred ca 75% din cunostintele mele cu sterilet au avut probleme cu el, chiar si sarcina -, iar pastilele si injectiile cu hormoni sunt excluse din punctul meu de vedere. Singurul inconvenient in cazul legarii trompelor este ireversibilitatea operatiei, ceea ce pe mine personal nu ma afecteaza, avand deja doi copii si o varsta. Si daca chiar imi va mai trebui musai musai inca un copil, se poate face FIV. Asa ca...

Acum va las ca m-am intins.....

Poze
39+ 2 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
AMR 2 ZILE - cel mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna la bebici si burtici!

Sunt cam somnoroasa, m-a cam frecat Andrei azinoapte. Si-a luat la culcare cu el in pat o punga cu niste baloane in ea, dezumflate baloanele, le-a capatat ieri. Si nu le-a dat drumul din mana si tot fosnea saracia aia de punga de m-a cheaunit. Daca reuseam sa i le iau din mana, cand se trezea nitel "puaaa, puaaa". Uff!
Asa face mereu, ne culcam in pat cu jucaria preferata a zilei plus cateva bile musai. Sa vezi ce fain e cand te trezesti peste noapte ca te jeneaza ceva si scoti o bila dintre coaste sau de sub fund

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza votez cu tine. Nu din cauza Cezarei ca ea doarme in camera ei, ci din cauza paricii absorbante ce am pus-o aseara sub mine.Imi era frica cu contractiile alea sa nu mi se rupa apele si sa ud patul. Dar a facut un milion de cute, chit ca am pus-o sub cearsaful cu elastic. Asa ca noi am fost amandoua fachiri azi noapte. nu?

Poze
39+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
AMR 2 ZILE - cel mult

Mergi la inceput

Fetele,
Al cui nr de telefon pot sa-l iau si eu, sa va anunt in momentul cel mare?

Poze
AMR 2 ZILE - cel mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineata!!! fetelor io sigur cad in depresie!!!e data de 2 iunie si bebelina mea nu vrea sa vada lumea!!!si eu nu am vrut sa depasesc termenul stabilit!!!asa ma tem acu ca poate ceva nu e ok!!!si mai tre sa stau pana in 9 iun daca nu nasc si doar apoi sa merg la dr. si eu nu mai am rabdare!!!si nici nervi!!!offfffffff!!!!!!

gabitzam lasa ca poate recuperezi somnicul cumva!!!

AMR SA SPERAM CA 1 zi si NU MAI MULT Amelia Gabriela

Mergi la inceput

melly daca am naste in acelasi loc, ti-as spune sa stai cuminte pana miercuri. Asa insa iti spun sa savurezi fiecare moment ca o sa-ti fie tare dor de clipele astea cand iti facea burtica valuri.

Am citit pe undeva ca ti-ai pus plase de tantari la termopane. Imi scrii te rog pe PM de unde le-ai luat si cu cat, ca vreau sa-mi pun si eu.

Poze
AMR 2 ZILE - cel mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata si de la mine (nu mai zic noi sa nu confuzez)!

La noi liniste, dormit bustean, trezit o data pt baie, bustean la loc, acum tocmai am mancat o omleta enorma cu de toate prin ea, deocamdata sta cumintel acolo in burtica, sa vedem daca apucam consultatia de miercuri.
Va pup si sa fie o saptamana minunata!!!

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele! Dau si eu tircoale pe la la laptop asteptindu-l pe Tudor sa se trezeasca sa manince...mare puturos e ariciul meu! Azi-noapte s-a trezit pe la 4 fara un sfert, a mincat si de atunci tot doarme...dar in curind trebuie sa-l trezesc, daca nu binevoieste el singurel...

Andreea - scuze ca te-am confundat - nici nu-mi dau seama cu cine, dar uite ca pina la urma am avut gura aurita si ai si nascut - asa ca felicitari mamico, sa-ti traiasca bb Eric si sa fie sanatos! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost!

Gabitzam - sa stii ca si mie mi se pare ca Tudor aduce cu 3D-ul de la 28 de saptamini...credeam ca numai mie mi se pare!

Miss - urita faza cu pozele - nici nu m-am gindit ca s-ar putea intimpla asa ceva...

Getutza - cum au spus si fetele, poti incerca si cu termometrul si cu supozitorul cu glicerina! Cred si eu ca bb s-a linistit dupa ce a facut kk - iti dai seama cum i-o fi fost saracul cu burtica incarcata...

Mihaser - pediatrii nostri cred ca trebuie sa se ia de mina!
Marturisesc ca am mincat si eu si caise si capsuni (bine, nu cit as fi vrut eu!) si chiar si cite o rosie - la Stefan nu am tinut regim decit in ceea ce priveste mincarurile care baloneaza si a fost foarte bine! Cit despre sucul de morcovi - tu faci cum vrei, dar eu zic sa astepti macar pina la 4 luni, mai ales daca e alaptat la sin!

In rest ce sa va mai spun - am avut un weekend cam naspa - Stefan e racit - imi tuseste urit de tot, cu expectoratii - am sunat pediatra si pina la urma l-am pus pe antibiotic - 5 zile...problema este ca atunci cind e bolnavior si asa apatic sta numai dupa mine si greu ii intri in voie, asa ca ieri mai ales mi-a fos destul de greu cu amindoi agatati de mine... Abia astept sa treaca sia stea 2 zile si sa iesim afara - in weekend, daca e frumos, sper sa iesim toti 4 la prima plimbare impreuna!!

Am uitat sa va spun ca am vorbit cu Monik - cred ca simbata, ca am pierdut sirul zilelor...era bine, a doua zi in principiu pleca acasa, asa ca sper ca e deja acasa!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Anca, poti lua numarul meu de telefon, sau al unei mamici care a nascut deja, sau a unei burtici care naste mai pe la coada listei, daca e disponibil pe contul comun.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput