Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

iulia, eu ziceam ca mai am secretii dimineata, insa la mine nu sunt ca apa, ci usor laptoase... Oricum, stiu ca in stadiul asta al sarcinii totul e normal, se mai elimina si putin din dop, mai si sangeram putin, totul reprezinta pregatirea pentru nastere...

Intepaturi in col am avut si eu cateva azi, sunt contractii usor dureroase, tot de exercitiu. Eu ma las pe mana corpului, ca stie el cel mai bine ce face

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

iulia, eu ziceam ca mai am secretii dimineata, insa la mine nu sunt ca apa, ci usor laptoase... Oricum, stiu ca in stadiul asta al sarcinii totul e normal, se mai elimina si putin din dop, mai si sangeram putin, totul reprezinta pregatirea pentru nastere...

Intepaturi in col am avut si eu cateva azi, sunt contractii usor dureroase, tot de exercitiu. Eu ma las pe mana corpului, ca stie el cel mai bine ce face

mi-e cam frica m-a apucat lashitatea pe ultima suta de metrii gaina ce sunt

Pozici Iulia AMR 4 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut

Si noi am fost azi in parc un pic...fara Eli...ea a facut nani acasa cu buni.

Tati a luat ser fiziologic fiola de la Help Net cu 19 ron cutia...noi ptr nasuc folosim Marimer...serul il folosim la ochisor
Fetele daca bebeii fac conjuncticita sa nu-i stergeti cu ser sau ceai de musetel...Mergeti la oftalmo sa va dea picaturi nettacin sau tobradex

Glicerina boraxata are termen de valabilitate 24 de luni pana in 2010.

Hai Iulia curaj! Important e finalul...o sa-o ai pe bebelina in brate!

Gabitza tare bine e cand incepi sa intri in vechii pantaloni!

Va pup! Tin pumnii ptr fetele care au cezariana saptamana asta dar si ptr Melly, Ramona80, Lorich, Ancaurn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Apuc si eu sa scriu un pic. Pe tati l-am lasat sa doarma ca a venit la 4 de la petrecerea de botez, noi suntem in sufragerie, bb doarme in landoul de la carucior. Am fost cu bb la vot si ne-am plimbat un pic, dupa care ne-a lasat sa pregatim masa de pranz si cand m-am asezat sa mananc a inceput sa planga. Parca are al saselea simt, cum fac si eu ceva care nu are legatura directa cu el plange.
Apropo de temele discutate, ser fiziologic la cutie am luat si eu.Ii bag in nasuc cate o picatura si aspir. Eu am un aspirator nazal electric, adica pe baterii. Fac asta dimineata, tot atunci sterg si ochisorii.
Vreau sa zic ca si ieri si azi a facut kk de s-a umplut pana in gat. Nu stiu cum.Poate nu am prins eu pampersul suficient de bine, sau a avut presiune pur si simplu.
Sunt franta de oboseala, nu am reusit sa dorm azi noapte nicicum si nu din cauza lui bb pur si simplu de oboseala cred.
Burta am si eu cam ca la 5 luni asa, ca la mine se vedea burtica mai devreme, dar nu disper, am gasit vreo 2 pantaloni si o fusta in care incap. Cu bluzele stau mai prost, ca eu oricum aveam pieptul mare si bluzele ma incapeau la fix, iar acum e practic imposibil sa ma inchei cu ceva, port tot bluzele de graviduta.
Fetelor eu am realizat ceva: sunt atat de incordata si stresata cu bb incat efectiv uit sa ma bucur de el. Ma agit sa fie totul bine si nu apuc sa ma uit pur si simplu si sa fiu fericita ca e aici. In fine, zic si eu ca daca mi-am dat seama poate revizuiesc atitudinea.
Ylari , la multi ani fericiti alaturi de bb si iubi al tau si cat mai multi departe de soacra malefica.
S-a vorbit de relatia motan copil, al meu momentan nu cred ca isi da seama ce si cum, i-am aratat copilul, miauna constiincios la usa cand plange copilul. A mirosit piciorul copilului dar cam atat. Noi il husuim cu aceeasi pasiune ca inainte daca vrea sa intre in dormitor, deci nu e nici o schimbare.
Apropo de motanul soacrei tale Ylari eu il faceam afis.
Cleo motanul meu e castrat de altfel, insa cred ca ar fi fericit sa fie pe locul 2. Al meu e pe locul 3 sau 4 din pacate pentru el.
Sper ca maine sa fie vremea frumoasa sa pot merge pana la piata Berceni ca sa ii iau sampon sa ii fac baie ca e momentul.
Iulia draga mea e normal sa iti fie frica. Asa am fost si eu. Imi venea sa zic, hopa m-am razgandit sa mai stam un pic, dar nu ai cum sa opresti lucrurile, asa ca : capul sus si cu Dumnezeu inainte. Oricum dupa ce nasti nu mai ai timp sa eziti deci trece faza asta rapid.
Bine ai venit bb Eric, sa fii sanatos si papacios, si in cunostinta de cauza iti doresc sa nu ai colici! Iar mamica sa se refaca rapid si sa se bucure de tine.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

socrate, inseamna ca si bebe al tau va fi un mare norocos, daca s-a umplut de kk pana la gat Stai sa vezi tu cum o sa fie cand ii bagi diversificarea pe la 5-6 luni, o sa te prinzi de nas cu un carlig de rufe ca sa nu-l mirosi... Iar de restul nu-ti face griji, o sa-ti treaca si incordarea, mai ales daca zici ca o constientizezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Si de la noi felicitari de 1 iunie pentru toti copilasii, prezenti si care stau sa se nasca!
Noi am sarbatorit cum se cuvine, am prins un pic de soare dupa-masa si am fost in Cismigiu. Bebe a fost cel mai cistigat ca a dormit tot timpul si nu s-a enervat de aglomeratia de nedescris. Ma rog, azi a fost doar un drum experimental, pe viitor mergem doar in timpul saptaminii, cind nu e asa nebunie.
pentru fetele aflate in emotii!
Socrate, ai mare dreptate cind zici ca nu apucam sa ne bucuram suficient de bebici! Ce-i drept, e si greu cu atitea pe cap...dar si cind ne apucam sa ne pupam si sa ne iubim. Mie cel mai mult imi place cind se milogeste sa doarma in brate. Stiu ca nu e bine sa-l invat asa, dar cind vad cum se cuibareste la pieptul meu mor de dragul lui.
Fug ca e ora de baie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

pustiu, foarte pustiu!!!! s-a terminat votu si tot nimeni nu e in zona!!!

bag pentru lorich, ancaurn, ramonella80 si tuturor celor care spera!!!si ptr iulia ca vad ca mi ai si tu picut!!!

bebei si mamicile si viitoarele mamici!!!

AMR SA SPERAM CA 1 zi si NU MAI MULT Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele, Cleo, Alina_anto, Dordia, Gabitzule,Mihaser mercic de raspunsuri.
Socrate, ce dreptate ai, si eu sunt atat de stresata si incordata ca poate d-aia nici nu am lapte cum trebuie+ ca nu ma odihnesc.
sper sa se regleze cat de repede.

In sfarsit am reusit sa-l pun pe bb in patut. Sper sa doarma in seara asta.
Acum o sa calc niste scutece de finet ca nu mai am deloc si sa nu ma prinda noaptea fara rezerve. Aseara am schimbat: patul de 3 ori, scutecelul de finet de 4 ori si pe bb de nu stiu cate ori.

Nici pe mine nu ma incap hainele vechi, am o singura bluza si o fusta din care nu ies, de fapt nici nu am chef sa ma schimb, sa caut de imbracat, etc. Azi am avut doua tenttive de iesit afara. Esuate din cauza ploii. ne-am intors cu coada intre picioare. Poate duminica viitoare reusesc sa merg cu sis in Mall, noi la magazine si sotii cu copiii pe terasa.
La shopping:)

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mai, fetelor! Ce e pustiul asta?
voiam si eu sa lecturez nitel dimineata!!.
Dar vad ca sunt ultima care a scris aseara
In seara asta ne-am trezit la 3. E un progres, mai ales ca ne-am culcat devreme, la 9. au fost niste prieteni la noi si ne-au adus infacol. cica e f bun si ca da o oatecatr somnolenta.
Asa ca am dormit si eu 3 ore. Acum ii fac un supliment si ma bag la culcare iar.
sper!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza :)

pai daca va plangeti ca nu scrie nimeni... hai sa va spun io ca m-a exasperat mulsul asta sau mai degaraba sanii care noaptea parca innebunesc si se umflaaaa si curg si imi fac bluza fleasca si ma dor grrrrrrrrrr si sa nu va inchipuitzi ca dorm fara sutien :) Am si sutien si pernutze din alea, dar in somn cred ca se mai deplaseaza aparatorile alea si curg sanii. In fine, ideea e ca am vrut sa scap de mulsul de noapte, dar nu am noroc\. Am incercat sa imi trag laptele cat mai tarziu seara (pe la 11-12 - trag de mine sa stau treaza pana atunci, si in plus ratez o perioada de somn, caci in general bb e linistit in perioada aceea) si apoi de-abia dimineata, pe la 7 - dar ... no way. Ca sa nu va zic ce stari de nervi am din cauza tzatzelor hihi Cand le vad cum curg singure ca fraierele... si daca il pun pe bb la san - nimik !!! De-abia astept sa termin cu pseudo-alaptatul asta, am zis ca pana pe la 3 luni fac asta. Ma simt ca ... Fulga mai ales cand imi curga sanii etc. Poate ca fetele care alapteaza normal au aceleasi probleme ca si mine dar la voi ... macar aveti legatura aia cu bebe, cand ii dati sa pape. La mine e frustrant Si in plus ma dor sfarcurile hmmm... de fapt tot sanul, caci cand pompez ma apas pe san ca sa scot tot, si am ramas asa, cu o sensibilitate :)

Eu lapte am, suficient. Nici prea mult, nici prea putin. Bebe sare deja peste masa de la 12 noaptea (bine, il ajutam noi nitel si ii dam mai mult la masa de la ora 7-8). Asa ca ii dau sa pape pe la 3-4 noaptea si apoi pe la 7 dimineata. Daca nu ar fi mulsul, ar fi super, caci papa repede noaptea (ii este f foame, caci sta multe ore nemancat) apoi adoarme repede la loc. Singura lui problema e burtica, se chinuie mult, doarme nitel profund, apoi restul de somn e super agitat, cu incovoielile si gemetele de rigoare. Si evident ca nici mami a lui nu poate dormi cand il vede cum se chinuie

Gata, facui portia, cei 200 de ml, incerc sa adorm. Bebe doarme acum dar stiu ca imediat cum termin de muls, spalat si aranjat, incepe sa se foiasca si sa se agite. Eu una v-am spus ce am avut de spus maiintru mai incolo sa fac urarile de rigoare si sa vad ce ati mai scris, acum imi e taaaare somnic.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

http://b1.lilypie.com/DiKip2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput