Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

[red ]Ylari, La multi ani si numai fericire cu bebeluna voastra!
Alina-anto, MsBB la fel si noi la schimbat scutec si hainutze. baia a inceput sa-i placa. ms bb, eu i-am facut baie in cadita si pana a cazut buricul.
Cat despre burta mea...si a mea se vede, dar deocamdata nu ma mai intereseaza...

Lorich asa e cu tati al nostru, oricum, am remarcat un progres, aseara ma intreba daca sa faca el bibe? sa-l tina el pe bb? Azi dimineata nu-si mai amintea nimic.:) oricum, l-am laudat.

Dordia de unde ai luat tu capsule din plastic cu ser fiziologic? eu nu gasesc...

Fetele, copilasii nu au mucisorii in nas, nu?
undeva in gat???

Alina[/red] cat ser ii bagi in nas inainte de batistutza? Ce putere are aspiratorul tau?
Fug ca plange

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

daniela_sb, si tu ai pierdut dop???

pai... sapt asta o sa ploua de bebelushi!!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Reallaura

[red ]Ylari, La multi ani si numai fericire cu bebeluna voastra!
Alina-anto, MsBB la fel si noi la schimbat scutec si hainutze. baia a inceput sa-i placa. ms bb, eu i-am facut baie in cadita si pana a cazut buricul.
Cat despre burta mea...si a mea se vede, dar deocamdata nu ma mai intereseaza...

Lorich asa e cu tati al nostru, oricum, am remarcat un progres, aseara ma intreba daca sa faca el bibe? sa-l tina el pe bb? Azi dimineata nu-si mai amintea nimic.:) oricum, l-am laudat.

Dordia de unde ai luat tu capsule din plastic cu ser fiziologic? eu nu gasesc...

Fetele, copilasii nu au mucisorii in nas, nu?
undeva in gat???
Alina[/red] cat ser ii bagi in nas inainte de batistutza? Ce putere are aspiratorul tau?
Fug ca plange

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

de la Sensiblue a luat tati ser fiziologic la fiola de plastic. Ce e practic: o strang si mai picura cat am nevoie. Ce nu e practic: pretul. 40 roni o cutie...pe care am consumat-o deja.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, si eu am gasit ser fiziologic la fiola de plastic la o famacie din cartier. Tot asa, in jur de 30-40 de ron o cutie cu 30 de fiole.

Voiam sa-ti zic ca batista bebelusului trage mucisorii prin intermediul aspiratorului, nu cu forta aspiratorului. Pentru ca ea are un fel de reductor oricum, aspiratorul e doar pentru a mentine constanta tragerea. Daca o sa incerci la tine ai sa vezi ca nici macar nu trage, nu-ti imagina ca trage ca si pe covor Aspiratorul meu are 2200W, e foarte puternic.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Laura, si eu am gasit ser fiziologic la fiola de plastic la o famacie din cartier. Tot asa, in jur de 30-40 de ron o cutie cu 30 de fiole.

Voiam sa-ti zic ca batista bebelusului trage mucisorii prin intermediul aspiratorului, nu cu forta aspiratorului. Pentru ca ea are un fel de reductor oricum, aspiratorul e doar pentru a mentine constanta tragerea. Daca o sa incerci la tine ai sa vezi ca nici macar nu trage, nu-ti imagina ca trage ca si pe covor Aspiratorul meu are 2200W, e foarte puternic.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

a, pt ochisori, mai e un ser la farmacie, Optiserum. Care e un fel de ser fiziologic+ apa de albastrele, ce face nu stiu ce minuni. Ei, minuni, am fol. si io, ca noi tot plangem cu lacrimi, si ne curg ochisorii. E la acelasi pret ca serul fiziologic.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

YLARI La multi ani!!! Sa fii fericita pt tot ce ai !! (in afara de soacra)

LAURA Eu nu-i pun in nas ser Sarei. Nu i-am pus niciodata pana acum... Dar am in casa, l-am cumparat de la help net, dar gasesti si in real, cu 25 lei (fata de 40 in farmacie!!).
Am si eu, ca si Cleo, optiserum, si o sterg pe Sara in fiecare seara, dupa baita la ochisori si dupa ce venim de afara.
Gabitza are dreptate, nu are importanta puterea aspiratorului, pt ca batistuta isi regleaza singura puterea. Poti sa incerci intai pe mana ta, eu asa fac mereu, si ai sa vezi ca trage foarte usor...
Succes!

Pup si Simo. Ce baieti cuminti ai! Si Sara a inceput sa ma vada, de fapt mi-a confirmat si dr ca deja vede ! dar de la distante mici 30-40 cm.. Si e atenta la culori precum rosu, albastru si verde intens. Dar ma topesc atunci cand se uita in ochii mei!!!

Noi acum ne-am intors de la socrii, dar nu am stat in curte pt ca era urat afara...iar cand am plecat de la ei a iesit soarele..off..
Descarc acum poze si le pun sa le vedeti

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by simonacip
Dordia, sanatate lui Stefan, poate totusi e de la vaccin, hai ca n=-o sa ia puiul nimic, are exclusiv laptic bun cu anticorpi...nu te ingrijora, nu e rau totusi sa-i tii mai departe unul de altul..Apropos, tu ii lasi cumva singuri in camera ca mie mi-a teama sa nu-i faca David ceva lui bb, asa ca evit sa-i las singuri..poate-s exagerata..

Simona...sper si eu sa fie de la vaccin si sa treaca repejor. Cat despre Stefan...da, il las singur in camera cu Tudor dar nu f. mult timp...si la inceput ma uitam din umbra si vedeam cum sarea Stefan la fiecare scancet, ii baga suzetea(de multe ori invers o gaseam bagata...dar...nu-i nik), si vb cu el asa frumos....incat imi venea sa-i mananc.
Si Tudor a inceput sa gangureasca...si azi chiar a vb cu ta'su ...i-a zambit frumos...de a facut ta'su pe el si gangureste..asa din gat...de zici ca e o ratzusca.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Reallaura...am gasit la ofarmacie de cartier...dar habar nu am cat am dat pe ele. Am primit de la o prietena asistenta o butelca din aia mare de ser fiz...si cred ca o sa imi opresc fiole...si bag cu siringa din aia mare in fiole...ca parce e mai bine cu fiola.

gabitzam, MissParker......ms de urari si voua va doresc la fel...tot binele din lume.

Va poop ca poate ajungem in seara asta in parc...!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am dormit o ora ca naveam energie deloc. acu ma lupt cu niste intzepaturi de toata frmusetea in col mai stau intinsa sa prind ziua de joi. cine zicea ca pierde lichid in cantitati mici? asa patii eu azi..mi s-a udat zilnicul asa fara motiv cu un lichid ca apa..am schimbat 3 de la 12 pana acu

Pozici Iulia AMR 4 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Felicitari,Andree27 ,sa va traiasca ERIC SEBASTIAN ,sa creasca mare ,frumos si sanatos !!

Ylari-La multi ani !! Sa fii fericita !

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput