Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Bine ai venit acasa Luminel. Vazut poze cu bebe mic si dragalas Cristiana. Dulce, dulce foc. Sa fie si de acum incolo tot la fel de cuminte, papacioasa si fara colici. Iar tie, refacere usoara si multe bucurii alaturi de Cristiana

Poze
39+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
AMR 2 ZILE - cel mult

Multumesc frumos, Ancaurn! Asemenea si tie!

Lumi, mami de Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

Multumesc pt informatiile date.
Eu voi naste pe Vladimir Andrei cu dr. Radulescu Botica care nu este prea vb, dar am intales ca este un bun profesionist. Pe 6 iunie implinim 40 saptamani si nu mai am stare si nici rabdare (nici eu si nici tati). La spital am fost o singura data unde nu am stat foarte mult si nici nu am avut pe cine sa intreb una alta sau sa vad spitalul, asa ca iti sunmt recunoscatoare pt informatiile date Cleo.
Am citit povestea nasterii puturoasei tale foarte frumoasa de altfel. Acolo spunei ceva de actele necesare in afara de setul de analize si eco, mai trebuie altceva in afara de buletin, certificatul de casatorie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineatza!

Revin si eu dupa 2 zile mai agitate. Cu dop, cu contactii nedureroase... Ziceam ca si nasc. Dar azi-noapte am dormit foarte bine. Si azi se pare ca nu mai am nimic. Acum nu chiar nimic, durerile aferente de oase dar contractii nu mai sunt.

Iulia, nu e devreme, de maine intru in saptamana 39. Si pe junior l-am nascut cu 2 saptamani mai devreme. Acu' nu zic ca trebuie sa fie la fel, dar poate sa vina cand doreste bebelina...
Si, vezi, nu te descuraja si tu pe ultima suta de metri. Mai ai atat de putin. si gandeste-te ca o sa fie totul bine.

Mihaser, nu stiu cum de se recomanda la voi atat de devreme suculetze. Eu la cel mare nu i-am dat nimic in afara de laptic pana la 6 luni.

Cleo, da, tot pierd de cateva zile.... Plus contractii nedureroase. Acum sa vedem cat de putoroasa ebebica din burtica.

Getutza, multa sanatate! Cred ca ti-e atat de greu sa ai asa probleme cand trebuie sa te ocupi de bb mic... De ce nu mergi la un doctor homeopat? Te poti vindeca chiar de tot cu medicamente homeopate... Sau macar iti da o solutie temporara pana te poti ocupa serios de sanatatea ta.

Luminel, bine v-ati intors acasa! Felicitari pentru bebelina Cristiana dulcica si cumintzica!

37+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by YLARI

Bun venit acasa, Luminel!!!!!!
Sa o tina bebelina Cristiana tot asa, cuminte, cuminte, cuminte. Vazut si poze, scumpa fos, seamana si cu bebeluna mea cand stramba din nas la san, ha, ha...
Povesteste-ne, cum a fost? Ai fost multumita de spital, de doctorita?

Hei, fetelor, normal ca doar nu o sa ajung alcoolica acum, doar ca sa spun verde in fata ce gandesc...

Eu am sunat la Medicover sa programez prima vizita. Mi-au zis ca ma va suna cineva in cursul zilei de azi. Sa ii vad... Trebuie sa imi pregatesc si lista cu intrebari...

Va pup pe toate.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Merci frumos, Ylari! ...m-am uitat inca o o data la pozele tale...sa stii ca seamana... Eva dulcica...
De spital am fost foarte multumita, numai ca stand doua saptamani acolo, ma saturasem...Doctora a fost super de treaba... ma felicit ca am mers pe mana ei...

Fetelor, voi cum ati procedat cu medicul pediatru?...pentri inscriere
Puteti sa-mi recomandati si mie un medic in zona Titan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by Nicole1980
Getutza – imi pare rau de ceea ce ai patit. Si eu am problem cu fierea, dar sper sa fie bine. La mine se mosteneste de la bunica si mama. Este posibil ca peste cativa anis a nu scap nici eu de operatie. Iti tin pumnii sa fie bine.

Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David

multumesc

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Luminel am vazut poze cu frumusetea ta! Sa-ti traiasca dulceata, eu am o mare slabiciune pentru bebicii fara par sauu cu putin par, poate pt ca stiu ca al meu va fi afro... ca si noi suntem parosi..

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lumi, bine ai venit acasa cu printesuca Cristiana! Am vazut poze cu puiutza dulcica si cu o mamica tare fericita Mi se pare ca iti seamana.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, sunteti foarte dragutze!
Mi-a crescut inima!
Gabitzam, asa mi se pare si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by MsBB

Getutza - tin pumni sa fie bine cu fierea si sa nu ajungi la operatie.
Adriana 40+ , Andra noastra!
AMR : 2 zile , atat de putin si totusi ..atat de MULTTTT !!!
Mami si tati te asteapta pui drag!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Luminel, bine ati venit acasa. Bb frumoasa si mami fericita din cate vad eu.
Simonix ce dreptate ai. Eu glumesc cu bb si rade sotul cand ii zic lui bb ca e lapte proaspat de la laptarie. sotul meu zice sa iau o pompa electrica, dar am zis ca asta chiar ca m-ar faca sa ma simt ca o vaca la muls.Ce-i drept am facut febra musculara la mana.
Si mie imi vine sa plang ca imi curge laptele si fraierul asta mic nu satura dar asta e. Suge o ora si tot baga 100 de supliment. Singura mea concluzie e ca nu e hranitor lapticul.
Nu am retinut cine intreba de biberoanele Nuk, eu am unul si mi s-a intamplat sa pape o ora, dar sunt momente pt ca altfel mananca si din Nuk in 10 min. Cat despre efectul anticolici...sincer... nu mi s-a parut.
Cleo eu am incercat sa il tin numai la san, sa ii dau chiar din biberon si oricat mananca, adica o ora de la san sau 100 de ml din biberon tot nu se linisteste.

Noemi,

Mergi la inceput