**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by timur

Si sa ma mai laud. De vreo luna si ceva cand ii este sete cere singur apa. "apa!"

poate ma bagati si pe mine in seama in leg cu spalatul pe dinti

Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)

Laura, felicitari pt cuvantzel.

io recunosc pe D nu il spal, inca!, pe dinti. La R am fost constiicioasa, si inca is pana ii fac deprinderea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Multumesc Didi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Spune de cateva luni "apa", dar de vreo luna si ceva face si asocierea cuvantului apa cu setea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Timur, eu pe Eva am inceput sa o spal pe dinti de cand i-a aparut primul dintisor. Am spalat-o la inceput cu o periuta de silicon, moale, care se baga pe degetul mamei (ca un degetar).

Cand a inceput sa muste, am schimbat-o cu o periuta normala (de copii). Evei ii place foarte mult sa se spele pe dinti (tine singura periuta si mesteca); incerc sa o invat sa scuipe, dar nu am reusit. Inghite toata pasta de dinti. O pun sa se uite la mine (puterea exemplului...), dar moare de ras cand ma clatesc si scuip.

Ca pasta de dinti am folosit de la inceput Nenedent baby si i-a placut.

Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

timur vezi pagina 2.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Ca a venit vorba de apa. Voi ati reusit sa-i invatati pe pitici sa foloseasca si altceva in afara de biberon?

Eva bea lichide din biberon si din cana cu pai atasat (din care, cand se satura, incepe sa sufle sau trage si da pe ea de se uda toata.

Cu cana cu cioc nu reusesc sa o fac sa bea, se enerveaza si incepe sa planga. Cu cana / pahar normal, se face fleasca.

Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !

Riana Alessya de Pauly
Maria Eleonora de Mamibiutza
Maria Cristina de ManuC1010
Florin Mario de Iuliabraila
Teodor de Dyonise

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Catalina, noi de la inceput i-am dat din pahar apa pentru ca ea biberon nu a vrut niciodata. La inceput mai dadea pe ea dar incet incet se invata.Crede- ma ca acum bea si din sticle mari de 2 litri. se uita lumea la ea prin parc si nu le vine sa creada. In general avem sticle de jumatate de litru si bea din ele, dar mai cumpar si pentru noi sticle mari si vrea sa bea din alea. Din pahar deja bea singura trebuie sa-i dau ei in mana ca altfel se enerveaza.
La voi e bine ca vrea sa incerce si din altceva decat biberon pentru ca sunt copii care nu vor deloc, asa ca ai sanse sa o inveti.
Timur, noi am inceput de vreo saptamana spalatul pe dinti , adica molfaitul periutei, dar deschide gurita cand ii spun si frec foarte usor cat sa inteleaga, iar apoi ii dau ei periuta sa se joace.
Important e sa accepte sa ii dai putin pe dintisori. Cu timpul vor invata despre ce e vorba.

Acum am venit din parc si ne-am pus la somnic, asa ca eu ma bag la treaba.
Multi pupici!!!!!!!!!1

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Catalina Alex bea din biberon numai lapticul.In rest din pahar sau din sticla(de 0,5 L).Mai mult din sticla fiindca vrea sa bea singurel.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Buna plantatie,

Catalina, Miruna bea apa din canita cu cioc. Toata ziua o plimba dupa ea si bea...parca ar fi o ratusca

Timur, desi Miruna are 8 dinti nu am spalat-o inca . I-am luat niste servetele speciale si o mai sterg cu ele. Dar sper sa incepem curand si spalatul pe dintzuci.

Am si eu o intrebare, capsuneii vostri au inceput sa faca la olita? Eu i-am cumparat una dar mi s-a spus ca e prea devreme. Cica intre 2ani si 2,6 ani trebuie sa o invat.

Mergi la inceput