**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

hellooooooooo,

nu e nimeni pe aici????

sau sunteti deja in parc cu copiii?

apropos de parc,am inceput deja sa experimentez "negocierea" pt luat din leagan si lasat si alt copil sa se dea (daca ar fi dupa ea, am monopoliza leaganu' vreo juma de zi), sau "negocierea" gen:" lasa, mama, mingea/jucariile/bicicleta/..., ca nu sunt ale noastre" (aici e cam greu, recunosc...mai ales ca le ia in mana si pleaca cu ele sa se plimbe prin parc si io tre' sa le linistesc pe mame ca nu plecam de tot cu ele. Asta daca avem noroc si copilul-proprietar nu incepe sa urle dupa ele, ca atunci le returnam de urgenta).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Io sunt astept sa doarma STEFAN ca el nu doarme in parc decat foarte rar si plecam si noi afara.
Noi nu "furam" jucariile nimanui,altii le fura pe ale noastreCu leaganul si noi patim la fel ar sta acolooooooo si tampitii astia au facut asa de putine leagane pentru bebelusi ca tre' sa te simti si sa dai locul si altui bebe!

An@ in ce parc mergeti voi?As mai schimba si io parcul da' cu traficul asta stai in masina 1 ora si parca nu-mi vine sa-l chinui asa cand putem sa stam la aer timpul asta......

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!!!

An@ al meu doarme, asa ca iti spunem ce facem noi in parc: se uita dupa copiii mai mari, nu ii place pe leagan f tare, citeodata nu vrea sa se dea, isi gaseste cite o banca sau suport de topogan/alta accesoriu din parc si sta cite 30 de minute sprijinit de ele si se uita dupa pasarele sau copilasi si ride din git cumva... adica fortat, dar el tare se distreaza. Ar vrea la nisip, dar groapa e cam goala de nisip si plina de copii mai mari... iar lor nu le convine sa le maninca P nisipul.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Ioana, bucura-te ca ai asa copil cuminte, eu alerg dupa al meu de-mi sar ochii. Sta ce sta la nisip si apoi tre sa dea ocolul locului de joaca, mergem ba la balansoar, ba la leagan, la tobogan sau la chestia aia care se invarteste. La nisip sta numai daca gaseste jucariile altui copil si asa ajungem sa facem schimb, intotdeauna sunt mai interesante.
Doxinu, nici al meu nu doarme in parc si in general cat suntem afara, iar pe strada ar sari din carut ca sa puna mana pe vreo masina, e innebunit dupa ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Da, Florentina, ma bucur ca e cumintel... bine, mai face istericale citeodata, il mai ia nu stiu de la ce, dar nu dureaza mult. Si le face acasa, dar cred ca toti trec prin asta.

Am gasit la o farmacie pasta de dinti pt copii de la 6 luni la 2 ani, tare ii place lui P, e germana , de la Dentinox, parca a mai scris cineva de ea, se numeste nenedent-baby

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Fii-miu a inceput de azi sa pape singurel!

Nici el nu doarme in parc si ar sta toata ziua sa mangaie masinile.

Mergi la inceput

Al meu are 4 jumatati de dinti si nu stiu de cand sa incep sa-l spal. Voi de cand i-ati spalat pe dinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Pauly, Sa va traiasca

La multi ani! printzesa mica.

An, iti raspuns si io aici ce mi-ai scris tu la povestea voastra. cand ai scris link-ul eram in pana de timp si mi-am zis sa stau pe seara. Dar nu-s prim ministru.
Acu, is cu R si febra lui de duminica. pediatru nu imi raspunde. sper sa il prind.

... trimite si tu mai multe poze cu voi ca ne tii la respect.

Kid, stiu ca ai intrebat, nu stiu ce ti s-a raspuns in legatura cu mancatul nemixat. io nu cunosc procesul, am niste filme sa vedeti cum manaca David intreg, incearca sa ai rabdare ca nu se insoara si ii mesteci:) dai in fiecare zi cate putin si chiar daca se ineaca nu sari la primul sunet, lasa-l sa se descurce. dar sa fii cu okii pe el. Io am observat ca ei plang mai mult/ fac mai mult spectacol cand au spectatori pe care ii indoioaseaza rapid.

irinelul cititndu-te pe tine am zis sa scot si io laptele de noapte. La noi era o adevarata aventura si culmea ca a mers cu apa: i-am dat apa 4 nopti si asta noapte nu s-a mai trezit. Oricum l-am pazit pe frat-su cu 39,6.

intre timp am venit de la pediatru. Asteptam exudatul si suntem pe antitermik. Ma intreb daca s-au vb copii astia ai mei sa se imblonaveasca nonstop.

Miniuta, lapte de capra (Zeigenmich) a gasit la meu coleg la Martkauf dar pe 500 ml a dat 1,99 ca io am uitat sa ii precizez o limita superioara [

Ella, poze?

Pasta de dinti e buna cea de la Nenedent-baby. si dentinox e buna. toate is bune, reclama le diferentiaza :)

Noi, dormim in orice pozitie in carutz in in park, tramvai, in tren..etc. Oricum daca am drumuri mai lungi, nu am cum sa zbor sa il duc la somn si uneori are somn la 15 asa ca il adorm in carutz si plec la gradi, ca doar nu o sa il las pe R acolo ca isi strica David somnu

acu despre petrecere. Noi am facut la o gradinitza, am scris si mai demult despre asta, am inchiriat-o de sambata la 11,30 pana duminika la 12, 50E si cum au fost serbati 2 copii (inca o fetita nascuta pe 28 mai 2006 si D al meu i-a ocupat We ca sa zic asa) pe noi ne-a costat evident, jumate.
toate la mine au fost cam fiasco, dar s-a mancat TOT.
am avut asa: salata de icre, salata de vinete, clatite picante irinusha, crochete din alea de cascaval pe sticks-uri, saleuri cu feta, carne si ciuperci si cealalta sarbatorita a avut salata de paste (populara la nemti, io nu ma dau in vant dupa ea) si ardei cu branza.
Dar mi s-a taiat frisca, maioneza am facut niste painici sub forma de arici si aveau gust de prescura, am facut o alta crema si am ornat dar nu mi-a ajuns apoi am facut o crema dintr-o branza care s-a taiat si aia. Numai buna dispozitie nu mi s-a taiat ca nu am lasat-o

evident friptura, torturi (fiecare Edit: sarbatorit cate un tort ) si inghetata pe care am servit-o in jumatati de pepene galben.
am avut 18 adulti si 7 copii.

am plecat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Didi, vrem poze de la party-ul lui David. Sanatate lui R. De la ce mai face febra acum?

Am pus si noi POZE de la PRIMUL BIRTHDAY cu Varicela.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie

Mergi la inceput

Si sa ma mai laud. De vreo luna si ceva cand ii este sete cere singur apa. "apa!"

poate ma bagati si pe mine in seama in leg cu spalatul pe dinti

Mergi la inceput