**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
Alyna24 spune:
Uram si noi :La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!
sI.....LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR PT ZIUA DE IERI!
Albastrica, esti o frumoasa!
Poohy....parca tu intrebai de un studio foto pt bebelusi.Uite aici, poate te ajuta.Sper sa ne facem si noi programare sa ne vina acasa luna asta.www.kinderstudio.ro
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN
Ioana13 spune:
La multi ani frumusete de Manu!!!! Multe realizari fascinante si marete! Patrick te pupa tare
Va multumim cu mare drag de urari!!! A trecut rapid cel mai frumos si intens an din viata mea... si primul anisor din viata lui Patrick, un inceput bun de viata
Noi am facut 2 sarbatoriri.. as mai avea vreo 2 ture, dar ne oprim. Am facut si jumatate din "taiatul motului" (ca era tuns de 2 saptamini) i-am pus tava in fata si s-a aruncat pe bani, parfum si carte... apoi a luat in mina in ordine banii si parfumul... apoi un pix... deci va fi un barbat care miroase bine, are bani si semneaza cu pixu cecuri... aviz mame de fete
aici poze
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
tamaraspt spune:
gata, am net si la tara. bucuria a fost scurta, semnalul e prost, asa ca poze vad doar pofteste dumnealui.
vorbeati de vingntol
mie pediatrul mi-a spus ca in al doilea an de viata nu se da in lunile iunie-august, sau lunile fara R cum spune cineva. asa mi-a spus cand a venit prima data dupa ce l-am nascut pe Matei, asa mi-a spus si la controlul de un an.
am citit o multime de retete cu bunatati, am vazut poze cu bunatati
sa va scriu ce fac eu foarte rapid daca am aluat foietaj in casa.
pun o foie de foietaj in tava, presar sare si apoi acopar fiecare milimetru cu mac sau susan - apas sa intre putin in foietaj ca sa nu cada. le tai fasii si le dau la cuptor. in 20 min sunt gata de mancat
cineva zicea de salata de ciupercute cu maioneza. eu intotdeauna cand fac maioneza pt ciuperci fac si pt o salata de ton.
2 cutii ton scurse de ulei, 1 -2 cepe, 2-3 castraveciori la otet si 2-3 linguri maioneza.
alt aperitiv cu ton
1/2 pachet de farfale
2 cutii ton in ulei
cativa castraveti cruzi
4-5 linguri maioneza
Se face un sos din maioneza, ton cu tot cu uleiul din conserva si castraveti. Peste sos se adauga farfalele fierte si racite.
Cel mai bine se clatesc cu apa rece farfalele dupa ce au fiert, asa se racesc rapid dar nu se lipesc cum se intampla
am inceput mesajul vineri, din pacate am avut tot felul de peripetii, din pacate Matei a facut febra ceva mai mare - 38.8 vineri noaptea, este ragusit si tuseste cateodata. mucisoni nu prea avem. este pe antitermice si i-am dat albastru de metil pe suzeta. are o gurita albastra acum. maine poate il duc sa-l vada si un pediatru. din pacate aici la tara e mai greu sa fac exudat, sper sa nu fie nevoie.
sa nu uit sa urez capsunelilor care imlinesc 1 an in acest weekend
Bogdan de Liviana
David Gabriel de Didialex
Maria Antonia de Monytza
Elias de Elteka
Patrik alexandru de Ioana13
Eva Maria de Catalina_b
domnisoar Manu
sa cresteti mari, frumosi, sanatosi. Sa fiti iubiti si fericiti toata viata!
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
lavini spune:
Patrick
Eva
Manu
Sa fiti sanatosi,fericiti si sa aveti parte numai de impliniri in viata!
Liviana, Doamne-ajuta sa nu faca Bogdanel varicela!Cred ca si noi avem o problema cu dintii, e extrem de balos, azi dimineata a avut si putina febra plus ca nu a vrut sa isi bea nici macar laptele, ceea ce pt el e extrem de dubios!Sper sa ii treaca, nu ii sta bine in postura de copil mofturos :)
Elteka, Didi, nu ne aratati si noua poze de la aniversarea cavalerilor vostri?
Am vazut-o pe Albastrica de Monitza, o scumpa, e deja domnisoara!
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
lbelciug spune:
La Multi Ani, Manu de Poohy!Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Anca, sa-ti traiasca orintesa si sa va aduca numai bucurii!
Lavini, multumim si va dorim dureri dentare cat mai putin sacaietoare!
Tamara, multumim frumos!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Florentina Roman spune:
La multi ani, frumoasa Manuela! Sa cresti mare si sanatoasa(frumoasa esti) si sa aduci bucurie parintilor tai!
doxinu spune:
FETELE CARE ATI FACUT VACCINUL DE 1 AN INFANRIX IPV HIB CAT A COSTAT?Asta asa sa stiu si io cat pregatesc ca mai am 3 saptamani si-l facem si noi.Sarumna
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kid spune:
quote:
Originally posted by doxinu
FETELE CARE ATI FACUT VACCINUL DE 1 AN INFANRIX IPV HIB CAT A COSTAT?Asta asa sa stiu si io cat pregatesc ca mai am 3 saptamani si-l facem si noi.Sarumna
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Noi am dat 280 roni, luat din farmacia centrofarm. Am vazut ca la sensiblue este mai ieftin, 220-250 roni.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
doxinu spune:
KID sarumana
POZE INTALNEALA
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE CAPSUNICILOR:
Mamibiutza pentru Maria Eleonora
ManuC1010 pentru Maria Cristina
Iuliabraila pentru Florin Mario,
Dyonise pentru Teodo
Pauly pentru Riana Alessia
Sa cresteti mari frumosi si sanatosi, sa va bucurati de ce ste mai frumos in viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZE INTALNEALA
minunea noastra Stefan