**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
An@ spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
neatza,
trebuia sa mai raspund la niste intrebari, intre timp am uitat si intrebarile si raspunsurile..:)
An am urcat poze in link-ul cerut/trimis.
Ioana&Catalina, La multi ani!!!!! Sa va traiasca piticii
undi, bre? ca nu le vad...mai in urma?
EDIT: gata, le vazui. Frumosi foc sunteti!
mami de Ana (22 mai 2007)
numai_eu spune:
Buna ziua. Va mai amintiti de noi?
Nici nu mai stiu de cand nu am mai intrat. De cand mi-am schimbat serviciul nu mai am timp de nimic. Uneori abia ajung la ora la care adoarme Andrei si am timp doar sa-i dau biberonul lapte si sa-l culc.
Dar nu sa ma plang am intrat acum.
Desi cu mare intarziere, vreau sa urez si eu LA MULTI ANI! tuturor capsuneilor si capsunicilor care au implinit deja un anisor, sa fie sanatosi, fericiti si sa aiba parte numai de impliniri.
V-am mai citit din cand in cand, am vazut pozele de la intalnirea din mai, toti capsuneii sunt niste simpatici.
Despre noi nici nu stiu ce sa va spun. Suntem cam pe limita inferioara cu greutatea, cam pe la 8800 acum, dar de ceva vreme a inceput sa manance mai bine si parca se vede si la cantar.
E un neastamparat, nu are stare deloc si e rasfatat nevoie mare. Cum nu i se face pe plac, cum se pune pe un plans sfasietor.
Sambata am luat si noi motul, desi nu am implinit inca anisorul si ieri am si executat operatiunea tuns. A fost foarte cumintel, cred ca ii placea cum se simteau vibratiile de la masina.
Va pupam si sper sa mai reusesc sa scriu din cand in cand.
vas spune:
Ceau fetele dragi, si capsunei.
Ce mai faceti?
vad ca trece timpul si ajungeti toti la un anisor frumos.
Asadar , la multi ani si din partea noastra pentru toti caspuneii scumpi si dragi.
Noi suntem bine vrem numai afara, asa ca pe acolo ne petrecem jumatate de zi.
Nu prea avem noutati asa ca doar am intrat sa facem prezenta sa nu ne uitati.
multi pupici la toti.
Liviana , imi pare rau de varicela care a dat peste voi dar lasa ( vorba pepsicai , poate e mai bine acum decat mai tarziu.
Pepsi, felicitari pentru realizarile sotului. va doresc s ava mearga cat mai bine.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
catalina_b spune:
Am scris mesajul si l-am pierdut. Il rescriu.
Multumim pentru urarile de ziua noastra si "La multi ani!" tuturor piticilor pentru 1 iunie si celor ce au aniversat 1 anisor in weekend sau astazi.
Noi ne-am serbat ziua ieri, la o terasa, cu familia si prietenii apropiati. Eva a primit o gramada de cadouri, nu a dormit toata ziua si a fost in verva. Am lasat-o sa-si bage manutele in frisca de pe tort, si contrar asteptarilor mele, nu a gustat, ci mi-a dat mie sa mananc.
Sunt bucuroasa ca i-am taiat motul (avem breton acum) si nu ii mai intra parul in ochi.
Am facut multe poze, pe care o sa incerc sa le descarc cat mai repede.
Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE
An@ spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Ana, unde sunt pozele lui didi?
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
mi-a trimis PM .
mami de Ana (22 mai 2007)
chiquitita spune:
Banuiam eu dar zisei sa incerc.
Didishooooooor !!!!!!!!
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
lbelciug spune:
Buna fetele,
am facut tort pana la urma. Am sarbatorit putin in familie, noi cu socrii si cumnatul. O sa va arat poze zilele urmatoare. Bogdanel e f agitat, nu doarme decat max 1 ora ziua si ieri n-a mancat deloc papa solida. Are gingiile umflate la canini si probabil de aceea se poarta asa. Nu stiu sigur daca si temperatura a fost cauzata de dinti, dar am totusi sentimentul ca B nu va face varicela (sau cel putin asa ma auto-sugestionez eu ).
Multumesc mult pt incurajari - au ajutat mult la moral.
Am vazut pozele cu capsuneii frumosi. Sa ne traiasca, fetelor!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani