**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Bunaa

LA MULTI ANI SI CAPSUNICILOR DE IUNIE!!!!!!!!!
SA SE FACA MARI,SANATOSI SI FRUMOSI!!!

Nu m-am putut tine de promisiune si nu am reusit sa pun inca poze...asa ca nu mai zic nimic pana nu reusesc!
Noi mai avem putin si plecam in vacanta pe 21 iunie pana pe 28.Mergem in Turcia,In Belek...cu pitici cu tot.Sper sa ma si odihnesc...
Va pupam,sper ca sunteti bine ca nu am mai citit de...mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele am si io nevoie de ajutooooor!Cred ca se intarca STEFAN si nu stiu cum sa opresc lactatia.Pana acum nu a dat semne ca ar vrea sa renunta,insa el care papa la 4-5 ore san acum nu a mai vrut de la 10.30.Daca intr-adevar se intarca io ce fac cu lapticul?Nici nu am putin sa zic ca scap repede......
FETELE CARE ATI FACUT DEJA INTARCAREA CUM ATI OPRIT LACTATIA?dEJA AM SANII BETON

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello de pe meleaguri thailandeze!

aici nu e vreme de plaja,adica sunt nori, 30-35 grade si umiditate mare; cu nori cu tot am reusit sa ma inrosesc pe umeri desi am avut crema de protectie data fiindca stiam ca UV nu sunt oprite de nori; ca sa nu mai zic ca factor UV maxim pentru RO e 6 iar in Thai e 9.
Anyway, frumos pana acum, azi am batut niste insule pe speedboat de mi-am leganat tot breakfast-ul din stomac.

Didi, Irinisha, sunt contrariata de parerea dr din DE, ca pana si dr romani au auzit de autism legat de acest vaccin; pediatra lui care e si a lui Lavini si Liviana, mi-a spus ca stie de aceasta chestiune inca de acum 10 ani si ca a studiat foarte atent tot ce s-a scris pana acum pe aceasta tema, adica opinii medicale nu forumuri.

Lavini, Liviana, eu sper sa gasesc in LO cele 2 vaccinuri, adica rujeola si rubeola; am reteta si sper sa mi-o primeasca.

Urez si eu La multi ani capsunicilor care au implinit 1 an, cu un special "La multi ani Soniuta!".

MI-E DOR DE , desi sun in fiecare zi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Doxinu, pana sa ajungi la medicamente, mulgete cu o pompa atat cat sa nu simti durerea. apoi mergand pe principiu cerere mika scade si oferta.
doxtinox ( sau asta-i pasta de dinti?!) se numeau pastilele.

Ella, vacanta placuta!!!

cat despre vaccin, pediatra mea mea spus, nu stiu daca nu am mai scris, ca a fost corelat statistic si nu demonstrat stiintific. oricum ne tocim degetele de degeaba (si pro si contra), parerea mea e ca fiecare sa aleaga cum ii este lui mai bine, precum in religie .

Irinelul, da asa e cu Zecken-ul, noi l-am facut la 2 ani si 8 luni l-am repetat la fix 1 luna si apoi a 3-a oara dupa 9 luni, adika acu in aprilie.
antimeningita s-a introdus in august 2006, si e gratuit pana la 2 ani, adika R al meu gratuit la facut.
Contra hepatitei A trebe sa o cer io?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu am vazut azi in farmacie autan junior, nu stiu insa de la ce varsta se recomanda. Si aparatul contra tantarilor de la chicco e recomandat dupa 2 ani. Cu intarcatul nu stiu ce sa iti zic. Maya la 1 an si 8 zile nu a mai vrut (cei drept ramasasera doar mesele de dimineata si seara si ii mai dadeam si bibe completare) si nu s-a intamplat nimic cu sanii. Pur si simplu s-a oprit lactatia, fara sa curga/umfle etc.

Am cumparat pentru Maya canuta de la Avent - magic cup, dar nu stie sa bea cu ea . Voi folositi asa ceva? Cum au invatat bebii vostrii sa bea din ea???

Imi trimite si mie, please, cineva documentul cu evolutia bebeilor???? Parca google doc. Nu stiu pe unde am salvat.

Vaccinul priorix o sa il facem dupa ce ne intoarcem din concediu. Cred ca o sa ii fac si varilix. Dr mi-a spus asa: la inceput se facea doar vaccinul pentru rubeola - una din complicatiile bolii este panencefalita, boala pentru care nu exista tratament. Apoi s-a introdus si vaccinul pentru oreion (este periculos pentru baieti, daca boala este facuta la pubertate poate duce la sterilitate) si cel pentru rujeola (este periculoasa pentru fete in perioada sarcinii, poate provoca malformatii congenitate la fat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor multumesc(DidiAlex,Mica) am sa iau pastilute.a oprit brusc din supt si gata.Asta seara l-am scos cu pompita si i l-am dat in canita si imi arata ca e de la tzatzy.A baut putin si gata nu a mai vrut.

De cand nu mai suge papa si el normal si cu pofta.Imi pare bine ca a renuntat singur insa io nu am fost pregatita psihologic pentru asa o schimbare majora.Nici organismul meu...........offff simt ca este primul sut in fund de la STEFAN, ca e baiat mare si nu mai are nevoie de lapticul de la mami

Cu ROR io sunt tot in ceata!Nu stiu daca sa il fac sau nu,insa maine ma duc la dr si nu plec pana nu ma lamureste exact cum stau lucrurile!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Seara buna
Vreau doar sa va intreb daca laptele fara lactoza e cel pe baza de soia sau exista si lapte din care e scoasa lactoza?
Rares e tot kkcios.Rezultatul a iesit normal la copro si deci sunt in ceata.De 4 zile i-am scos laptele cu lactoza si vreau sa ma lamuresc si eu cat pot sa-l tin pe fara lactoza?
In vacanta a fost frumos desi rares s-a kkcit pe el peste tot.
Revin maine cu povesti si poze.
Imi raspundeti pana maine, da?
Pupici

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Ca tot se vorbeste despre vaccinuri...am facut si noi luni vaccinul MR (measles, rubella). In carnet mai am trecut doar Japanese encephalitis, presupun ca e obligatoriu. Medicul ne-a zis ca ar fi bine sa mai facem si chicken pox. O sa ma mai interesez pe la mamicile cu copii mai mari sa vad ce au mai facut ele.

Am si eu o intrebare: CAT LAPTE SI CATA MANCARE SOLIDA mai mananca copilasii vostri intr-o zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
Originally posted by carstea

Seara buna
Vreau doar sa va intreb daca laptele fara lactoza e cel pe baza de soia sau exista si lapte din care e scoasa lactoza?
Rares e tot kkcios.Rezultatul a iesit normal la copro si deci sunt in ceata.De 4 zile i-am scos laptele cu lactoza si vreau sa ma lamuresc si eu cat pot sa-l tin pe fara lactoza?
In vacanta a fost frumos desi rares s-a kkcit pe el peste tot.
Revin maine cu povesti si poze.
Imi raspundeti pana maine, da?
Pupici

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Desi nu am folosit niciodata, stiu ca sunt diferite: cel pe baza de soia e pt alergici la proteina din lapte si cel fara lactoza e lapte doar fara lactoza. Stiu ca sunt fete care au folosit si sigur iti scriu si ele si te lamuresc.

Intr-adevar parca nu trebuie dat pe perioada ff lunga.

Daca copro a iesit bine, poate are o intoleranta la ceva mancare sau lactoza. Poti face acolo o proba de digestie?

Sa stii ca si giardia da scaune proaste (am si io o obsesie cu giardia asta, dar copiii astia care baga tot in gura sunt cei mai expusi).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
Originally posted by mica0307

doxinu am vazut azi in farmacie autan junior, nu stiu insa de la ce varsta se recomanda. Si aparatul contra tantarilor de la chicco e recomandat dupa 2 ani. Cu intarcatul nu stiu ce sa iti zic. Maya la 1 an si 8 zile nu a mai vrut (cei drept ramasasera doar mesele de dimineata si seara si ii mai dadeam si bibe completare) si nu s-a intamplat nimic cu sanii. Pur si simplu s-a oprit lactatia, fara sa curga/umfle etc.

Am cumparat pentru Maya canuta de la Avent - magic cup, dar nu stie sa bea cu ea . Voi folositi asa ceva? Cum au invatat bebii vostrii sa bea din ea???

Imi trimite si mie, please, cineva documentul cu evolutia bebeilor???? Parca google doc. Nu stiu pe unde am salvat.

Vaccinul priorix o sa il facem dupa ce ne intoarcem din concediu. Cred ca o sa ii fac si varilix. Dr mi-a spus asa: la inceput se facea doar vaccinul pentru rubeola - una din complicatiile bolii este panencefalita, boala pentru care nu exista tratament. Apoi s-a introdus si vaccinul pentru oreion (este periculos pentru baieti, daca boala este facuta la pubertate poate duce la sterilitate) si cel pentru rujeola (este periculoasa pentru fete in perioada sarcinii, poate provoca malformatii congenitate la fat).

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Si noi avem cana, de fapt vreo doua: una de la nuby si alta nu mai stiu...una cu supapa detasabila si nu putea bea din ea cu supapa pusa pt a nu stia sa traga asa ca i-am scos supapa si bea...mai varsa pe ea, se mai ineaca putin (nu e grav) dar bea. Si a mea s-a obisnuit greu cu cana, am mai facut pauze ca numai cand o vedea refuza sa mai bea...dar acum suntem pe drumul bun zic eu.

Cea de la Avent are supapa, ca nu mai stiu?

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput