**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana nu am plecat in concediu, pe 16 plecam. Am fost 1 saptamana la mama.

Am vorbit cu Oana, maine seara se vor intoarce acasa, Soniuta e bine. DIn pacate, ieri dimineata, in ziua in care Soniuta a implinit 1 anisor a incetat din viata tatal Oanei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, merci de suport si sfaturi. Eu ziceam ca B elimina putin fata de cat bea.Fimoza nu are, doar ceva aderente de care vom scapa insa mai tarziu. Intre timp am aflat ca B are infectie urinara asa ca a trecut pe antibiotic-augmentin.
Vai, Mica, ce veste groaznica pt Oana! Dumnezeu sa-l odihneasca! Dar cum s-a intamplat?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

LIVIANA-raspunsesem si eu un ditamai carnatu' de mesaj dar cand sa-l trimit a cazut netu' si abia acum a revenit.Cert e ca punctam doua situatii:
-infectie urinara si deshidratare din cauza caldurii

In alta ordine de idei copii viostrii se uita la baby einstein-eu astazi am aflat de filmulete si abia astept sa ajung acasa sa le iau de pe torente.
Uitati www.9954444.ru/forum/viewtopic.php?t=1228" target="_blank">aici si link sa vedeti despre ce e vorba pentru cine nu stie.
aici e site oficial: http://www.babyeinstein.com/en/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Fetelor si noi am fost cu febra...si nu stim nici acum ce are. cati pediatrii atatea pareri! ieri a inceput dimineata si a continuat pana azi noapte culminand cu 39.5 in fundulet (nu stiu cat trebuie sa scad ca sa aflu temp. reala nici acum!); i-am facut de doua ori impachetari ieri plus antitermice cat incape si tot nu scadea. prima parere (a noastra adica) a fost ca ii ies maselutele, dar de la asa ceva temperatura nu ar trebui sa sara peste 38.5; apoi la pranz pediatra de familie a venit acasa si a pus diagnosticul stomatita - cica are limba incarcata si cerul gurii la fel - sincer mie nu mi s-a parut.

azi noapte tot nu-i scadea febra si am zis ca eu nu rezist noaptea cu el in incertitudinea aia - am fost la urgente la grigore alexandrescu. Cand am intrat la camera de garda era sa lesin, imi trecusera orice temeri si dadeam sa plec acasa sa nu ma pomenesc cu alte boli -fetelor mai bine intervenim din timp decat sa ajungem acolo. personalul insa a fost si s-a purtat profi, pana la urma doctora de la urgenta nu ne-a pus nici un diagnostic concret, cica ar fi putin din fiecare putin rosu in gat, ceva otita seroasa, dintisori - si de la toate asta a facut pusee de febra. am scapat fara antibiotic pana cand vom afla ce zic analizele.

azi noapte umblam prin bucuresti dupa farmacii deschise sa-i iau pungute e urina, dupa ce am alergat haotic prin diverse locuri tot la noi in dorobanti am gasit, la sensiblu.

azi dimineata am fost la analize, nu am avut pipi decat pentru urocultura, nu ne-a ramas si pentru sumarul de urina. asa ca o sa aflu marti daca e vorba de o infectie urinara. hemograma indica ca nu ar fi infectie, dar avem mari carente de fier - avem fierul la 11, cand limitele normale sunt peste 35. cu siguranta reluam ferum haussman, care l-am intrerupt de ceva luni.

am scapat de febra, dar avem diaree , i-am scos laptele de dimineata si suntem pe zeama de orez, orez fiert, morcovi, ceai de menta, branzica de casa. nu vroia sa bea nimic din toate lichidele cu care il incercam, doar apa plata vrea.

Cam asta de la noi!

multa sanatate tuturor!

Acum am citit de tatal oanei, of saracuta! cat poate sa mai indure biata de ea!

liviana, pe ce baza s-a pus diagnosticul de infectie urinara? ai facut urocultura sau sumarul de urina? ce analiza a iesit prost de a aratat infectia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

offf...Doamne..prin ce mai treci Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Condoleante si de la noi pt Oana! Fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Ana, ti-am vazut printesa! Tare frumoasa! Si noi ne zbenguim tot in parculetul de langa biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

quote:
Originally posted by mica0307

liviana nu am plecat in concediu, pe 16 plecam. Am fost 1 saptamana la mama.

Am vorbit cu Oana, maine seara se vor intoarce acasa, Soniuta e bine. DIn pacate, ieri dimineata, in ziua in care Soniuta a implinit 1 anisor a incetat din viata tatal Oanei .
Vai...ce rau imi pare.
OANA, tu esti o femeie puternica.Condoleante si Dumnezeu sa va aiba in paza.
Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI
1 an poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Imi pare nespus de rau pentru Oana.Si eu am trecut prin asa ceva si nu este usor deloc.Nici acum nu imi place sa vorbesc despre asta desi au trecut 4 ani.
Multa putere Oana, Domnul sa fie cu voi.

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI
1 an poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Angiuta pentru Vlad Lukas

Chiquitita, pentru Livia

andrusca27, pentru Vlad

Kokiy, pentru Razvan Adrian

Mergi la inceput