**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Monytza, CASA DE PIATRA, multa intelegere si iubire!

Sonia, sa cresti mare si sanatoasa!

Liviana,imi pare rau ca sunteti bolnaviori, sper sa va faceti bine repede.

An@, ai o fetita tare gingasa!

Ella, vazand pozele tale din Viena mi s-a facut si mie dor de duca, dar tre sa-mi pun pofta-n cui pana in septembrie, cand mergem la mare.

Ptr Tudor n-am luat niciodata crema cu protectie mai mare de 25- 30, asta si ptr ca are pigment bun si nu se arde, sper sa-i semene si frate-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, Matei e bine, spre vindecare. Acum sunt necajita din pricina lui Bogdan. I-am facut analize de sange la V Babes si maine iau rezultatele. Sunt 2 cauze ipotetice: virus sau infectie urinara. Din pacate nu a facut pipi pt 4 ore(!!) si nu i-am putut recolta urina pt urocultura. Sper ca maine sa pot. Nu stiu daca doar mi se pare, dar parca totusi urineaza cam putin? ANDRADAAAAA, ce inseamna cand face pipi putin, imi poti spune pls?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ceau mamici!

multumim de urari.

felicit si eu mamicile si pup capsuneii,urandu le la multi,multi,multi ani!
am petrecut frumos si ieri si azi;din tavita a ales banii,forfecuta ei de unghii si cheile de la casa. petrecerea am facut o acasa in curte;inca nu am pus pozele ...dar o sa o fac cat de curand.

i am facut biancai testul panel(alergeni alimentari si mediu)si i a iesit ca e alergica la lapte, caseina, hamster auriu si cal;cel mai mult la lapte,e in clasa2, din 6. maine am programare la alergolog si poate trecem pe lapte de soia ca de luni bianca nu a mai pus gurita pe lapte(si i duce tare mult dorul.... bea la ceai.....)

soniuta draga, iata ca esti o domnisorica acum;la multi ani scumpa mica,sa ai ai parte de o viata sanatoasa,frumoasa si mult noroc.
oana , te felicit mamico! a fost un an greu pt tine, dar tu esti o mamica extraordinara;este in primul rand meritul tau sarbatoarea primului anisor;sa fii sanatoasa si sa vi se implineasca toate dorintele;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana, noi am avut infectie urinara pe la 3-4 luni. Atunci Ana era statica asa ca o puneam fara scutec pe o paturica absorbanta si asa am vazut ca facea pipi putin si des, asta stiu ca e semn de infectie, nu ca nu face deloc (noi deja descoperisem ca are infectie, deci nu am obs eu asa...). Daca nu face pipi poate nu bea suficiente lichide?? Il vezi cand face? il jeneaza?

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Nu puteam sa nu intru astazi. Cineva special a facut un anisor .
La multi ani Sonia! Sa cresti mare si sanatoasa, sa fii norocoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Oana din partea noastra. Sonia va fi mandra de mamica ei.

Liviana mie Matei nu mi-a facut pipi multe ore cand avea episoade de fimoza. Desfaceam putin din pielicica si apoi in cateva secunde facea. Dar si plangea mult in timpul acesta. Si retin ca mi-a spus medicul ca ei se abtin si daca ii ustura cand urineaza. Sper din tot sufletul sa nu fie asa ceva. Sanatate multa baietilor tai.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor ma speriati cu pipi asta!Pai io nu stiu la cate ore face pipi ca noi tot in pampers facem,voi ati trecut la chilotei?Schimbam 4-5 pe zi nu mai mult.
Acum ma gandesc ca daca avea fimoza iti dadeai tu seama ca nu mai esti incepatoare ca unele dintre noi,LIVIANA

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Am intrat sa spun si eu La multi ani capsunicilor si
sa urez CASA DE PIATRA pentru Monytza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare plantatie!

Intru si eu fuga, ca am vazut ca avem capsunei bolnaviori: multa sanatate in primul rand!

Liviana, depinde si cat bea.
La nr.1 schimbam la scutece ... dar si mi-a baut f. mult. Acum la nr.2 nu schimb f. des, ptr. ca nu bea asa mult, deci nu face mult pipi. Si parca nu-mi vine sa cred ca la varsta asta pot tine pipi ptr. ca-i ustura ... urla de durere cand fac (de-i ustura), nu tin. Parerea mea. Bafta sa nu fie nimic! Sanatate!

Si ca sa preveniti fimoza, de ce nu trageti voi la fiecare schimbare de scutec, la baita putin de pielicica, adica sa incercati sa dezgoliti caputul penisului. Nu f. mult, ca doare, dar de fiecare data putin. Eu asa am facut la nr.1 si n-avem probl. ... si avea si el pielicica f. stramta, ca orice baiat de altfel.
Si spalati bine ... sa nu se stranga mizerie acolo.
Cand a avut infectie la preput era varful rosu si plangea cand urina.

Si uitasem sa ma bag la canita:
Io i-am luat una de la Nuby, nu o pot recomanda. Se spala greu si nu o tine bine in mana.
I-am dat-o la 6 luni, a stiut sa traga din ea, dar venea asa de mult lichid, ca se ineca, asa ca am mai asteptat. Acum avem una no-name si suntem multumiti, se descurca f. bine.
Un sfat: nu dati copiilor sucuri cu biberonul ... si nu-l lasati la indemana copilului. Daca il dati mereu, sa fie doar cu apa ... altfel va treziti cu carii de biberon. Puneti ceai/suc in canita, pe aceea n-o s-o tina pe post de suzeta, deci nu-i bai.

Am vazut frumusica blondinuta de An@ ... sa-ti traiasca! Si da, semanati! :) Si faina petrecere ati avut ... idee buna cu "iarba verde".

Vazusem mai demult si pe Albastrica ... o intrebare: ii spune mami ei Albastrica de la ochisorii superbi?

Gata, ca m-am bagat prea mult iar ... :)
Sanatate plantatie si week-end fain!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Si tot am uitat ceva:
Cat laptic (in ml) beau ai vostri pe zi?
Ca noi in plin proiect de scoaterea biberonului din noapte am intrebat matusa sotului (pediatra in B.) si ne-a spus ca-i ok ca varsta, dar trebuie sa bea copilul mai departe 400 ml/zi de lapte.
Si a noastra (fara biberonul din noapte) bea max. 300 ml/zi.
In noaptea aia i-am dat iar laptic ... dupa care ne-am mai gandit si iar am tinut-o pe uscat ... am zapacit copilul de numa ... Nici nu stiu ce si cum ... parca as vrea sa stea si stomacelul linistit noaptea, dar sa fie si bine ... of!
Ah, si tot asa spunea ca-i mai bine sa fie lapte formula/ san ... nu lapte normal.
Gata, acum chiar ati scapat ... si astept sa vad cat beau ai vostri. Multumesc!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Irinusha, Cip bea cate 250ml dimineata si seara, deci in total 500ml.
Eu cred ca cei 400ml la care se referea pediatra cuprind si lactatele pe care le mananca in timpul zilei, iaurt sau branzica.
Noi am inceput cam de 2-3 saptamani sa scoatem biberonul de noapte. L-am culcat mai tarziu, pe la 21,30- 22, ca inainte la 8 seara dormea dus si nu s-a mai trezit, daaar: 1.se intampla sa se mai trezeasca pe la 1-2 noaptea si sa se agite prin pat cate o ora-doua si a doua zi eu sunt zombi;2. la 5,30-6 dimineata este in picioare si nu-l mai convinge nimeni sa mai doarma(si atunci tot zombi sunt).

Mergi la inceput