**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
doxinu spune:
monytza, casa de piatra si multa fericire!!!!!!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Irinusha spune:
Monytza, casa de piatra! Intelegere, respect, dragoste si pasiune!!!!
O nunta de vis!!!
Miruna Maria!
Pierre Sebastian!
Bianca Maria!
Andrei!
Sonia!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Sanatate plantatie si un week-end fain!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
doxinu spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR NOSTRII DE AZI,SA CRESTETI MARI SANATOSI SI FRUMOSI
Miruna Maria!
Pierre Sebastian!
Bianca Maria!
Andrei!
Sonia!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
An@ spune:
Daca m-a tras Didialex de urechi, m-am mobilizat si punem si noi poze noi, din parc si de la aniversare, mot:
POZE MOT
mami de Ana (22 mai 2007)
chiquitita spune:
Monytza, casa de piatra si petrecere frumoasa!
An@, am admirat pozici de printesica frumoasa!
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by An@
Daca m-a tras Didialex de urechi, m-am mobilizat si punem si noi poze noi, din parc si de la aniversare, mot:
POZE MOT
Mai de Ana ai un bobocel de fetita!! E asa de frumoasa si delicata!! Sa fie sanatoasa!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Soniuta - sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa le aduci parintilor tai numai bucurii
Monytza Casa de piatra si petrecere frumoasa!! Asteptam poze!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Eltekaaaaa mi-e dor de Elias!!!
Asa creste Ana
lbelciug spune:
La multi ani cu multa sanatate, Sonia!
Monytza, CASA DE PIATRA si multa fericire!
Didi, ei eu inclin sa cred ca e ceva in gatul lui. Mananca cand si cand, insa am observat ca si la masa de lapte mai plange cu bibe in gura. E adevarat ca si caninii se preg sa iasa - are gingiile f umflate. Azi a facut 39.2 , intr-o ora plec la Taropa.
Ella - multumesc, am vazut pozele de la Viena. Au fost o incantare pt ochii mei si tare imi doresc sa ajung acolo one day. Super tare oglinda din labirint. Si ce frumoasa e gradi Zoo de acolo. Orice copil ar fi incantat sa vada atatea animale live. Drum bun maine!
An@, vazut si pozele cu motzata blonda, sa-ti traiasca! Se pare ca v-ati distrat tare frumos la iarba-verde. Cand plecati la mare?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie
An@ spune:
Chiqui, Madi, Liviana , multumim pt aprecieri!
Liviana, plecam pe 17 iunie. Abea astept, dar mi-e si groaza, ca nu stiu cum ne vom descurca cu mancarea.
Ce face "bubosul"? suporta? are o forma usoara pana la urma?