**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
lbelciug spune:
chiquitita, multumesc frumos - dragut din partea ta ca ne-ai vizualizat si laudat.
Mai urmaresi si eu pozele voastre, dar nu apuc mereu sa va dau feedback. Banuiesc ca si cu vizualizarea pozelor noastre se intampla la fel.
Eu sunt cam suparata caci desi Matei e mai bine, Bogdanel face din cand in cand temperatura si nu stiu de la ce. Mi-a facut sambata si ieri 38.5, iar azi a culminat cu 39.6. Mi-a luat inima la trap cand am auzit-o pe bona zicandu-mi SCORUL asta. Am sunat la 2 pediatri si am obtinut 2 pareri diferite:
1. s-ar putea sa fie de la Varicela, desi pe corp nu are decat cateva bubite de la muscaturile de tantari (Matei n-a facut deloc temperatura)
2. parerea lui Taropa e ca nu e varicela, si cel mai bine ar fi sa-l aduc maine la un ctrl.
Of.
Noi n-am inceput operatiunea si nici olita (e prea devreme).
Crema d eprotectie vom lua si noi cand vom merge la mare, insa in nici un caz nr 50. Mai degraba 15 sau 25 cu mers la plaja doar dimineata si seara. Sper sa mergem totusi la sf lunii... in fct de cum vor fi copiii.
Mica, ati plecat in vacanta?
Ella, drum bun in Thai si asteptam 2*poze (Viena+Thai!).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DidiAlex spune:
Liv, dar de mancat mananca ceva?
ca R al meu, a 5-a zi de febra nu manaca mai nik. asa mi-am dat seama ca e gatu. si, culmea ca el vorbeste!
Mi-a marit doza de antibiotik si maine mi-a spus sa ma duc sa il vada din nou.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
Chiqui, Vas,
multumim pentru aprecieri.
Chiqui, da, laptele de crestere de la 1 la 3 ani se baga treptat in alimentatia copilului; bea dim si seara cate un bibe cu 8 masuri si am inceput sa inlocuim la fiecare masa cate 1 masura.
Am luat pana acum parmalat s Humana dar cred ca ramanem pe Parmalat ca H e vreo 6.5 ron nici juma de litru .
Liviana,
cateva poze cu Viena:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/VienaMai2008/photo#5206827017398562450
numai_eu spune:
Buna seara.
Eu inca bantui pe aici, vizionand poze cu capsunei si capsunici intre doua lucrari. Avem niste puiuti tare frumusei, nu mai nominalizez, sunt chioara de somn si nu vreau sa uit pe cineva.
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi.
Chiqui scuze ca ma bag ca musca in lapte (chiar si la propriu), eu am inteles ca Ella ii da lui Bobita lapte la cutie deja preparat, nu lapte praf care se prepara cu apa. Dar in principiu e la fel, se introduce treptat si nu este nici o problema daca ai inceput cu 3 zile inainte de implinirea varstei. Eu ii dau lui Andrei lapte de vaca de la 10 luni si jumatate (introdus tot treptat, si foarte lent, inca mai avem o masura de formula). Ma saturasem sa tot schimb formulele si el sa nu ia in greutate deloc, plus ca atunci cand era mai infometat si mai somnoros din graba nu se dizolva laptele bine si era un adevarat chin sa-l bea. Si paradoxal, de cand e pe lapte de vaca a luat 600 g intr-o luna, a doua ca si plus ponderal de cand l-am nascut.
De cand scriu s-a facut deja 6 iunie, asa ca
SONIUTA.
Sa cresti mare, sanatoasa, sa o bucuri pe mami si nu uita ca trebuie sa dai o bere la majorat.
Pupici si noapte buna
chiquitita spune:
Soniuta!
Sa ai o viata plina de noroc si impliniri!
Numai_eu, inca nu i-am dat laptele dar o sa i-l dau. Ti-am trimis un mail, l-ai primit?
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alyna24/Alyna24.jpg)
Alyna24 spune:
Vreau sa fac un anunt:MAINE, DRAGA NOASTRA PRIETENA MONYTZA ARE CUNUNIA RELIGIOASA SI NUNTA.
Cu aceasta ocazie, vreau sa-i doresc "CASA DE PIATRA", sa aiba o zi minunata, toate sa-i mearga asa cum isi doreste, petrecerea sa fie asa cum si-a dorit!
Sunt convinsa, draga Monytza ca vei fi o miresica minunata alaturi de printesica Antonia iar Ionut va fi fericit si implinit alaturi de voi!
Abia astept sa va vad!
O zi de vis va doresc!
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN
Alyna24 spune:
Vreau sa fac un anunt:MAINE, DRAGA NOASTRA PRIETENA MONYTZA ARE CUNUNIA RELIGIOASA SI NUNTA.
Cu aceasta ocazie, vreau sa-i doresc "CASA DE PIATRA", sa aiba o zi minunata, toate sa-i mearga asa cum isi doreste, petrecerea sa fie asa cum si-a dorit!
Sunt convinsa, draga Monytza ca vei fi o miresica minunata alaturi de printesica Antonia iar Ionut va fi fericit si implinit alaturi de voi!
Abia astept sa va vad!
O zi de vis va doresc!
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN
Alyna24 spune:
Abia astept sa va vad!
O zi de vis va doresc!
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN