Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
madutza spune:
Cherie, ce ar zice dr tau de mine, care am luat 28 kg data trecuta? Acum sunt bine, daca am luat 2 kg.
Va rog si eu, pt a 3-a oara sa imi trimiteti PM cu mailul comun!!! Sa nu ma enervez, ca iar ma apuca palpitatiile
!
IuliaCospy, cumnata mea a nascut cu dr Parvu si acum e iar gravida si tot cu el va naste. Are f mare incredere si e f multumita!
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
cherieactiv spune:
buna dimi..
vai maduto..nu se poate face nimic sa mai stati pe acasa??cand e nevoie de concediu medical...pai..de ce nu?cand cineva are dureri si probleme ...de ce nu??
ginger(ve)
cherieactiv spune:
maduzo..hehe..nu stii ce sclifositi sunt astia pe aici..crezi ca ma iau dupa el?el probl se referea ca avand in vedere ca sunt tanara si am pielea ok..sa evit aparitia vergeturilor ..celulita..etc..si inca ceva.. sufar de multi multi ani de discopatie lombara.. si sa nu am probl mari cu spatele mai tarziu cand greutatea ar fi o treaba cam rea pt mine..stii ceva...intotdeauana am fost o slabanoaga..48..52 kg..la scoala copii radeau de mine....visul meu era sa ma ingras 20 kile!si acu am posibilitatea..hihi..
cherie 13+
ginger(ve)
Amalia spune:
Neata fetelor!
Madutza vezi ca tocmai ce ti-am trimis PM cu ID-ul si parola.
Ai mare grija de tine cu palpitatiile astea ca nu e de glumit. Nasol cu schimbarea asta de job, ca se impuneau totusi cateva zile de repaos..
Eu mi-am inceput ziua cu nasul in buda..
..acum mi-am revenit si am baut putina cafea si niste painica prajita.
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
18+
Angellique spune:
Buna mamici!Sunt Angellique si am 20 de ani.Treceti-ma si pe mine in listuta voastra.Eu sunt trecuta la mamici de ianuarie-februarie,am DPN 05.01.2008,dar voi face cezariana si mai mult ca sigur nasc in decembrie.Va pupic

9+
Otiliav spune:
Neata!
Am schimbat semnatura
.
Madutza, bine ca o sa mergi la cardiolog, ai grija de tine. Si eu am dureri de cap care cedeaza la cafea/nes dar nu palpitatii.
Amalia, si eu care ziceam ca la 18 saptamani se cam termina cu greturile, fir-ar ele sa fie.
Angellique, bine ai venit! De ce faci cezariana, ma surprinde ca stii de acum.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
Amalia spune:
Otiliav din fericire, se intampla foarte rar. Greturi am avut chiar putine si decat in primele 2 luni. Dar mi se mai intampla sa-mi fie rau in cate o zi cum mi-a fost astazi, probabil ca sa nu uit ca sunt gravida
Cu David, am varsat si spre finalul sarcinii in anumite zile, pentru ca apasa pe stomacul meu..
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
18+
elilov3 spune:
buna burtici
LA MULTI ANI COPII MARI SI MICI!!!
olivia felicitari pentru
sa creasca mare si sanatos sa va bucurtai de el
magdutza imi pare rau pt tine si tensiunea ta sper ca totul va fi bine baga iar cafeluta sa o mai calmezi mama ei de tinsiune
angelique bine ai venit si tu si bb-lului tau...eu nush ce e asa de greu de inteles...doctorii stiu mai bine cum sa nastem fiecare
va pupacesc si va urez numai bine
16+
Dimitrie
elilov3 spune:
amalia nu fi supi de greata si eu inca ma luot cu ea si am unele zile cand nu am decat o greata vaga iar altele in care chiar dau la boboci...credeam ca este de la prenatale dar vreo 2 zile nu le-am mai luat de unde frate ca tot rau mi-a fost asa ca de azi iar bag prenatalele
16+
Dimitrie
Angellique spune:
Fac pentru ca am avut niste rani pe colul uterin(care de altfel s-ar putea redeclansa in sarcina) si n-as vrea sa risc cu absolut nimic sanatatea puiutului meu.
9+