Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Angellique bine ai venit la odiseea noastra! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara si un bebic sanatos!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am aparut si eu. Adormita dupa party de aseara. Incerc sa citesc ceva din urma si revin.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Am citit la capitolul trecut ca mai avem o fetita!!! Felicitari Iulia!

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Tot in cap trecut intreba Ooanna de camera bebelusului. Aseara mi-a spus o vecina ca la Miniblu au acum un catalog nou de unde poti comanda mobila pt bebe. Cica e superb, cu zeci de modele..

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Cred ca va disper cu atatea raspunsuri...dar tot citesc de la capitolul trecut.
Ce a scris Elilov despre prospetimea oualelor nu este chiar corect. Exista 2 tipuri de testare a oului in apa: apa simpla si apa cu sare. Ceea ce ai descris acolo este o combinatie a rezultatelor celor 2 teste si nu e corect. Deci daca folositi apa simpla de la robinet : daca oul sta culcat, cu axul lung paralele cu vasul, pe fundul vasului, e ou f proaspat. Daca se ridica f putin, formand un unghi de 20 de grade- ou de 8 zile, daca se ridica la 45 de grade- 15 zile, daca se ridica la 90 de grade - ou de 30 de zile. Cand zic se ridica, ma refer ca capatul bombat se ridica, varful ramane pe fundul vasului. Daca folositi apa cu sare, in functie de vechime se ridica oul la suprafata.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Elilov- imi pare rau pt situatia cu socrii tai. Nu am putut sa ma uit la toate pozele cu puiul Pavel pt ca am inceput sa plang. Ce ingeras frumos...ce soarta nedreapta.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Vorbeati de greutate...eu sunt mai slaba cu aproape un kg. Am 44,5 kg la 1,68 m. toata lumea de la petreecere de aseara mi-a spus ca sunt ffff slaba.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Otilia- felicitari pt vestile bune!!!
Bun venit noilor graviduta!
Olivia-am vazut cocoselul ...Felicitari!
==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Pe unde umblati fetelor?

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

BraveGirl eu acum am reusit sa ma asez efectiv la calculator.
Am iesit in parc in partea cealalta a orasului ca ne saturasem de Herastrau si am mers in parcul Tineretului. Lume multa, plin ochi de copilasi frumosi si de gravidute! Nu spun cate mamici cu gemeni am vazut, ca niciodata..
David a fost in al noualea cer, s-a plimbat cu bicicleta in voie, a mers cu tati in masinutele care se busesc, am papat vata de zahar si am stat pe iarba (ca nu mai avam loc pe banci) pana s-a dat pe topogane si leagane.
Frumoasa zi! Dimineata a mers cu tati si la vot..eu am preferat sa nu merg...s-au dus si la cumparaturi impreuna si si-a ales cadoul pe care l-a vrut pentru astazi...adica un set de robotei care se imbina si se transforma in tren, masina , etc
In masina, in drum spre casa, imi spunea ca si-ar dori ca bebe din burtica sa aiba 4 ani, iar el 11 ca sa se poata juca impreuna si sa aiba cu cine vorbi si el in masina, cu cine se juca in camera...incepe sa realizeze ce mic va fi bebe pe langa el.

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 18+

Mergi la inceput