Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
Otiliav spune:
Ciao Codruta, ai terminat curatenia ? Ca si eu am nevoie, dar nu pot pune aspiratorul ca doarme Ana
.
M-am pacalit, m-am logat cu userul comun degeaba ca baietelul Oliviei deja era in listuta
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
cherieactiv spune:
am citit din urma , cat am apucat
.........................
bebelina 33,oana,iulia cospy,alessia30,lungociulia,ioana tzuchi...WELCOME!va adresez cele mai frumoase ganduri(asa isi incepea bunica pe vremuri scrisorile, si eu am ramas blocata si acu)..
bebecris...pai tu esti la nunti..petreceri..cu lautari , sarmale..
elilov,acu vazui ca si tu esti cu musafiri unu si unu mai...rompi palle(iti traduce oceanborn)..ca nu gaseam cuvant mai adecvat in romana..oooofff...lasa .
mama lor de compromisuri..
iulia cospy,cu capsunile si eu patii la fel..mmm..le-am spalat ..pus zahar..dat la rece..si papai un kg pt ca aveau guust de capsuni buune rau, din gradina..suculente..dupa aceea , poate cate una doua, pt ca cred sunt niste fructe tare..blestemate..
alexuta 26..si vara asta..o sa bei berica? ca daca da, mai vin si io din cand in cand ..tin companie..
ginger(ve)
Otiliav spune:
Eu cred ca aveti dreptate si bine ca ne-ati adus si noua aminte.
Alexa, casa de piatra, sper ca nunta este de vis si petrecerea la fel. Asteptam pozele si pe tine pe aici mai des
!
Diana, inca nu ai scris la subiectul cu Rh-. Eu astept rezultatele dupa dozarea de pe 12 iunie, daca ies tot absenti fac cinste, serios. Mi-a zis doctorul ieri ca daca ies absenti imi mai fac doarea la 32 de saptamani dar nu stau eu dupa fundul lor, o sa fac si in Ro o dozare pe la 20 de saptamani.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
cherieactiv spune:
revin cu partea 2,am conex f prosta
.........
am inteles ca mav a scapat de ganduri, probleme cu testele..f bine..totul o sa fie ok pt toate..a mai ramas amalia la amnio pe 3 iunie(nu te face acushoru ala pe tine amalia!!)o sa fie oook..uite aici in it..medicii trateaza amnio ca si cum ar fi ceva...foarte normal..am vb despre asta si cu alte fete, acum mamici, si asta mi-au spus, aproape toate au facut-o si sunt atat de bine ele si copii lor!sa nu-ti fie frica!
parca tu spuneai ca iti place marea..of..nush..io adaca as avea o casa mai incapatoare ..posibilit..v-as invita pe toate incoace..adica .nu vreau sa se creada ca nu ma mai incap de atata generozitate..eh..visesz si io..oricum, daca careva din voi..trece prin jesolo lido venezia...sa imi spuna..( vb serios)..si ma ocup de toate eu personal..
olivia 26...hihi...felicitari pt putza "albastra"!inchin cu o gura de ..cola..
asa fetelor....veniti veniti cu baieteii...poate tura viitoare cand mergem si noi la eco, gravi mai mici..venim cu vesti roz!
ginger(ve)
cherieactiv spune:
ah otilia..ana ta in curand o sa aspire EA!ce-i mai fac ochii albastri?
ginger(ve)
anca_27 spune:
quote:
Anca_27, eu am facut doar DT desi initial imi pomenise si de TT dar cum mi-a iesit risc f scazut (1 la 15000 si ceva pt trisomia 21 si 1 la 29000 si ceva pt trisomia 18) vad ca nu a mai pomenit nimic de TT. Din cate am auzit, DT are acuratetea mai mare decat TT (DT in jur de 90% iar TT in jur de 70%). Anyway, nu vad niciun motiv pt care sa insist sa ma stresez mai mult cand oricum sunt niste statistici, asa ca ma multumesc cu DT si ma la D-zeu sa fie totul bine. Pupici si multa bafta!
Olivia, mersic!
, si eu am tot citit in stanga si-n dreapta si concluziile sunt ca DT daca e cu risc scazut e suficient, insa tot vazand doar TT si amniocenteza la toate fetele, ma gandeam sa nu mai fac DT sau TT, de ce atata cheltuiala daca se ajunge oricum la amnio ca astea nu-s sigure
. Acu m-am mai linistit!Pupici gravidutelor!
12+_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Amalia spune:
Olivia26 felicitari pentru baietel!
Sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara in continuare!
Cherieactiv multumesc pentru incurajari!
E bine de stiut ca in alte parti e considerata o analiza normala. Frica nu pot spune ca-mi este, asteptarea asta ma omoara..
Noi am stat azi mai toata ziua afara. Am reusit sa si dorm 3 ore la pranz si ma simt bine. Tati a fost baiat de treaba si cat am stat noi seara afara, a gatit el, asa ca acum am mancare calda, am facut dus la copil si m-am instalat la calculator
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
18+
Otiliav spune:

Copilasilor, sa fie sanatosi si cuminti!

12+ BB2
madutza spune:
Buna dimineata si LMA tuturor de ziua copilului!
Eu nu am mai apucat sa intru pentru ca ma-am simtit rau si am fost si foarte aglomerata la serviciu.
Palpitatiile continua in fiecare zi, toata ziua. Mi-am luat tensiunea si e marita, pulsul 101. Am fost la dr. gineco si m-a trimis de urgenta la cardiolog. O sa ma duc saptamana viitoare, dar dupa serviciu, cand sunt mai obosita si am simptomele. Nici in zilele acestea de week-end nu m-au lasat, chiar daca nu am facut nimic si nu m-am enervat. Nu stiu ce ma fac, dr zicea sa imi dea medical, dar de maine incep la noul loc de munca. Va dati seama, sa incep cu concediu medical....Nu mai beau cafea si din cauza asta, alta: ma doare capul permanent.
Pe langa asta, la inceputul saptamanii am fost si intepenita de mijloc. Am stat fara sa iau pastile, m-am dus si la serviciu stamba...Pana la urma mi-a dat ginecologul voie sa iau no-spalgin. Un antiinflamator si analgezic usor, care contine paracetamol, codeina...Nu cred ca poate afecta sarcina, mai ales ca am intrat in trimestrul 2.
L-am mai intrebat pe dr. daca imi da TT si a zis ca el nu da asa ceva decat dupa 35 de ani. C oricum nu e concludent si ca americanii l-au inventat ca in cazul unor procese sa nu fie dati in judecata...
Cam asta este...
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos