Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Olivia26, Felicitariii!!!!! Ce de baieti! Am auyit ca anul acesta s-au nascut mai multi baieti decat fete.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Anes, merci mult. Da, zicea si dr ca e plin de baietei anul asta, si sotia lui e insarcinata tot cu baiat, al patrulea bebe Ma bucur mult ca ai mai intrat, chiar m-am gandit la tine zilele astea ca nu mai intrasesi de ceva timp si tu mereu ai avut o vb buna pt toata lumea. Pup burtica cu baietel scump.

Olivia 16+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Samburas Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Olivia felicitari pentru cuculetz,, of si eu sunt atat de curioasa...si mai dureaza vreo 3 saptamani pana merg la urmatorul control...

13+

Mergi la inceput

Oceanborn, mercic, lasa ca trece rapid timpul si acusi afli si tu ce ascunde intre picioruse, tu ce-ti doresti? Eu tare mi-am dorit baiat desi m-as fi bucurat mult si de o fetita ca era tot a noastra Doamne ajuta sa fie sanatosi. Vai ma gandeam ca n-o sa mai am emotii dar de unde... aveam niste emotii dimineata de nu mai puteam.

Eu mai stau un pic si mergem si stam tolaniti pe malul marii pana apune soarele.

L-am intrebat pe de mersul la plaja si mi-a zis ca pot merge la plaja dar nu intre 11 si 16 ceea ce mi se pare de bun simt, iar cand stau sa nu stau mai mult de jumatate de ora in continuu in bataia soarelui dar eu oricum stau mai mult sub umbrela. Cat despre balacit in mare mi-a zis sa ma balacesc cat vreau. Mi-a zis totusi sa incerc sa evit piscinele ca e mai bine.

Pupicei pe burtici

Olivia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

...am lasat netu deschis..si mai trag cu ochiul la voi,mai fac curat..etc..am vazut disc despre bere..ei..doc meu mi-a facut o lista cat un cearsaf...referitor la dieta pt sarcina..nu stiu,cred ca lucreaza numai cu fotomodele pt ca mi-a interzis sa ma ingras mai mult de 9, 10 kg!!!!!!!asta i nebuuun?marmelata fara zahar..nu ciocolata , nu multe fructe,nu paine, nu paste,..am ascultat cuminte dar mi-am zis in gand ca io sunt romanca nu italianca si oi manca dupa pofta si plac!!!nici macar inghetata!?carne numai gratar..seaca..fara sosuri , nimic , nimic!iar dupa ora 8 seara..un iaurt si gata..io am luat deja 5 kg..de la 52..am 57!!si inca nu am inceput sa mananc cum trebuie, numai sa bag ceva in stomac..asa ca..nici nu concep asa ceva..fara capsuni, fara cirese?no way!fara pepene si struguri!mi-a zis de bere(ca am intrebat yami)..unda verde...si una mica pe zi 0,2 adica..vin la fel..chiar si un mojito lejer din cand in cand ..sau o tuica mica..noo probleem!io sunt mare bautoare de bere, o ador, acu nu pot sa o vad ca mi-e tare greata, dara bia astept sa o savurez cu niste mici, carnita,etc..

ma intorc ...am ramas la buda la spalat..

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Olivia si eu sper sa treaca cat mai repede..suntem curiosi..e normal..mie mi-e indiferent ce-o fi..am tot stat si m-am gandit oare cum ar fi fetita cum ar fi baietel dar nu ma pot decide asa ca ce ne-o da Dzeu , e bine oricum , in schimb sotul ranjeste la tot ce-i in miniatura si e roz...nu are un fix dar el zice ca stie ca e fetita, acum sa vedem daca are dreptate,un baietel e la fel de binevenit si pentru el..
cherie al tau doc e putin exagerat zic eu... si al meu mi-a zis multe...de ex ca ar fi de preferat painea integrala, si chestii de genul dar nu a zis ca nu am voie punct... neavand anticorpi la toxoplasmoza mi-a interzis carnea in sange si salamurile lor crude , mi-a zis sa ma spal pe maini dupa ce umblu cu carne cruda..si aceeasi poveste... a accentuat ca obligatoriu tre' sa spal fructe legume cu bicarbonat, asta fiind dezinfectant alimentar.. mi-a zis ca daca aveam anticorpi la toxo mi-ar fi dat verde la chestiile astea dar asa...atentie mare ..

13+

Mergi la inceput

Aaa, am uitat sa urez bun venit noilor gravidute! Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Felicitari tuturor burticilor cu rezultate bune la ecografii.

Anca_27, eu am facut doar DT desi initial imi pomenise si de TT dar cum mi-a iesit risc f scazut (1 la 15000 si ceva pt trisomia 21 si 1 la 29000 si ceva pt trisomia 18) vad ca nu a mai pomenit nimic de TT. Din cate am auzit, DT are acuratetea mai mare decat TT (DT in jur de 90% iar TT in jur de 70%). Anyway, nu vad niciun motiv pt care sa insist sa ma stresez mai mult cand oricum sunt niste statistici, asa ca ma multumesc cu DT si ma la D-zeu sa fie totul bine. Pupici si multa bafta!

Olivia 16+

Mergi la inceput

Hehehe Oceanborn, si al meu sot tot rozulina isi dorea dar dupa ce l-a vazut la prima echo pe la 8 sapt a simtit ca e baietel iar acum era asa incantat, deja viseaza la Playstation si sa aiba cu cine merge la fotbal...hahaha sper ca nu si la gagici...lol

Olivia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Olivia, felicitari pentru cuculetul mult dorit. Am vazut si dovada, nu mai sunt dubii.
Acum stau sa ma gandesc si cred ca bb al meu este fetita, nu am vazut nimic atarnand si parca seamana cu Ana la caput, adica la forma, ca si sotul deci tot fetita ar fi sanse mai mari.
Eu mi-am pus cele trei poze langa pat si m-am tot uitat la ele, are si niste buzite bine conturate nu numai nasucul in vant , mormolocul meu scump.
Saptamana aceasta merg la eco privat, acolo imi permit sa intreb daca-i fetita sau baietel si poate am noroc sa ne spuna. Ca la nume inca nu am inceput sa ne gandim, vrem intai sa stim ce este.

Eu sunt zombie, am vazut ca termometrul arata 31 de grade la umbra, incredibil pentru vremea de aici sa te plimbi in tricou si sa-ti fie cald, wow, am trait-o si pe asta. Pana si Ana a cazut rupta cand am ajuns acasa desi vroia sa se joace mult si bine cu jucaria cadou de 1 Iunie. Dupa ziua de joi de destrabalare la teambuilding, mers cu barcile de viteza, plimbari pe insule si restaurant pana la 12 noaptea, m-am mai trezit si la 6 de dimineata sa o ducem pe proprietara noastra la aeroport si ne-a luat si caldura pe nepregatite. Acum sunt cu un nes in fata ca imi buseste capul, nici pofta de mancare nu am nu mai spun ca trebuie sa gatesc daca vreau sa mananc

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

da oceanborn..si mie mi se pare exagerat..io inteleg sclifoselile lor italienesti cu mancarea..ani de zile am mancat ca si ei..(cred ca daca as vedea mujdei acum..as pica) ..dar acum pt mine s-a schimbat situatia..ma cheama sangele..si vreau tocanita..salate ca la noi acasa..nu insalata mixta fara gust..pita buna cu coaja buna..nu mulino bianco!..sa stii ca io inca astept rez la toxo..dupa prima analiza a zis ca daaa..is plina de anticorpi..apoi s-a uitat mai bine si a zis...hmm..hai sa mai facem o data analiza..io draga sper ca am anticorpi pt ca mi fff lenee sa spal fructe si leg cu bicarbonat..inca sunt o leguma..

doc meu e teron..de aia imi place !nu i suport pe venezienii astia..reci si uraciosi..cand mi-a fost rau rau..am sunat la cativa vecini la usa..sa ma care careva la spital..nimeni nu a raspuns!nu stiu de ce am zis asta..offtopic..pare ca sunt ff nervoasa azi ...is uda de la atata frecat si facut ture de oras dupa mancare , ca sa il satur pe bou de frate-miu..

ginger(ve)

Mergi la inceput