Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 6

oceanborn spune:
 Anes, pt caruciorul albastru, intre 2 paranteze patrate scrii baietel, fara spatii  [ baietel ]
13+

anes spune:
quote:
Originally posted by oceanborn
Anes, pt caruciorul albastru, intre 2 paranteze patrate scrii baietel, fara spatii [ baietel ]13+
Multumesc mult!
 Sper ca mi-a iesit!
 17+ 

Amalia spune:
 Fetelor, va rog nu ma uitati si pe mine cu mailul comun
... as dori si eu o adresa si o parola. Va pup!
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 
18+

elilov3 spune:
 ziau buna fetele
felicitari si bine ati venit noi burtici sa dea D-zeu sa avem parte de o odisee cat mai frumoasa
va multumesc tuturor pentru mesajele calde si de incurajare
intreba cineva de DT suntem mai multe care am facut aceasta analiza..unele bune altele rele in concluzie  nu are rol diagnostical
Eu am o problema cu mancatul numai imi este asa foame mai mult as bea lichide si as papa fructe? la voi cum e cu pofta de papa?
in bloc am mai descoperi o vecinica cu burtica ea are 21 de sapt...hehe nush ce are , nu ia fost greata, nu tu stres de invidiat nu alta ![]()
oceanborn multumim de cafea mm a fost asa de buna cu zaharel cu laptic buna buna ![]()
amalia cand vin rez la amnio sa stai cumintica foc sa nu faci posti ca dam bataita nana nana
cherie inteleg situati stiu cum e cu inspectia si alea alea la fel am si eu nasii care frate zici ca vin cu razia nu alta
ginye pe unde esti? pai iar te dau absenta 
felicitari celei care are nunat nush numele am o memorie distrusa oricum sa se distreze si sa fie happy 

sa ne opresti o felie de tort ![]()
va pupacesc burtici
16+
Dimitrie

elilov3 spune:
 revin cu un mesaj ca de scoafa ce sunt am uitat sa urez si eu ceva
otiliav felicitari pt bb cu nasuc frumos si sanatos..bb-le lui mama voinicel 
 sa creasca mare mare pana la 40 de saptamani ![]()
diana tu pe unde esti?
16+
Dimitrie

Amalia spune:
 Oceanborn iti multumesc mult de tot pentru ID si parola! Esti o dulce!
Elilov o sa stau cuminte! Momentan abia marti ajung sa fac amniocenteza. Dupa o saptamana am primele rezultate de la metoda Fish, apoi peste alte 2 saptamani (deci 3 in total
 ) rezultatele finale.
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 
18+

elilov3 spune:
 amalia lasa aia sa fie buba asteptarea lasa ca ai sa vezi ca o sa fie totul bine sunt ferm convinsa eu ma rog la Doamne Doamne sa fie totul bine nu numai lui bb meu ci si tuturor bb-ilor de la noi si mamicilor lor 
lungociulia sper sa nu fi gresit  referitor la intrebarea ta si doctorul meu e de parere ca nu are relevanta colul si nu e de acord nici cu control intern pe toata parerea sarcini...la nastere totul...si inca ceva o sa fim colege de suferinta eu am DPN-ul pe 19 nov dar o sa fac cezariana asta inseamna cu 2 sapt inainte adica pe 4,5,6 nov 
toriceli mama ce mai faci ne este dor de tine dai si tu un mesaj ceva 
 we miss you 
16+
Dimitrie

Olivia26 spune:

Dragutele mele, tocmai am venit de la 
 si suntem 

E BAIAAAAAAAT!!!!Are mama cuculeeeeeeetz!!!
 Am pus si dovada

Va 
 apasat si va urez un we perfect!!!!
Olivia
 16+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Samburas 
Burtica***************