Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Buna, fetelor!

Va urmaresc de la inceput, dar de-abia acum reusesc sa scriu si eu...

Am 31 ani, UM 31 ianuarie, DPN 7 noiembrie si voi naste la Maternitatea Polizu.

Am avut ceva probleme la inceputul sarcinii, adica niste crize de colecist (rau de tot, cu ajuns de cateva ori la Urgenta), am avut si un hematom decidual mare (care acum s-a dus, de la injectii si stat in pat...). Acum incepe sa fie mai bine (cu exceptia durerilor de cap, care ma cam chinuie de cateva saptamani), sper sa fie bine si in continuare.

Am facut Dry Test-ul in primul trimestru si a iesit ok, am facut si eco de primul trimestru si totul e ok (sexul inca nu l-am aflat). Eu mai am un baietel de 4 ani si imi doresc o fetita, dar sa vedem... Ce-o vrea Dumnezeu!

Va pup pe toate si multa sanatate si bebei sanatosi!

ioana (17) si matei (23.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

buna dimi fetele..sunt intr-o grabaaaa..nu reusesc sa citesc din urma..aseara tarziu s-a anuntat fratele meu ca vrea sa vina la mine vreo 3 zile cu sotie copil..etc..si am intrat in crizaaaa...tre sa merg sa cumpar saltele ca nici nu mai am unde sa dorm cu mister daca vin astia incoa..tre sa fac cumparaturi babane ..sa umplu congelatorul de carne ca ..ii in stare sa o sune pe mama in ro sa-i zica ca.."asta"moare de foame in italia..sa pregatesc nu stiu cate feluri de mancare pe cand o sa ajunga..offff...io abia ma misc din cauza durerii mele..si nu am starea si posibilitatea sa primesc musafiri nepoftiti acum!ce sa mai zic..tre sa fac si o curateniee de aia..cu spalat perdele si geamuri..ca cumnata mea o sa faca controale..tre sa i plimb la mare..vai..sa stau dupa ei toata ziua..nu au inteles ca nu ma simt inca bine!si ca stau in pat !vin incoa sa imi f...a nervii ca asa fac de fiecare data!

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

carmendu, nu ma supar...nu sunt asa sensibila, doar vroiam sa lamuresc situatia!...Oricum la cate suntem se intampla sa mai incurci personajele si bebeloii!!! Mie, recunosc, imi e tare greu sa va retin pe toate!

oceanborn, eu citisem apropos de bere , ca mai bine bei de-asta cu alcool,se pare ca cea dezalcolizata e mai putin naturala...era la un moment dat cineva care-si intrebase dr. si asta ii recomandase in caz ca pofteste.

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata burtici!

Cherie - inteleg calvarul prin care treci, dar poate putina indiferenta nu ar strica, zic si eu!!oricum multa putere s afac fata cum trebuie la musafiri!

Felicitari noilor gravidute care ni s-au alaturat!

Oceanborn - despre bere - eu la prima sarcina, am prins al doilea trimestru exact vara pe super calduri, si normal colegii d e la servici, cand ieseam....haideti la o bere la terasa..si uite asa am ajuns atunci sa beau aproape in fiecare zi ...ceea ce mi-a prins bine dupa...uite asa curgea lapticul...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 11+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Aseara am citit tot ce ati sc ris, dar n-am mai fost in stare sa si raspund...ca picat lata la 22:30 la nani.
Mav ma bucur din suflet ca ti-a iesit bine TT
IuliaCospy felicitari pentru fetita! Vad ca se mai inmultesc fetitele. Abia astept 17 iunie sa vad si eu ce este! Mi-a placut foarte mult cum a reactionat sotul tau.
Elilov m-ai zapacit cu spuma aia de capsuni...clar trebuie sa ma duc cu David la piata astazi si sa iau capsuni sa fac si eu cu niste frisca ca nu se mai poate
Va admir pentru puterea pe care ati avut-o si tu si sotul tau in momentele grele pe care le-ati avut de trecut cu Pavel. Sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos si liniste in suflete!
Imi pare tare rau de situatia pe care o ai cu socrii tai. La asa oameni nu merita nici macar sa le raspunzi. E bine ca-ti vezi de ale tale si nu te implici. Lasa, ca va ajuta Dumnezeu sa primiti casuta voastra si sa va mutati...le aranjeaza El pe toate cand crede de cuviinta!
Bebelina33 bine ai venit in odiseea noastra! Felicitari pentru fetita!
Otiliav ma bucur mult pentru asa rezultate! Pup dulce si pentru gandurile tale bune!
Momentan imi beau si eu cafeluta mica de dimineata (care de altfel e singura pe care o mai beau de cand sunt insarcinata si asta pentru ca am tensiune mica) si apoi papam ceva si cred ca o intind cu David pe afara. Sotul meu a fugit pe la sala pentru ca in timpul saptamanii n-a avut cand si profita si el macar in weekend dimineata, cat mai dormim noi si papam.
Voi ce planuri aveti de weekend?
Edit: am schimbat saptamana ca uitasem

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Oana_tzuchi bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!!
Fetelor, mie gine nu mi-a zis nimic de berea fara alcool...am banuit eu ca ar fi mai indicata dar se pare ca nu...eu oricum nu o agreez, nu are gustul la fel de bun ca si cealalta...chiar scrisesem in urma cu cateva capitole ca oare ginecologului meu i s-a parut ca am fata de de imi zice lucrurile astea despre alcool fara sa intreb, dar am ajuns la concl ca bine a facut, asa macar daca ma arunc din cand in cand la o dushca din paharul sotului nu am mustrari de constiinta.
cherie nu te agita prea tare...oricum spor la cumparaturi si la curatenie.
Amalia dupa-masa merg la plaja, probabil cu umbrela dupa mine ca nu ma inteleg prea bine cu soarele dar asa de relax...pe la vreo 6 cred...pana atunci, pe acasa , mai un mop, mai o camasa de calcat, mai un ochi la ce mai scrieti...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

quote:
despre bere - eu la prima sarcina, am prins al doilea trimestru exact vara pe super calduri, si normal colegii d e la servici, cand ieseam....haideti la o bere la terasa..si uite asa am ajuns atunci sa beau aproape in fiecare zi ...ceea ce mi-a prins bine dupa...uite asa curgea lapticul...

quote:
eu citisem apropos de bere , ca mai bine bei de-asta cu alcool,se pare ca cea dezalcolizata e mai putin naturala...era la un moment dat cineva care-si intrebase dr. si asta ii recomandase in caz ca pofteste.

Salutare burtici, si eu intru mai rar, insa incerc sa tin pasul cu cititul chiar daca nu scriu. Acu m-ati debusolat cu berea....eu beau de un timp de aia fara alcool, ca doar alcoolul nu face bine la BB, cum sa bei cu alcool? Voi chiar beti cu alcool? Nu mai stiu ce sa cred ...
Sapt viit merg la Dublu Test, medicul mi-a zis ca e mai sigur, eu l-am intrebat de TT, de amniocenteza, a zambit, a zis sa-l fac doar asta deocamdata. Mai e cineva care a facut doar DT?

Va pupacesc, si la burtici tot mai mari!

12+

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ioana_tzuchi bine ai venit!. Imi pare rau pentru problemele tale cu colecistul si cu durerile de cap...sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate de acum incolo si o sarcina usoara, fara probleme!
Oceanborn ce super ca mergi la plaja!!! Eu iubesc marea din suflet. Cel mai mult mi-as dori sa stau langa plaja sau macar langa o apa..., dar n-am norocul asta. Pana la mare aici sunt atatea ore de mers si costa asa de mult sa stai un weekend, ca probabil n-o s-o vad prea des vara asta..

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

cand eram acasa, abia asteptam vara sa merg la mare, acum ca-s aici langa ea, mi-e dor de muntii mei, sunt dintr-o zona montana, obisnuita sa fac excursii, iesiri saptamanale la munte, schi etc...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Iaca, am revenit si eu pe aici. Am citit pe diagonala din urma, dar nu am aflat despre carmendu . Spuneti-mi in doua vorbe ce a facut cu embrioreductia.
De asemenea, astept amniocenteza Amaliei

Felicitari tuturor fetelor care au rezultate bune la teste si pentru baieteii si fetitele lor!

Eu astept rezultatul de la TT (ca nu m-am putut abtine sa nu-l fac)! In rest, eu zic ca suntem bine.

Spuneti-mi si mie cum pun caruciorul albastru la semnatura?

17+

Mergi la inceput