Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia bafta la amnio!

Diana si eu am palpitatii destul de des. Am fost la cardio, mi-am facut electrocardiograma si nu mi-a iesit nimic. Cu tensiunea stau mai prost: e cam mica. Dar doctora mi-a zis ca palpitatiile le am atunci cand fac atac de panica. Imi trece dupa ce iau MagneB6. Multa bafta!

Otiliav promit sa pun mai multe poze!

ginye 17+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Oceanborn

Madutza multumesc pt pm. O sa te tin la curent cu ce voi face!

ginye 17+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fete
hehe matinala noastra oceanborn hai este gata cafeluta?
off Amalia bafta maxima sa stai cumintica dupa analiza macar vreo 2 zile lungita la pat decat la papa si la baie alea sa fie activitatile tale...
diana imi pare rau si de problemat ta paruta sper sa fie totul bine si tu stai linistita in pat si fara efort iubita nu te ingrijora buli ta este bine ai sa vezi nu te mai gandi la toate lucrurile
maryb hai ca e tare cu doctorita ta de familie si l;a faza cu 20 in loc de 30 deja mai lasat paf kkt de oameni cred ca au facut juramantul lu mos craciun nu care tebuia si pt tine o floare
in clubul celor cu palpitatii ma inscriu si eu ..eu am tahicardie mi sa declansat la prina sarcina si de atunci defilez cu ea acelasi lucru l-am patit si ieri cand evident mi sa facut rau...eu deja m-am obisnuit cu ele si stiu sa recunosc cand le am..deci stau cumintica si evit caldura
va pupacesc burtici
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Evident ca sunt vanata la ambele maini, iar la cea din care a reusit asistenta pana la urma sa-mi recolteze sange, am o galma tare cu diametrul de vreo 2-3 cm (cred ca mi s-a spart vena si s-a coagulat sangele sub piele) si ma doareeee.....
Eu, de felul meu, nu sunt nici fricoasa si rezist suficient de bine la durere, insa azi am zis merci ca am avut un pat unde sa ma intind pana a reusit sa-mi gaseasca vena si dupa recoltare, ca mi-a venit rau...
...Sunt cam prost dispusa... din cauza stresului de la serviciu...
Sper sa citesc numai vesti bune de la voi!
Va pup!

19+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata, gagics.

Amalia, bafta multa la amnio. La ora 11 voi fi cu sufletul alaturi de tine.

O zi frumoasa tuturor!

Olivia 17+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Samburas Burtica

Mergi la inceput

mav imi pare rau pt mainile tale..aa patesc si eu cu asistentele minune...lasa o sa treaca totul pt bb-i nostrii, nu?
rugaminte la tine sa masezi bine locul cu umflatura si poti sa pui chiar si ceva rece acolo..sa se duca sangele acela coagolat de acolo usor asa cum poti tu
sanatate fetele
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna fetelor . Tocmai am deschis un subiect nou - Despre epidurala : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122076.
Daca printre voi sunt si mamici care au nascut prin aceasta procedura la invit sa treca pe la acest capitol. Poate sunt de acord sa isi povesteasca experienta si fiecare vom avea ceva de invatat. Daca aveti si alte informatii , nu numai mamicile experimentate , va astept cu mare placere.
Un plus de informatie e bine-venit !

Mirtha 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

pt toata lumea,
Elilov3 pai tu crezi ca-mi place ca ma trezesc la 5..6?mai ales acum ca nu mai lucrez ce mi-ar placea si mie sa lenevesc pana pe la 10 ..dar nu pot, n-am stare, daca am deschis ochii jos din pat...asa am fost tot timpul , plus ca de la varsta de 14 ani am avut asa un program ca am fost nevoita sa ma obisnuiesc. ore, cursuri serviciu...toate au fost de dimineata asa ca..de voie de nevoie m-am obi iar acum nu ma mai pot dezobisnui.. dorm foarte adanc, poti taia lemne langa mine si nu aud nimic, poate si din cauza asta ma trezesc asa devreme..
Fetelor, acum ca vorbiti de palpitatii, sa stiti ca pe mine sapt trecuta la control ginecologul m-a intrebat daca am palpitatii...eu nu am dar posibil sa fie ceva ce apare frecvent la gravidute, nu stiu ...zic si eu... . Cred ca am un ginecolog bun..., ma intreaba vrute si nevrute, sunt anumite chestii pe care merg pregatita sa-l intreb iar el mi le spune inainte sa apuc sa-l intreb...sper sa raman la parerea asta pana la sfarsit..

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata gagici !!!

amalia, ma gandesc la tine si iti tin pumnii azi la ora 11. Doamne Ajuta sa fie totul bine !!! sunt alaturi de tine.

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

oceanborn ai dreptate cu gravidutzele si palpitatiile datorile fluxului crescut de sange si lichide de la noi din organism inima trebuie sa lucreze din greu..oricum unele dezvolta neste palpitatii mai nasoale tahicardie, etrasistole si alte cele de ace e bine sa vizitam un cardiolog
a si oceanborn te inteleg su trezitul..in primi 2 ani de invatamant faceam naveta cu trenul ma trezeam la 5 si ajungeam acasa la 17.00 deci si in vacante la ora 5 blink...trezirea!!! obisnuinta e cu toata treaba
mav sa nu ma baticu coagoooooolat..graba mama ei de gramatici
16+Dimitrie

Mergi la inceput