Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
mav spune:
Elilov
, nu pot sa masez, ca ma doare, e foarte sensibila zona... si am venit direct la birou (de la ora 7
) si aici chiar n-am nimic rece.... Mi-am pus eu o sticluta cu apa, dar nu-i mare chestie...
Mai, ce plangacioasa ma face sarcina asta....
Mirtha, eu nu pot sa te ajut. Am nascut pe cale vaginala, fara anestezie. O experienta... unica, pe care nu voi regreta niciodata ca am trait-o!
Desi am suportat "durerile facerii" (si nu degeaba se cheama asa!), nu mi-e teama sa mai trec inca o data prin asta, daca asa e cel mai bine pt bebele meu (lucru pe care il voi lasa la aprecierea medicului meu!). Rasplata e nepretuita!
19+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
elilov3 spune:
mav sa nu te mai masezi (am citit ca daca masezi ajuti cheagul sa circule prin org nu tocmai bine)....lasa organismul sa distruga cheagu si sa refaca vena distrusa va trece in cateva zile ok baga mare cu sticla cu apa rece...
16+
Dimitrie
loren@ spune:
Amalia iti tinem pumnii azi..Doamne ajuta sa fie bine totul!
Bianca Andreea
Larisa Elena
17+
elilov3 spune:
La locul inflama#355;iei pielea este ro#351;ie, fierbinte, uneori, prezint#259; un edem. Bolnavul acuz#259; o durere permanent#259;, care nu mai poate permite mi#351;carea membrului respectiv.
Primele īngrijiri. Pān#259; la consultul unui medic Membrul afectat va fi a#351;ezat īntr-o pozi#355;ie mai ridicat#259; decāt trunchiul, pentru a evita stagnarea sāngelui. Se vor pune comprese reci, care se schimb#259; des.
mav 
16+
Dimitrie
Mirtha spune:
Multumesc pentru raspuns Mav !
Sper sa gasesc totusi mamici care sa fi trecut prin aceasta procedura . Nastere cit mai usoara la cel de-al doilea bebic. Esti o curajoasa! Ai toata admiratia mea.
Mirtha 19+
elilov3 spune:
mirtha as vrea sa te ajut si eu sunt la al doilea bb insa noi am facut cezeriana desi am vrut sa nastem natural dupa 3 zile si 3 nopti de travaliu cu dilatatie cu tot tacamul am ajuns la cezeriana intucat bb-le avea capsorul in partea dreapta a abdomenului si picioarele in cea stanga...plus ca tensiunea a scazut destul de rau ..deci cezariana intr-un final destul de greu si dureros
16+
Dimitrie
BraveGirl spune:
Madutza- eu merg la Euroclinic si Medlife. Am incercat sa ma programez la Euroclinic pt vineri , inainte sa intru la consultatie la medicul care-mi urmareste sarcina. De placenta stiu ca s-a format pe colulu uterin si astept sa se ridice.
Amalia- iti tin pumnii sa fie totul bina. Te asteptam cu vesti.
Mav- imi pare rau ca te-a chinuit zgripturoaica...
sa treaca vanataile mai repede.
==========
Corina
13+
My baby
Albumul meu
kita spune:
MAv, poti sa folosesti si Lioton gel; eu il folosesc la greu, este permis in sarcina, mai ales cand se umfla picioarele sau si mai rau apar carceii;
Kita
cu fulgulet +13S si Andrei (10.02.2005)
andreyutza spune:
maryb parca am avea acelasi medic de familie. si mie mi-a dat aacelasi raspuns cand i-am cerut elevitul compensat. dar pe mine nici nu m-a bagat in seama doc., m-a plasat la asistenta.
amalia, cu intarziere, dar tot iti tin pumnii, sa fie bine!
ginye esti tare frumoasa! numai fete frumoase la odiseea asta.
bebecris tare frumoasa si rochita si stapana. cat despre burtica, ce sa mai spun, super burtica. e frumoasa si fii mandra de ea.
fetelor mai naste vreuna dintre voi la Caritas? ca eu am aflat ieri niste chestii urate despre acest spital. sincer, m-am cam ingrozit.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
10+