Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
bebecris spune:
am scris eu gresit
in arhiva este ultima lista OTC3.
scuze
quote:
Originally posted by maryb
bebecris, esti sigura ca este prima lista ??? ca eu nu gasesc elevitul ala in lista C3....
maryb18+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
16+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Olivia26 spune:
Alina, hai sa-ti spun cu ce ma dau eu. Pe sani cu Specific support bust de la Mustela (exista la Mustela si importiva vergeturilor si am auzit multe laude), pe burtica ma dau cu ulei de migdale ca sa fie cat mai natural (merge si de masline) iar in rest cu lotiune pt bebelusi. Oricum din cate am inteles conteaza mult bagajul genetic, dar cu siguranta nu e rau sa ai pielea hranita si hidratata.
Dintre toate recomand cu caldura uleiul de migdale, atat doar ca dureaza un pic pana intra in piele si trebuie masat bine, de aia n-am rabdare sa ma dau peste tot. Aaaa, si incearca sa bei cat mai multe lichide.
Bafta multa la TT! Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai multe info dar sigur iti vor raspunde fetele.
Olivia
17+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Samburas
Burtica***************
madutza spune:
Bravegirl, tu unde vrei sa faci eu? Eu la dr. merg la clinica Polisano si la eco, la dr. Nicolae, tot acolo. Ti-l recomand, e f de treaba. Dar eu fac eco la dublu, odata la Bucuresti si odata la Ploiesti, unde clienta sotului meu insista sa mergem si mi-e rusine sa o refuz. E cea mai tare de pe aici.
Brie, insanatosire grabnica printesei. Hai ca o sa fie bine!
Corina, poate nu ti-a spus nimic de placenta pt ca nu avea ce. La 12 saptamani abia e formata. Zic si io...
Ginye, ti-am trimis un PM referitor la problema ta cu coloana, de fapt despre dr. meu. Eu am dubla hernie de disc si discopatie si saptamana trecuta ma tineam de pereti sa merg.
Fetelor, ma uit la pozele voastre: ce frumoase si slabe sunteti!!!
Anca27, colega mea de suferinta cu plapitatiile! Ma duc si eu lunea viitoare la cardiolog. Ce investigatii ti-a facut?
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
ginye55 spune:
Maryb Olivia26 Carmendu Loren Elilov BraveGirl multumesc pentru complimente!

Olivia26 prichindeii mei sunt in clasa a II-a.![]()
Loren sper ca si la 40 de ani lumea sa-mi spuna ca arat de 18.
Am 24.
Bebecris
imi place la nebunie rochita! Trebuie sa-mi cumpar si eu ceva ca lainceputul lui iulie o nunta. Nush ce sa iau pentru ca pe tocuri nu pot sa stau o noapte intreaga si nush ce gasesc sa asortez la papuci,sandale joase si sa fie si de nunta.
Kita se pare ca dam numai de doctori nebuni!
Madutza ti-am trimis pm.
ginye
17+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze
diana21 spune:
quote:
Anca27, colega mea de suferinta cu plapitatiile! Ma duc si eu lunea viitoare la cardiolog. Ce investigatii ti-a facut?
Madutza, si eu am programare la cardiolog miercuri. Ma sperie rau de tot palpitatiile astea, intr-o zi aveam pulsul 100, am stat si am cronometrat! Sunt curioasa ce=o sa-mi zica, sper sa nu descopar vreo alta minune ca eu deja m-am saturat de probleme!
Bebecris, am reusit si eu sa vad pozele, super rochita, imi place cum ai fost imbracata!
Gynie, deci esti invatatoare
........................
Eu am iar senzatii nasoale, simt niste intepaturi usoare in zona colului, mi-e si frica sa ma gandesc ca ar putea fi ceva in neregula cu cerclajul. Daca si maine persita senzatiile astea, o sun pe doctorita
Macar daca l-as simti pe bebe, sunt sigura ca as fi mult mai calma si linistita. Of...cand o sa inceapa sa miste??? Data trecuta eu am fost printre ghinionistele grupului, cred ca am fost ultima la faza asta, cu miscarile lui bebe, am simtit-o pe pitica de-abia la 19 saptamani...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 16+ Dialoguri strumfesti
Otiliav spune:
Bebecris, ai o burtica tare bine conturata mai ales ca este prima sarcina. Mi-a placut rochita, este vaporoasa si numai buna de vara si vei mai putea sa o porti si dupa sarcina. Mi-a placut si de nasa lor, cea in visiniu, pare proaspata mamica a acelui bb de la nunta, i se vede fericirea in ochi.
Mav, bafta maine la analize, sa nu simti intepatura si nici lesin dupa.
Diana, si eu tot la 19s am simtit-o pe Ana si acum degeaba ma pipai ca inca nu simt ceva clar. Oare cat de greu le era mamelor noastre? Noi macar i-am vazut la eco ca sunt ok. In loc sa ne bucuram numaram zilele, off.
Si eu am dureri de spate si am si niste pastile pentru artroza/reumatism primite aici dar nu le pot lua in sarcina. De abia astept sa am parte de un masaj al spatelui.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
Amalia spune:
Uf, lunga zi a mai fost astazi!
Am tras la servici cat am putut ca sa las totul in regula, sa-mi pot lua linistita astea 3 zile de medical.
Maine la 11 sunt programata la amniocenteza. Ma bucur mult ca au trecut in sfarsit zilele astea si maine se termina. Imi iau 3 zile de medical ca sa stau cumintica acasa, cat se poate mai linistita dupa.
Va multumesc mult la toate pentru spijin saptamanile astea

, nici nu stiti cat de mult a contat sa fie cineva care sa vezi ca se gandeste in mod constant la tine! Sa va dea Dumnezeu sanatate si voua si la bebici!
Imi pare rau pentru vestile proaste cu care au venit Brie si Ramo2007
. Multa sanatate pentru fetita ta Brie si stai linistita, sigur se va remedia situatia si veti gasi un tratament bun care sa puna mititica pe picioare.
Ramo2007 multa sanatate si tie pentru nepotica ta, sa dea Domnul sa iasa cat de curand din spital!
Ginye55 ce bafta ai avut cu doctora
. Din pacate, cate or mai fi ca ea...Mi-ai placut foarte mult in poza, esti dulce foooc
si ai o burtica mortala!
Maryb eu n-am luat Elevit compensat ca doctora mea de familie e prea departe sa merite drumul. Tu cum te mai simti?
Loren@ esti o mamica tare frumoasa!
Maria_K sa stii ca si eu am un baiat frumos...ca am auzit ca lucrezi deja la nora
In plus, are si o mamica de treaba...si modesta, foc
Bebecris ma bucur din suflet ca merg asa bine injectiile! Ai avut o super rochita la nunta. Esti o mamica taaare frumoasa!
Alexa casa de piatra, multa sanatate si belsug in casa sa aveti! Sa va iubiti si sa va intelegeti toata viata!
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
18+
Otiliav spune:
Amalia, bafta maine, sa fie totul bine.
Gynie, am gasit si eu poza, dar doar una, pai asa ne fuse vorba, noi punem de va plictisiti. Si frumoasa si tanara, ce sa va mandri baiatul tau cu mamica lui.
Olivia, si mie imi place David, dar mai intai trebuie sa fie baiat
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
diana21 spune:
Amalia, bafta maine, o sa ma gandesc la tine si te astept cu vesti bune!!!
Catalina, tu pe unde esti? Nu te-ai intors din Grecia? Hai si tu cu vesti despre gemenasii dragalasi!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 16+
Dialoguri strumfesti
oceanborn spune:
Neatza fetelor!
Amalia tin pumnii azi la 11 pt amnio!!!
Mav tin pumnii si pentru tine, sper sa nu te mai invineteasca vreo asistenta sadica.
La mine analizele astea din it au fost primele la care nu m-am ales cu o mare vanataie dupa ce mi-au luat sange si am vene destul de vizibile..dar poate se ascund de frica ajungand in fata acului.
Bebecris & Ginye sunteti doua gravidute frumoase foc.

BraveGirl mie burtica mi se vede doar cand am haine mulate pe mine, so... port tricouri mulate.
si eu ma disper cand cunoscutii ma tot intreaba , unde-i burtica... avem timp sa se vada, nu?
O zi frumoasa va doresc tuturor!!!
14+

sa fii sanatos puiul meu