Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
andreyutza spune:
ginye 55 imi pare rau pt durerea de coloana. te inteleg perfect pt ca mama mea are o discopatie de ceva ani si chiar in weekendul asta a facut o criza urata ca abia reusea sa mearga pana la baie tinandu-se de pereti. aveti grija de voi si tu si loren@. 
A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
10+
ginye55 spune:
Andreyutza
ginye
17+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
loren@ spune:
Bebecris ma bucur ca nu mai simti injectiile...eu am oprit pentru moment pregnylul ca mi-au scazut IRurile la 0.5 dreapta si 0.6 stinga!
Olivia 26 frumos nume!
Andreyutza schimba doctorita, e clar nesimitita..
Ginye am uitat eu am fost suspecta de luxatie de sold..de aia am vrut initial sa o nasc pe Bia prin cezariana, dar nu a fost sa fie anestezist de cazariana si am nascut natural...la mine cea mai mare problema din sarcina la Bia au fost soldurile si coloana...a si mai pateam si niste circei nenorociti rau de tot..acum vad ca nu am inca circei..poate scap!
Bianca Andreea
Larisa Elena
17+
ginye55 spune:
Loren sper sa treci cat mai usor peste durerile de sold si coloana.
Si sa nu revina carceii ca nimeni nu-i iubeste!![]()
Fetelor am pus si eu o poza cu mine la 16 sapt.![]()
ginye
17+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Nepotelu'
Poze
maryb spune:
va multumesc pentru raspunsuri....deci se da compensat...foarte bine, sper sa nu faca figuri si dr mea....
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
ooooo......ginye, ce frumusica esti 

....mai pune poze ca-mi plac...
loren, si tie ti-am vazut poza, unde sunt maica alea 8 kg ??? ca eu nu vad nimic ![]()
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Olivia26 spune:
Bebecris, esti o curajoasa si o sa iasa un bebe pe masura.
Andreyutza
, bafta sa gasesti un medic de familie care sa-si faca datoria.
Ginye, esti o frumoasa, doamna
Ce clasa ai?
Olivia
17+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Samburas
Burtica***************
bebecris spune:
am pus poze de la nunta...se vede si burtica mea cam mare pentru 4 luni zic unii..era o mamica in 7 luini si a fost extrem de mirata de burta mea....ma scot din minti comentariile legate de burta mea
16+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
kita spune:
Si eu la sarcina cu Andrei am dat peste o toanta, insa am avut si eu destule recomadari pentru ea; eram in 5 luni gravida, i-am zis asta cand am intrat in cabinet, mi-a spus sa ma intind pe pat, cu fata in jos, fiind burtica mica am reusit, m-a pipait pe coloana si apoi mi-a recomandat sa fac RADIOGRAFII; i-am zis ca sint insarcinata si daca am voie, si mi-a spus atunci ca mai bine sa astept sa nasc si apoi imi fac radiografiile, iar petnru dureri sa iau artroflex, este din cartilaj de rechin dar nici pana in ziua de azi nu ama ascultat-o:))
quote:
Originally posted by ginye55
Buna burtici!
Am cam lipsit in ultima vreme, dar in sfarsit m-am mutat in noul apartament cu chirie. Am scapat de un mare stres. am fost zilele astea foarte ocupata cu Igienizat apartamentul, varuit, vopsit, frecat podele, geamuri si stiti voi toata povestea. Bine, eu am fost mai mult cu directivele si sotul cu ceilalti au percutat!
Am ajuns si la doctor cu coloana sa vad ce pot face. Si am ramas proasta: am dat de una pe care mi-o recamandasera nu stiu cati si la toate intrebarile pe care i le puneam imi raspundea :"nu stiu! Sunteti prima pacienta gravida care are probleme cu coloana! Nu stiu ce sa va zic sa faceti!" Si ca sa nu zica si ea ca a luat banii de pomana m-a trimis la recuperare. Eu ma uit la ea si zic : "de ce recuperare ca nu-s operata!" Raspuns: "Nu stiu ce sa zic!"
Cam astia sunt doctorii din ziua de azi. AAAAAAAAAAAAAAAAAA! Si inca una tare: mi-a dat sa iau calmante pentru durere. Degeaba i-am zis ca-s gravida daca a uitat, ca ea o tinea pe a ei cu calmantele si cu "nu stiu ce sa zic!"Incredibil! Am plecat de acolo plina de draci ca am dat o groaza de bani pe consultatie.
ginye16+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Nepotelu'
Kita
cu fulgulet +13S si Andrei (10.02.2005)
diana21 spune:
Gynie, ce graviduta frumusica esti! 
_