Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Brie, imi pare tare rau pt. rezultatele proaste la analizele micutei, insa nu pare asa grav, dupa mintea mea! proteina C reactiva e prezenta in multe tipuri de infectii...Ce anume i-a iesit prost la ficat? Transaminazele? Dar in rest, cum e hemograma? Leucocitele si neutrofilele cum sunt? Dar monocitele? Ar trebui sa le repeti si sa-i faci si ASLO si fibrinogen si VSH. Of...multa sanatete ii doresc, stiu ce e in sufletul tau acum pt ca si eu am trecut prin asta de cateva ori...

Oti, super pozele, ai un copil fericit si vesel, imi place tare cum cum o cresti!

Lorena, m-am uitat si la pozele tale, esti o graviduta tare frumoasa si cocheta !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 16+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

girls!

La multi ani pentru toti copilasii si pentru adultii cu suflet de copil.

Otilia ti-am vazut pozicile. Ce frumsel e bebe, dar la cat de frumoasa e Ana nici nu ma astept la altceva de la tine. Asa mami, asa .... fete?!

Cherie, doar stii ca ai o evelina in burtica.

Amalia, tin pumnii la amnio, sa vezi ce bine o sa te simti dupa cand o sa ai certitudinea ca e perfect!

Madutza sanatate multa, multa!

Angellique, bun venit si sarcina usoara si un bebe sanatos!

Alexa casa de piatra!!!!!Hai cu pozeeee!

Elilov multumesc mult pentru urari, ti-am citit povestea si am plans pt destinul crud al micutului Pavel; o sa vezi ca Dimitrie va fi un baietel minunat care va va umple si bucura viata.

Corina, hihi te uiti dupa cocosei... Ne-a prezentat bijuteria din prima, statea omu' bine merci cu in sus. Nu-ti face prea multe griji in leg. cu placenta, a mea de ex. era inserata jos acum o luna iar sambata mi-a spus ca a urcat mult. Abia pe la 20 si ceva de sapt (28 parca) e important cum este pozitionata, acum e prea devreme.

Loren@pup burtica. Esti foarte frumoasa iar cele 8 kg nu se vad delooooc.

Mary

Ginye, mai ai putin si vine vacantaaaa!

Leeloo ma bucur ca mai scrii. Te astept cu vesti colorate.

Brie, imi pare tare rau ca Brianna are probleme de sanatate, sa nu fie nimic grav. La multi ani sotului.

Ramo, ce dureros! Sanatate multa micutei.

Maria, asa asa lucreaza la nora ca altfel ne raman flacaii neinsurati. Apoi o sa aleaga ea ca are de unde.

Olivia 17+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Samburas Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Am cam lipsit in ultima vreme, dar in sfarsit m-am mutat in noul apartament cu chirie. Am scapat de un mare stres. am fost zilele astea foarte ocupata cu Igienizat apartamentul, varuit, vopsit, frecat podele, geamuri si stiti voi toata povestea. Bine, eu am fost mai mult cu directivele si sotul cu ceilalti au percutat!

Am ajuns si la doctor cu coloana sa vad ce pot face. Si am ramas proasta: am dat de una pe care mi-o recamandasera nu stiu cati si la toate intrebarile pe care i le puneam imi raspundea :"nu stiu! Sunteti prima pacienta gravida care are probleme cu coloana! Nu stiu ce sa va zic sa faceti!" Si ca sa nu zica si ea ca a luat banii de pomana m-a trimis la recuperare. Eu ma uit la ea si zic : "de ce recuperare ca nu-s operata!" Raspuns: "Nu stiu ce sa zic!"
Cam astia sunt doctorii din ziua de azi. AAAAAAAAAAAAAAAAAA! Si inca una tare: mi-a dat sa iau calmante pentru durere. Degeaba i-am zis ca-s gravida daca a uitat, ca ea o tinea pe a ei cu calmantele si cu "nu stiu ce sa zic!"Incredibil! Am plecat de acolo plina de draci ca am dat o groaza de bani pe consultatie.

ginye 16+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ginye55 si eu mari probleme cu coloana..mai ales in a 2-a parte a zilei..nu iau nimik...ma chinui...si la Bia am avut, dar mai naspa ca astea au fost durerile de solduri din trim. III, care m-au secat atunci...mi-e groaza de ce o sa fie si acum, cred ca astea de coloana o sa mi se para mizilic!
Olivia 26 ce nume are cocoselul?

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ginye, of imi pare rau ca ai mers degeaba la , ce aiurea. Incearca si tu sa te odihnesti cat mai mult, mai sunt cateva luni. si sanatate!

Loren@ nu ne-am hotarat inca dar cred ca David.

Olivia 17+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Samburas Burtica

Mergi la inceput

Felicitari fetelor care au primit rezultate la analize, au aflat de baietei si de fetite!

Bun venit la odisee noilor fete!a aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi!

Maryb eu Elevit am luat tot compensat. Din cate stiu vitaminele in general nu se dau gratuit, decat compensat.

Mav Olivia 26 da fetelor vine vacanta si cu ea o cam termin cu serviciul pe vreo 2 ani jumate. Din septembrie intru in prenatal, deci cam asta a fost. Abia astept vacanta!

Brie multa sanatate fetitei si tie putere sa treci peste toate necazurile!

Ramo sanatate multa nepotelei!

Alexa casa de piatra si multa fericire alaturi de alesul tau!

Loren vai de coloana noastra!

ginye 17+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Nepotelu'

Mergi la inceput

Am schimbat si eu semnatutra!

Olivia26 Multumesc!

Leelooasteptam sa ne spui ce e: fetita sau baietel.

ginye 17+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ce fac burticile mele preferate?
BRIE....imi pare rau de analizele proaste ale fetitei....dar...fa-i urgent si ASLO....sora mea...care are 26 ani a facut anul trecut o criza ciudata rtau....au dus-o la medic si i-au facut imediat aslo...asa i-au descoperit STREMPTOCOC BETAHEMOLITIC B....face moldamin in fiecare luna si este bine...trebuie repetata analiza la un interval de timp...
este fff importanta analiza asta...si eu am facut-o la medicul de familie cand am facut analizele de trim 1...
nunta a fost superba....am dansat toata noaptea de i-am bagat in sperieti pe toti...o sa iasa un bebe dansator...
ieri am fost la ciorba de potroace...alta distractie...sunt moarta de oboseala...o sa pun imediat poze de la nunta...mirii ne vor boteza si bebele...au fost fff bucurosi cand le-am propus...

16+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

am schimbat semnatura....am mai crescut cu o saptamana!!!!
injectiile merg din ce c emai bine...sotul meu cred ca bate la fund orice asistenta...de 2 zile niic nu mai simt injectia...

16+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

loren@ ,intr-adevar esti o frumoasa si cele 8 kg nu se vad deloc. nu stiu unde le-ai pus. cat despre elevit si eu m-am enervat si cred ca in curand o sa-mi schimb medicul de familie. de cate ori m-am dus la ea nici nu s-a uitat la mine. si am inteles ca asa face si cu celelalte paciente.

A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
10+

Mergi la inceput