Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

I-a ieist proteina C reactiva CRP prezenta in sange, eozinofilie, stafilococ Aureus, streptococ hemolitic prezent, iar valorile de la ficat nu au iesit in parametrii normali.(asta presupun ca se datoreaza proteinei prezenta in sange)

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

vai fetelor, ce vesti triste !!!!!!

brie, eu ti-am trimis si un mesaj dar nu stiu de ce nu mi-l expediaza...eu ma rog la Dumnezeu sa fie bine fetita ta si sa te linistesti, nu stiu ce analize proaste i-au iesit dar sper sa nu fie nimic grav. eu sunt alaturi de tine si te strang tare tare in brate. Doamne Ajuta !!!

ramo, si tu vii cu vesti proaste ??? Doamne Ajuta sa fie bine si nepotica ta.

ooofffff........ca si eu de cateva zile iar sunt paranoica.....

maryb 17+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Fetelor imi pare f rau pt problemele ce le aveti,trebuie sa fie groaznic... le urez micutelor insanatosire grabnica, si voua multa forta, si sa nu uitati nici de bebeii din burtica.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ne-am intors si noi aseara de la mare; A fost frumos, si mult mai bine decat ma asteptatm, adica in medie am cam in medie de doua ori pe zi, in rest am avut parte de salivatia mea excesiva (care ma dispera) si un nod in gat, ca si cum nu as fi inchitit ceva de tot; Copilul relativ cuminte, dormit si jucat la greu+ facut+indeplinit de catre parinti mofturi; cu mancarea insa nu s-a impacat;

Kitacu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Brie, imi pare tare rau ca nu ati primit vesti bune. Ma sa gasiti cat mai repede rezolvarea, un doctor care sa va asculte si sa va inteleaga. Sangerarile din nas pot fi de la o anemie dar oricum sper sa nu fie ceva grav ca inteleg ca voi va faceti probleme mari.

Acum am citit ultima postare. Proteina C reactiva stiu ca doar mai mare de 50 se face tratament, arata o infectie in organism. Ana la o valoare de 41 nu a primit nimic aici, au spus ca lupta organismul.
Pentru stafilococul auriu eu am facut un vaccin Cantastim+inca ceva tot de la ei, vreo 40 de injectii in 4 luni.

Ramo, sper sa se faca bine repede nepotica.
Lorena, fata cu par de foc, spuneam eu ca nu conteaza cate kg iei tu, tot frumoasa esti.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

13+ BB2

Mergi la inceput

hai ca am schimbat si eu semnatura....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

pupici la toate burticile!
leeloo promit sa lucrez la "nora" in vacanta dar voi face preselectie Maryb

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

brie, ce indica proteina C reactiva CRP in sange si stafilococii aia ??? daca nu poti sa raspunzi, nu este nici o problema.....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

fetelor nu stiu daca e de la calc meu sau din alta cauza dar am mai scris un mesaj si mi-a dat eroare.
brie ai incredere in Dumnezeu! totul va fi bine, ai sa vezi. multa, multa sanatate fetitei voastre.
ramo sanatate multa nepotelei, sa se faca bine repede.]]
bun venit fetelor noi.
BraveGirl daca vrei iti dau de la mine cateva kg ca eu si asa sunt o
Otilia nu stiu ce sa zic de sexul bebelului vostru dar sa fie baietel ca sa va faceti pereche, nu?

fetelor eu am avut o problema cu elevitul compensat. mie asistenta (pt ca dr de familie nici nu s-a uitat la mine, se pregatea sa plece, in conditiile in care ii dusesem ceva atentii)deci, asistenta n-a vrut sa-mi dea elevitul compensat spunadu-mi ca doar cele care au sal min. pe economie il primesc compensat. ati mai auzit asa o tampenie?

nu pot sa-mi schimb semnatura. de cate ori incerc sa-mi bag parola, licare cursorul si nu trimite nimic. vroiam sa schimb si eu semnatura ca am mai crescut si noi un picut. peste doua sapt ma duc la doc. si abia astept sa vad ce face bebe.

o saptamana buna tuturor!!!

A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Andreyutza eu nu am auzit de asa ceva cu elevitul...adica eu am peste salariu min. pe economie si am primit compensat!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput