Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza si pupici si de la noi!
Eu sunt ametita rau azi, nu stiu cum o sa muncesc toata ziua, mi-am uitat ochelarii acasa si deja ma ustura ochii de la monitor (desi e LCD).
Noi n-am facut nimic special de 1 iunie... Eu am fost o lenesa si am stat mai mult la orizontala in weekendul asta si baietii au iesit doar pe langa casa...
Otilia, ma bucur mult ca bb e bine. N-as putea spune ce sex are, pozitia nu ofera posibilitatea asta. Cat despre dolofana ta, se vede ce bine s-a distrat!
Madutza, cred ca noi doua suntem cele mai oropsite cu serviciul, in perioada asta.... Dar lasa ca ne descurcam noi!!!
Loren, tare frumoasa esti!
Brie, nu mai zici nimic???? Nu mai stiu cum a ramas: mai faci amnio??
Mamiseli, maine voi face si eu primele analize gratuite din sarcina asta, nu-mi vine sa cred!
Ginye, mai ai asa putin de mers la scoala!!! uuuuufffff.... cat as vrea si eu vacanta.....
Amalia, nici eu n-am retinut data cand vei face amnio, dar stiu ca s-a apropiat mult. Sa dea DD sa fie totul foarte bine!
Oceanborn, waw... ai fost la plaja... si ai facut baie....
Cherie, cum mai esti, te-au mai slabit durerile?
Diana, cum iti este? Ai mai avut contractii? Te simti mai bine cu cerclajul?

Cu siguranta as mai fi avut cate ceva de spus pt fiecare, dar timpul nu-mi permite (sunt la munca)....
Le urez sarcina frumoasa si bun venit si fetelor noi!

19+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Bine v-am regasit burticoaselor ! La multi ani tuturor acelora care s-au sarbatorit cu numele, cu primaverile, sau cu orice ocazie ! Bun venit burticoaselor noi, sarcini cat mai usoare si lipsite de griji ! Numai pupici la burticile mele dragi si scumpe , si Mariucai mele iubite ! Multe felicitari celor care au aflat secretul cutiutei minunate si mandre purtatoare de culoare precisa de carucior !
Maine se schimba semnatura si la mine...vedem mai multe dupa ecografie, unde speram sa aflam sexul precis ca sa stim cum ne adresam si noi minunii, astept sa vad daca se modifica iar DPN, care la ultima ecografie se prefigura a fi 10 noiembrie.
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULTI PUPICI LA TOATA LUMEA!

Leeloo
16 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Loren@ chiar ca esti o gravidutza frumoasa!!

cateva sfaturi utile , daca tot a venit luna iunie si caldura :

Expunerea la soare in timpul sarcinii

E vara si ne gandim deja la concediu daca nu cumva ne pregatim deja sa mergem la mare. In pofida a ceea ce ati putea crede, nu exista adevarate contraindicatii pentru voiajuri si deplasari in timpul
sarcinii, daca sarcina are o evolutie normala. Sunt totusi necesare anumite precautii mai ales in ceea ce priveste expunerea la soare in timpul sarcinii. Cunoastem toti riscurile generale ale expunerilor
imprudente la soare. Pentru femeile insarcinate exista o problema in plus, asa numita "masca de gravida":
O serie de pete inchise la culoare care apar pe frunte, nas si pometi dand aspectul de masca pe fata.
Aceasta se datoreaza faptului ca in timpul sarcinii creste secretia de hormoni care stimuleaza melanocitele,
celule ce produc melanina, pigmentul ce da culoare pielii si o protejeaza de razele ultraviolete. O expunere
excesiva si fara protectie poate inrautati situatia.

* Expunerea trebuie dozata si evitata in orele cele mai calde (11-16) , trebuie folosite creme de soare
cu grad mare si foarte mare de protectie si cat mai hidratante in orice conditie atmosferica, fara sa va
lasati pacalite de zilele vantoase sau cu cer acoperit. In cazul prezentei petelor, daca acestea au aparut
deja este mai bine sa nu stati deloc cu fata la soare sau sa folositi un produs solar cu ecranare totala.
De asemenea e recomandata utilizarea unei creme "dupa soare", hidratanta si hranitoare (eventual bogata
in vitaminele A, C, D si E) pentru mentinerea elasticitatii pielii.
* Fetusul este protejat in fata soarelui de lichidul amniotic totusi burta trebuie si ea unsa cu creme
solare intrucat la tensiunea la care este supusa pielea abdomenului se adauga si uscaciunea datorata
bronzului ceea ce favorizeaza aparitia vergeturilor.
* Sanii nu se neglijeaza: caldura si soarele duc la o ingrosare a glandei mamare ce provoaca o crestere
a vascularizarii si in consecinta o mai mare sensibilitate la efectele vasodilatatiei, astfel ca trebuie sa
acordam o atentie sporita protectiei acestora. Un costum de baie cu sutien ce are cupe intarite e util
pentru mentinerea elasticitatii tesuturilor si tonusului muschilor.
* Picioarele sufera si ele efectele vasodilatatiei. Creati-va obiceiul de a face plimbari lungi pe malul
marii, cu picioarele in apa ,daca este posibil, pentru a beneficia de masajul natural al valurilor. Dormiti
cu picioarele usor ridicate (asezand o perna sub ele) si, de cate ori stati intinsa sau asezata, la fiecare
2-3 ore, ridicati picioarele timp de cateva minute pentru inlesnirea circulatiei sangelui.

Autor: Dr.Mircea Anghelescu

am mai gasit pe site-uri it ceva in plus: evitati sa intrati in apa daca aceasta este rece, poate provoca contractii , pt protejarea burticii se pot imbraca si costume de baie intregi sau acoperirea burticii cu un prosop umed...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maryb eu nu stiu daca elevitul mi l-a dat compensat sau gratuit ca am avut pe foaie si pregnylul si tardiferonul si sotul a mai platit vreo 200.000 la farmacie!
Ramo2007 deci nu te bati cu cele 8 kg ale mele luate pina acum!
Otilia nu stiu ce poate fi bb..sper sa fie ce iti doresti!
Mav stai si tu cu ochii mai departe de calculator daca n-ai ochelarii..cunosc senzatia de ochi obositi de la benoclatul in calc..
Oceanborn nu am avut probleme cu masca de gravida nici la Bia..sper asa nu am nici acum..eu oricum ma dau cu crema de protectie cu factor mareeee.l..oscilez ina purta costumul intreg care l-am avut la bia, sau din 2 piese...o sa le iau pe amindoua cu mine la mare!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am incercat sa-mi fac programare pt eco vineri si nu am gasit loc .

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna ziua fetelor,

eu n-am mai intrat zilele acestea si nici nu cred ca voi mai intra ceva timp de acum incolo.
Am primit rezultatele analizelor fetitei mele si sunt la pamant.Plang de ieri incontinuu si nu ma mai pot opri.Am incercat ieri sa-i fac o zi frumoasa de ziua copilului si eu si sotul, dar ma bufnea plansul la fiecare secunda cand o vedeam.
Aznoapte a fost iar o noapte de cosmar, iar s-a trezit cu fata plina de sange.
Acum plecam spre Cta cu ea la doctorul care ne asteapta, sa vada analizele si probabil ca vor urma altele dupa spusele dansei.
Astazi e si ziua sotului meu, am si uitat si eu si el, Brianna i-a spus de dimineata la multi ani sotului si asa ne-am amintit amandoi.
Ne rugam la D-zeu sa aflam mai repede diagnosticul si sa se faca bine cat mai curand.
Doamne Ajuta !!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si eu am schimbat programarea de la eco morfo pe 8 iulie, ca sunt la mare cu serviciu si familionul!
Brie dar ce analize au iesit prost? Off ce rau imi pare...sanatate multa!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bravegirl, parca ai facut eco acum putin timp, de ce mai vrei vineri?
Eu sunt suparata, nepoata-mea mea de 10 luni e la reanimare cu perfuzii, de azi dimineata.Mititica are probleme cu stomacul de mult timp, nu mananca bine si atunci cand mananca vomita.La 10 luni are abia 7 kg.De azi noapte vomita si apa care o bea.Ma gandesc cat e de mica si plapanda si cu perfuziile alea....Doamne ajuta sa fie bine, ma gandesc ca e mai bine sa fie in spital sub supravegherea medicilor.

Ramo 12+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Brie, stiu ca micutei tale ii curgea sange din nas.Ce a iesit la analize?
Incearca sa te linistesti pana mergi la medic, ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine!

Ramo 12+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Brie, Ramo- ce vesti triste. Insanatosire grabnica!
Vreau sa merg la eco poate aflu ce e bebe si poat eimi spune ce mai e cu placenta mea, pt ca la 12 s nu a vrut sa-mi zica nimic si sunt ingrijorata.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput