Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bebecris, stiu cum e cu comentariile....lasa lumea sa vorbeasca....ai o burtica f frumoasa si trebuie sa fii mandra de ea.

apropos, pe mine m-a apucat paranoia ca am impresia nu mi-a mai crescut burtica

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

otilia - eu cred ca e baiat.

ramo - si eu mananc fructe la greu. nu stiu daca anul asta eu sunt altfel, daca simt altfel gustul fructelor, dar pana acum am avut parte doar de fructe gustoase. eu eram mare amatoare de piersici si nu gaseam unele care sa-mi placa. anul asta am dat de unele atat de gustoase.....

brie - multa sanatate fetitei tale. te asteptam cu vesti bune, curand.

bebecris - frumoasa burtica, frumoasa rochie. de unde ti-ai luat-o.
si lasa-i pe altii sa comenteze despre cat de mare e burtica ta. e a ta si trebui sa fii mandra de ea.

ginye, lorena - v-am vazut fotografiile si va felicit pentru burticile voastre.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ginye sigur ai 18 ani? Ce tinara pari..de liceu!
Maryb pai sa incep cu unde s-au pus kg..burta (putin), fund (mult), picioare si brate (mult)!
Bebecris si la mine se minuneaza toata lumea..cu Bia la fel..cind auzeau ca sunt in 6 luni credeau ca sunt in 8...hahaha..asta e! Frumoasa si super rochie ai avut!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Bebecris, imi place burtica ta si ai si o rochie super! Nu merita sa bagi in seama comentariile

Mary sa stii ca asa si mie mi se parea chiar ca e mai mica mai ales dimineata, noroc ca am mers la echo si totul era ok. Stai linistita, bebe e bine merci.

Olivia 17+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Samburas Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Bebe, chiar esti frumusica......

Kitacu fulgulet +13S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

oooofffffffffff......ca eu mai am asa de mult pana la eco....abia de maine intr-o luna am programare

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Bebecris, nu reusesc sa deschid pozele tale...

Eu o sa ma duc acasa, desi de-abia am venit, pt. ca ma simt rau. Sunt foarte, foarte ametita si am si palpitatii.

Mav, uitasem sa-ti raspund! Ma simt bine, desi sa stii ca am contractii, mai ales seara, de multe ori trebuie sa iau No-spa Forte ca sa ma lase...Insa nu ma pachinez pt. ca nu sunt dureroase, simt doar un usor discomfort! Uf...greu mai e de data asta!
Ieri am alergat dupa pitic prin Mall, am fost sa-i cumpar cadoutul de 1 iunie si bineinteles ca nu am reusit sa ajungem acasa inainte de ora zece. eram terminata! Bine macar ca mi-am luat si eu, de ziua copilului , doua bluzite dragute!

Cat despre paranoia, eu am inventat-o...Pai ganditi=va ca nu sunt nici zece zile de cand am fost la eco si am vazut ca totul e ok, iar eu sunt intr=o stare atat de nasoala si imi trec atatea ganduri negre prin cap, incat acum m-as duce la doctor daca nu mi-ar fi jena. Nu mai zic ce prostii visez mai nou! Aseara iar am visat ca am nascut prematur, o fetita mica, mica si plapanda...Doamne fereste!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 16+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

rochita am luat-o de la promod....m-am simtit excelent...doar ca am avut probleme cu picioarele...s-au deformat de umflate ce erau...
aa......eu nu am probleme...dar ma enerveaza..ca se mira a prost...
MARYB....si eu mai am problema asta...am senzatia ca nu creste si ma sperii ca poate a patit bebe ceva...dar deja linea nigra este vizibila si ma linistesc....

16+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by maryb

oooofffffffffff......ca eu mai am asa de mult pana la eco....abia de maine intr-o luna am programare

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

exact la morfologie nu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

merci mult...pentru complimente...si voi sunteti frumoase...o gravida nici nu trebuie sa fie altfel decat FRUMOASA!!!!

16+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput