adelina elisei si cristi chivu
Raspunsuri - Pagina 3
danielac spune:
mie imi place cuplul asta, sunt tineri, frumosi si modesti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
rory76 spune:
Iaka a ramas si gravida! Cica in 4 saptamani! Cred ca a stat cu okii pe ceas, sa anunte exact momentu' la tv! Io m-am prins ca sunt garvi abea in a doua luna...da' io sunt mai baba!
"sky is the limit!"
XIO spune:
quote:
Originally posted by rory76
Iaka a ramas si gravida! Cica in 4 saptamani! Cred ca a stat cu okii pe ceas, sa anunte exact momentu' la tv! Io m-am prins ca sunt garvi abea in a doua luna...da' io sunt mai baba!
"sky is the limit!"
Pai na , el era sa se casatoreasca de 2 ori , cu logodna , nunta anuntata si s-a terminat furtunos. Nu s-a gandit pana acum nimeni sa-i faca repede un bebe
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
rory76 spune:
Pai e clar ca de aia e asa grabita fata...deshi, daca nu e nimic acolo adevarat, poti sa ii faci aluia si 7 copii ca nu il mai intorci!Mie tipa asta mi se pare foarte calculata, mi se pare ca si-a facut planul scris pe hartie:"intr-un an ma marit cu prostu' asta si ii fac si un copil, ca nu cumva sa se razgandeasca!" Nu stiu de ce imi pare asa! Si cand i-am vazut la tv, ea, cumplit de artifciala si el cumplit de pampalau, m-am ingretzoshat, maika!
"sky is the limit!"
rory76 spune:
Psj, ce vrei matale sa insinuezi???Ca nu e copchilu' lui??? Uite ca la asta nu m-am gandit!Ce-o fi in capu' lui sireacu' de accepta asa ceva!
"sky is the limit!"
pisix spune:
XIO - m-am prapadit de ras ... bine punctat la faza cu bebe :-)
Mie imi place Adelina, imi place si de ei ca si cuplu (se vede ca se inteleg) insa trebuie sa recunosc ca am ramas cu o fixatie stupida pe Andreea Raicu. Mi se pare ca se potriveau asa bineeeee
Insa important ca ei se plac fetelor, nu ?
Si poimaine au nunta !!!
catutza spune:
Am vazut imagini de la nunta acum, ea arata foarte bine iar rochia e chiar frumoasa, el...putin prea "latzos" zic eu
Casa de piatra!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
blackgirl0 spune:
Fara sa fiu rautacioasa, da' io pe Adelina mireasa mi-o inchipuiam altfel, mai finuta, mai frumoasa. Mi s-a parut banala, chiar uratica, fara nici un farmec. De o mie de ori este Raicu mai frumoasa, dar na! daca nu s-a gandit la "proiectul bebe" din timp...
Cat despre cat de VIP este Adelina... no comment! Ca a citit si ea niste stiri sportive vreo 3-4 luni la un post teve...
emicris spune:
Ati vazut ieri cand cineva din presa i-a rugat sa le arate verighetele ?Mi s-a parut atat de neandemanatica si lipsita de eleganta (cand l-a prins de degetul mic)ca am ramas tare dezamagita .ma asteptam sa straluceasca in ziua nuntii si la banii care i-au cheltuit insa mi s-au parut stersi amandoi.
mama zmeilor emi si adi