adelina elisei si cristi chivu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Catutza exact asta ziceam si eu, nici macar de dragul pulicitatii nu se dau in stamba. Sunt la locul lor si de foarte mare bun simt. E adevarat cu tipele care il scoteau in fata, cum era Maria Marinescu care isi cumpara niste chestii fff scumpe cu cardul lui si nici macar nu ii spunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Macar are servici,nu ca Marineasca,marea creatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai cred ca nu o sa mai aiba mult timp...neveste de fotbalisti angajate, copil cuminte si baba frumoasa ati mai vazut?

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Nu mai are servici.Cred ca sunt deja vreo doua luni de cand a plecat de la Antena 3.E de inteles, oricum.Cei care o cunosc, spun ca e o fata linistita si la locul ei.Sper sa fie asa.Chivu e si el destul de linistit si cu bun simt.

Mergi la inceput

Ma rog,avea.Cel putin teoretic se intretinea singura cind l-a cunoscut pe Chivu,fata de altele care au devenit brusc "cunoscute "dupa ce s-au cuplat cu diversi...Asta gasesc eu un mare atu al ei,in rest mi se pare finuta si nu foarte tipatoare cum se poarta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Asta era problema in ghilimele , ca e stearsa. Dupa ce am citit pe aici mi-am dat seama ca desi am vazut-o pe coperti , la TV , samd , eu habar n-am cum arata.
In afara de niste sani maari nu-mi spune nimic numele.
Singura in cele cunoscute de presa cu care eu consider ca se potrivea de minune era Raicu. Dar nici pe aia nu vreau sa o deranjeze acum , ca-mi place tare mult de Chirila si cum le sta impreuna

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by XIO

Asta era problema in ghilimele , ca e stearsa. Dupa ce am citit pe aici mi-am dat seama ca desi am vazut-o pe coperti , la TV , samd , eu habar n-am cum arata.
In afara de niste sani maari nu-mi spune nimic numele.
Singura in cele cunoscute de presa cu care eu consider ca se potrivea de minune era Raicu. Dar nici pe aia nu vreau sa o deranjeze acum , ca-mi place tare mult de Chirila si cum le sta impreuna

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Raicu mi se pare stupida,nu-mi inspira nimic decit un raft cu papusi Barbie .

Oricum,stearsa-nestearsa,cred ca i se da prea mare importanta momentului,sunt si ei 2 oameni ca multi altii care se casatoresc,ce atita tam-tam.
Mie mi se pare ca facem vedeta orice prezentator de televiziune,nu-i chiar asa ,cel putin pt mine ea nu-i o vedeta.El mai degraba,e capitanul nationalei de fotbal.

Apropo,ce criterii aveti de "stersaciune"?
De ex,eu o pers mai stearsa ca Maria Marinescu rar am mai vazut.Nu zic ca nu-i si stupida tinind cont de tot cricul de anul trecut cu Juniorul-Tiriac .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by catutza

rory76
[quote]
Ea mi se pare ok, o tipa simpla.Am vazut-o intr-o seara pe antena1 la Capatos si spunea ca vrea in luna de miere in Grecia, la care Capatos : cum Grecia , nu vrei ceva mai exotic?!? ea a zis ca asta ii place si ca probabil acolo vor merge.

pt ca el are nu stiu ce accidentare tr sa mearga in grecia unde poate beneficia de tratament adecvat; motiv pt care au sch destinatia exotica de care vb mai demult

Mergi la inceput

Daaa,e si asta un trend aiurea, trebuie sa mergi in locuri cit mai indepartate ca vezi doamne in alea clasice de vacanta tusim!Daca ei se simt bine acolo ce are treaba lumea!Si domn Capatos subtire de tot...intrebari de 2 lei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

In iulie au nunta, sa vezi atunci pareri gen vai cat de urata/stearsa etc a fost..

Mergi la inceput