adelina elisei si cristi chivu
Raspunsuri - Pagina 4
Alina spune:
Am vazut aseara la stiri imagini de la nunta si mi-a placut mireasa.Mi-a placut mult rochia,simpla dar mi s-a parut ca-i era cam mica peste bust .
Mi-a placut si voalul simplu si lung,cocul relativ simplu o avantaja,o facea tare tinerica.
Chivu cam sters si netuns .
Botezatu a spus ca rochia a fost prea simpla,el i-ar fi facut-o mai incarcata...eventual ca Andreei Banica...care mi s-a parut o mireasa tare nasolica cu mormanul ala de voal in cap si cu rochia impodobita ca un costum de muzica popolara.
Alina
rory76 spune:
Bai, ce penibila era tipa asta, cum il tragea spre ea pe chivu sa ii mai dea un pup...ala o pupase, ea, stai, mai intind botu' o data ca nu au facut astia poze...iar faza aia cu manutzele ridicate n-am priceput-o frate! Adica ce, primise el vreun inel cu diamant? Le-am mai vazut facand asa pe disperatele alea de nu le lua nimeni de nevasta si cand in sfarsit au prostit unu' aratau enelu' la toata lumea...PENIBIL!!! Ea avea rochita aia banala, de fapt ce ma mir banala ca si ea...si mai da si Raluca lazarut, domnishoara de honoare, de! Zice: " in cea mai pura traditie de nunta romaneasca, i-am dat ceva albastru, ceva vechi..." Nu, zau, pisi? Traditie romaneasca, zici? Am asimilat-o si p-asta? ca pe sarmale si shaorma???
"sky is the limit!"
suzana95 spune:
Ati vazut rochiile invitatelor? in rev. Cancan au pus ceva poze: unele rochii mi-au placut, pacat ca am recunoscut doar cateva invitate.
antosit spune:
Mie mi-a placut de ei! Au fost frumosi amandoi, cam fastaciti dar...emotiile evenimentului!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
RAMONELLA spune:
Mie mi-a placut de ei!
Si rochita mi-a placut,acuma fiecare cu gusturile ei,daca asa a visat sa fie ea mireasa...crezi ca nu-si permitea alta mai impopotonata???Oricum a fost Armani.
Eu zic ca au fost foarte fericiti amandoi,si ce daca isi tot aratau inelele si ea tot vroia sa-l pupe???Foarte bine!Sa iasa bine in poze,sa se vada ca se iubesc!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
rory76 spune:
Mie una mi s-a parut ca fata asta a facut tot showul asta ca sa o pozeze astia, sa se vada la TV, emotie...care? Fastaceala...care? Totul a fost calculat, planificat si prostul ala nici nu stie ce i se intampla!
"sky is the limit!"
RAMONELLA spune:
quote:
citat din mesajul lui rory76
Mie una mi s-a parut ca fata asta a facut tot showul asta ca sa o pozeze astia, sa se vada la TV, emotie...care? Fastaceala...care? Totul a fost calculat, planificat si prostul ala nici nu stie ce i se intampla!
"sky is the limit!"
E drept ca inainte nici nu am auzit de fatuca asta,nici acuma nu stiu prea multe despre ea,e normal sa fie fericita,doar se marita cu Chivu,nu???Uauuuuu!!!!!
Cred ca si daca nu-l iubeste tot ar sta cu el,nu???Ceea ce nu prea cred,Chivu mi se pare un barbat dragut,cu bun simt,nu cred ca nu l-ar iubi...Ea mi se pare putin...n-as vrea sa fiu rea...putin uratica...dar nu mie tre sa-mi placa si gusturile nu se discuta.
crisseis spune:
Hai, mai, lasati , ca nici Chivu n-are fatza de Adonis.Eu cred ca se potrivesc, nici el prea -prea,nici ea foarte-foarte.
Mi-a placut in schimb coafura ei.Si per ansamblu, cu rochie, cu tot, a fost ok.
Acum, cu pupaceala...ce daca? si eu cand am fost mireasa ma pupam cu ex-ul des, mai ales in ziua nuntii. Si nu eram vedete.
Eu zic ca amandoi sunt persoane cu bun simt si limite.Si ea chiar mi se pare ca in toata povestea asta a relatiei lor, n-a sarit calul cu nimic.
Lasati-i in pace sa-si traiasca viata, ca e a lor.
RAMONELLA spune:
Da,nici el nu e nu stiu ce frumusete.Dar intradevar se potrivesc.Si conteaza ei sa se inteleaga,nu ce credem noi.