Gravidute & Mamici de IASI (53)
Raspunsuri - Pagina 14
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Nici pe mine nu vrei sa ma vezi?
te superi daca sunt sincera si zic ca nimeni inseamna chiar nimeni? :(
da' sa stii ca nu am nimic cu tine personal...

doar ca am ajuns la limita si nu mai rezist din nici un punct de vedere, atata tot... o perioada mai proasta, ca multe altele, dar sper sa treaca si asta peste o saptamana, cand plec la drum.
E pur si simplu starea mea de spirit din zilele astea, atata tot.
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
M-am gandit ca s-o fi saturat lumea de atatea "limonazi" si poate vrea ceva mai...rafinat.
Da' nu-i bai...daca i se face cuiva greata,imediat intervenim cu limonada.
eu chiar as vrea, serios...
si gandeste-te ca acusi bate canicula la usa si... e mult mai buna o limonada rece decat un coniac
--------------------------------------------------------------------------------
ralnied1 spune:
Alina, imi pare tare rau de vestile proaste. Dar poate, totusi, face Doamne-Doamne o minune pana la urma. Chiar m-ai dat peste cap cu vestea asta. Ma gandesc, asa, in general, ca oricui, oricum, oricand i se poate intampla... :( Ma rog sa fie bine la voi!
Lacramioara, si de Stefi imi pare rau ca sufera, mititica. Am o colega care are niste probleme de groaza cu fetita de la o vreme. Si zi de zi se plange ca nu mai stie ce sa faca.
Si daca tot veni vorba, imi ziceti si mie daca stiti cumva: un copilas de 5-6 anisori, poate face diaree de la Augmentin? Da' in forta, nu asa, doar un pic :(
Am vazut si pozele Monicai de la Dorna. N-am mai fost de ceva vreme, da' cred ca la intoarcere din concediu ne oprim putin in zona. Si eu am neamuri pe-acolo.
Oana, merg si eu cu tine in excursie. Ma iei? ![]()
Nu stiu ce mai voiam sa zic, ca de la o vreme uit asa repede
E clar, varsta isi zice cuvantul.
kriss79 spune:
neata
Mititica o cam deranjeaza dintisorul cred...ca ea nu se scula asa des noaptea..a adormit la 9 jumate, la aproape 11 plangea in somn, dupa aceea la 2 iar..si acum la 6 jumate iar..acum se odihneste la noi in pat..macar sa ii fi iesit odata. temp nu are.sau diaree..sau altele..
asa ca va invit la o
!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
Oana, multumim. Am repetat noaptea, dar aseara am dus-o la urgenta so vada si doctorul ei din spital, ca era de garda. A trecut-o pe antibiotic injectabil, e internata .... dar ne-a trimis acasa, ca era full spitalul. Dimineata ne-a trimis la ORL-ist si are angina pultacee si am inteles ca e epidemie, ca nu era singura cu asa ceva. Acum e in vacanta de la cresa si are o energie de mama focului pe care o consuma pe mine. Aseara alerga pe hol prin spital de nu credea nimeni ca are febra aproape 40. Azi nu mai are febra. Sa vedem diseara. Suntem rupti de oboseala si ea are chef de joaca si alergat.
Miha, pofta buna Amirei. Poate reusesti sa o convingi.
Stiu sentimentul. Eu am si plans zilele astea ca Stefy desi mananca, apoi vomita ....Vom scapa noi si de asta.
Cristina, multumim ca te gandesti la noi. Si multumesc si de cafea, chiar am nevoie, dar de un ibric mare......
Sigur pe Alessia o deranjeaza, si Stefy cand e perioada dintilor, e tare agitata, nu mananca, doarme in reprize si "ara" prin pat, nu-i intra nimeni in voie. Multa sanatate si sa iasa repede sa n-o mai chinuie.
Ralu, imi pare rau ca esti necajita. O sa apara soarele si pe strada ta. Eu inca mai sper. Multumim ca te gandesti la noi.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kriss79 spune:
LA MAI MULTE LUNITE MATEI!! 
Andrea, am citit la papanasi ca sunteti bine, numai ca aveti de cap cu otitele..imi pare rau. multa sanatate papanasului tau!
Lacra, sa nu mai faca Stefi febra!sanatate multa.stiu ca, copii trec repede de la o stare la alta, si ca in ciuda temp unii sunt tare vioi.
Raluca, uite o
de la noi 2!
ella, am uitat..Concediu placut! sa ne vii cu poze!
Nusa, tinem pumnii pt. eco de sapt urmat.salutari nepotelelei tale, sa ii iasa si ei repede si fara prea multe dureri.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Mirtha spune:
Fetelor subiectul - Despre epidurala a fost mutat la capitolul Naterea unei Stele.
Daca sunteti interesate despre aceasta procedura puteti accesa link-ul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122076&whichpage=5 .
Mirtha
19+
alynta27 spune:
Salutare!
Emma, Iulia, Oana, Miha, Kriss, Nushulica, Ralu ,multumesc pentru gandurile bune!
Emma spor la curatenie!
Iulia sanatate lui Stefy! Saracuta... injectii...brrr! Cred ca plange!
Miha e bun ca treceti direct la parjoale si sarmale!
Viitorul suna bine!
Kriss bravo pentru primul dintisor si pentru gangureli! Vezi ca cine a vazut primul dintele trebuie sa-i faca un cadou fetei, asa se spune!
Nushulica la ce medic te-ai programat pentru eco morfologica?
Ralu nu mai fi asa trista ca esti tanara!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Cristina, multumim. Stiu ca ai dreptate. Pe ea o cunosc cand are febra, dupa obrajii foarte rosii si manutele si talpitele foarte reci, iar ochisorii sunt cam obositi, in rest.... e fresh. Alearga de zici ca a fost tinuta inchisa.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
Alina, multumim. Plange, din momentul cand ne apropiem de spital, deja stie ce o asteapta. E jale, dar s-ar parea ca antibioticul pe cale orala nu si-a acut treaba si n-a fost alta solutie. O sa scape si de asta. Si sper sa fie mai bine.
Ralu, referitor la Augmentin, la Stefy a aparut o eruptie urata pe piele, dupa vreo 2 zile de administrare, dar de la orice siropel, pot face diaree, pentru ca toate medicamentele pentru copii contin zaharuri si... Cel putin asa mi s-a spus mie. Poate stiu fetele mai multe. Oricum, depinde mult de organism. Stefy nu prea face diaree, ca ea e constipata de obicei si pot sa bag in ea o cana de sirop odata, ca nu reactioneaza. Sa vad acum ce fel va fi, ca mananca si multe fructe si....
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica