Gravidute & Mamici de IASI (53)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia-stefy spune:
Avea multa treaba cu servetelele umede. Si era miezul noptii. Cat am stat pe hol la urgenta, cred ca mi-a luat trei randuri de piele, asa m-a mai sters pe fata. Ma tinea de par sa nu ma misc si ma stergea de zor. Si apoi a inceput sa stearga pe jos.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by nushulica
am trecut doar sa salut n-am nik important de zisam salivat cand m-am uitat la prajitura de pe culinar
mihaela in caz de poftesc intr-o noapte de nu mai pot te buzui imediat pe mess si vezi nu cumva sa nu raspunzi ca tu esti "capu rautatilor" pe aici
Bine ca ma buzui pe mess si nu la usa.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Voi ce mai faceti? Afara e cam incinsa atmosfera...
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
nushulica spune:
alynta tot la dr dumitrascu sunt programata la 3d numai ca nu mai merg la omniclinic ci la eco explora vis-a-vis de maternitatea cuza ca cica acolo are un eco mai performant, o sa va aduc poze oricum
trebuie sa ma laud cu ele , nu?![]()
kriss
ce face ale?tot maraita?
miha
nush unde stai si plus am o lene de zile mari in mine, mi-ar fi prea greu sa vin pana la tine
dar pe azi mi-am facut pofta de dulce ca mi-a trimis mama cozonac
si am bagat 3 felii asa pe nerasuflate
vai ce bun a fost
vreau sa va intreb(poate o sa vi se para stupida intrebarea
) unde gasesc in iasul asta sosetele de bebe care sa fie de calitate adik sa nu cedeze guma aia, ca sor=mea zicea ca numai nasoale a nimerit pana acum si ii cad fetei din picioare(sau ma rog nu se tin bine)...asa ...ce ma mai intereseaza sunt caciulite de casa si pantaloni cu picior de aia de bumbac
cam atat ca in rest i-am cumparat hainute, mai avem de mobilat camera si de luat carut, scoica,port bebe(oare sa iau??imi foloseste?nu-l deranjeaza pe bebe la spate??) si listoiul de la farmacie![]()
o sa ziceti ca ce ma grabesc asa ,,,da am citit aici pe forum de o mamica care a nascut la 7 luni si nu avea nimic pregatit(normal, as fi zis atunci...dar acum ma pregatesc pentru orice situatie, acum vorba aia Doamne fereste de asa ceva, dar daca totusi...mai bine sa stiu eu ca le am pregatite plus ca la cat sunt eu de stresata si panicoasa n-as mai putea dormi noaptea sa stiu ca nu am totul pregatit pentru bebe
)
multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri!!!
20+
DAVID
danyelle005 spune:
ALINA sanatate multa soacrei tale; sa dea Domnul sa fie bine pana la urma.
LACRAMIOARA e tare dulce Stefi cum doarme la marginea patului; insanatosire grabnica.
RALUCA
ca sa mai treaca putin supararea.
CRISTINA felicitari pt primul dintisor. Noi inca il mai asteptam.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Incepand de ieri am pus-o pe Amalia la olita, nu ca ar realiza ea ca face la olita dar am zis sa o obisnuiesc din timp. Vad ca ii place deocamdata.
Dovada http://good-times.webshots.com/photo/2776211990103159727xYMHad?vhost=good-times
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
kriss79 spune:
venim de afara..cuptor la pranz..nu mai ies asa de acum..am cautat scaun de masa..
Daniela, nu a iesit inca dintisorul, ci doar un coltisor.multumim. felicitari pt. olita.
Nusa, tot maraita..mai mult seara..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
anymony spune:
AM AJUNS LA MARE!!!!!
Bate vintul cam naspa dar e cald....revin cu amanunte mai tirziu daupa ce culc "torentul"
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by nushulica
vreau sa va intreb(poate o sa vi se para stupida intrebarea) unde gasesc in iasul asta sosetele de bebe care sa fie de calitate adik sa nu cedeze guma aia, ca sor=mea zicea ca numai nasoale a nimerit pana acum si ii cad fetei din picioare(sau ma rog nu se tin bine)...asa ...ce ma mai intereseaza sunt caciulite de casa si pantaloni cu picior de aia de bumbac
Parerea mea e ca sosetele de bebe sunt mai bune fara elastic,sa nu stranga piciorul.Sau,ma rog,sa aiba elasticul ala cat mai lejer.Copii mei fiind nascuti in noiembrie au purtat mai mult ciorapi de aia lungi,sosete mult prea putin,nesemnificativ pentru a se largi.
Caciulita in casa nu am purtat,deci nici de astea nu pot sa-ti spun unde sunt.
Pantaloni,maiouri,body-uri...gasesti la Teba.De calitate,de bumbac si la preturi rezonabile.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Ralu, imi pare rau ca esti necajita. O sa apara soarele si pe strada ta. Eu inca mai sper. Multumim ca te gandesti la noi.
Nu stiu cum sa zic... la mine, in general e soare. Da' cand se intuneca asa, din senin, si vine cate-o furtuna... vai de mine!
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008