Gravidute & Mamici de IASI (53)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Printesa Orientului cum se mai descurca cu diversificarea? Ea vrea mincare pentru oameni mari.Niste sarmale....
Nu ne descurcam nicicum...
Maine chiar ii fac bors,mai dietetic asa Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
a! multumesc celor ce mi-ati apreciat noul lock. Eu - asa cum ma stiu - ma gandesc deja cum sa fac sa redevin naturala, ca nu-mi place.
Poate sa te tunzi?
Eu azi cred ca voi face o schimbare...dramatica.
Am gasit o coafeza,de fapt ea isi zice stilista Am trecut ieri pe la Doina si mi-a zis ca ai vizitat-o.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Nonna76
Printesa Orientului cum se mai descurca cu diversificarea? Ea vrea mincare pentru oameni mari.Niste sarmale....
Nu ne descurcam nicicum...Maine chiar ii fac bors,mai dietetic asa
si daca nici asa nu merge o diversific la un an direct cu sarmale si parjoale.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Lasa, important e ca moralul tau e bun. Felicitari!!! Esti de invidiat, desi stiu ca ai prefera sa pape Amira si sa te invidiem pentru asta.
Cum a fost in parc? Poate ne sincronizam altadata. Si poate reusesim sa ne plimbam la tine in zona, ca am tot fost cu treaba pe acolo si mi-a placut. (A! Am fost vineri la Doina, la manichiura si i-am zis ca avem cunostite comune, pe tine.
)Transmite tu salutari Cristinei si Amaliei de la noi. Ne e dor de ea, de ce nu mai trece sa ne salute?
(gata, fug sa fac cartofi noi la cuptor, cu marar si patrunjel...si untura de catel, ca "mata de la poarta popii" (oare se scrie cu 2 de I? Lavinia?! Ce zici?). Deci ,fac doar cu marar si...usturoi, stati linistite, in caz ca va gandeati la cina bietilor mei barbati, ca inca mai sunt pe maini bune)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Un mare necaz a venit la noi in familie.
Sanatate multa soacrei tale si sa dea Dumnezeu sa decurga bine operatia!
Monica,faine tare pozele.Julietul m-a dat gata.
mariussimiuc spune:
Gata,m-am si tuns!
E rapida fatuca!
Acum sta bine parul,sa vedem cum o sa fie maine dimineata.
Gata,ma'c sa fac o pizza.
Desert am de ieri,n-am mai apucat sa-l pozez,dar nici nu mi-a iesit "ca la carte".Am facut www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18675/Kinder-Pingui/" target="_blank">prajitura Kinder,dar frisca nu mi s-a intarit de nici o culoare,chiar daca am pus 3 intaritoare de frisca,in loc de 2. Per asamblu,o prajitura buna,dar la cata crema are as incerca data viitoare cu smantana naturala,cu Hulala e un pic cam greoaie.
Hai ca poate o sa-i fac si-o poza. ![]()
Oana,chiar as vrea sa manance,iti dai seama si nu (neaparat
) pentru ca as vrea sa ma invidiati ci pentru sentimentele mele ranite,ca numa io stiu cata dragoste pun in mancarea asta.
Si sa nu mai spun de risipa,doar stiti si voi cat costa fructele si legumele. 
Stiu ca ai fost la Doina,iti spuneam in mesajul anterior,dar se pare ca am scris cam in acelasi timp. ![]()
gabiarama spune:
Miha , unde ti-e semnatura aia veche cu lamiile ?
Acum am vazut ca ai alta si nu m-am putut abtine sa nu te intreb
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Miha , unde ti-e semnatura aia veche cu lamiile ?Acum am vazut ca ai alta si nu m-am putut abtine sa nu te intreb
M-am gandit ca s-o fi saturat lumea de atatea "limonazi" si poate vrea ceva mai...rafinat.
Da' nu-i bai...daca i se face cuiva greata,imediat intervenim cu limonada.
kriss79 spune:
salut
Noi am fost la plimbare..si bineinteles ne-a auzit tot parcul simfonia noastra..dar avem un motiv..avem un colt de dintisor iesit!cel putin asa mi se pare la pipait..ca tare nu se vede..
si am inceput sa vb..ba-ba,me-me,da-da si tot felul de combinatii..
Lacramioara, imi pare rau..saracuta Stefi..dormea asa frumos pe marginea patului..
Miha, vad ca ati inceput toate sa va schuimbati look-ul..pai inseamna ca tre sa ma pun si eu ma treaba..![]()
Alina, multa sanatate soacrei tale!imi pare f rau. si la mine in fam au fost cazuri..bunica de pe tata si o matusa mai indepartata..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Noi am fost la plimbare..si bineinteles ne-a auzit tot parcul simfonia noastra..dar avem un motiv..avem un colt de dintisor iesit!
Totul se intampla intotdeauna dintr-un motiv.

nushulica spune:
salut fetele!!!!
am trecut doar sa salut n-am nik important de zis
am salivat cand m-am uitat la prajitura de pe culinar
mihaela in caz de poftesc intr-o noapte de nu mai pot te buzui imediat pe mess si vezi nu cumva sa nu raspunzi ca tu esti "capu rautatilor" pe aici![]()
kriss 
felicitari pentru primul coltisor de dintisor!!! sa creasca mare si s-o lase pe ale in pace sa nu mai faca simfonii prin parc
nepoatei mele de 1an si 2 luni ii iese o masea
mamaaa e jale de 2 zile e maraita rau nu te mai poti intelege cu ea are diareee si pe deasupra s-a iritat la fundulet de o tine in fundu gol prin casa nu mai suporta nici pampersu...i-au luat vreo 3 feluri de olite de ieri incoace poate poate o sta la oala dar nu le-a mers![]()
incerc si eu sa ma obisnuiesc cu ce urmeaza da ma ia cu dureri de cap de pe acum
alynta imi pare tare rau de necazul pe care il aveti in familie! suntem alaturi de tine si de sot, trebuie sa treceti peste asta si va fi bine! din pacate e o scarba de boala care inainteaza f repede...
mi-am facut programare pe luni 9 iunie la morfo-fetala de 22 sapt...abia astept sa-l vedem pe david
ca nu l-am mai vazut de la inceput de mai![]()
bebe meu sigur e rocker ca si noi
de fiecare data cand ascult metallica misca de numa'(asta de cateva zile de cand il simt si eu bine)...la muzica clasica doarme
nu-l intereseaza![]()
20+
DAVID