Gravidute prin FIV (16)
Raspunsuri - Pagina 6
Julia75 spune:
Madutz, Felicitari si sarcina usoara!
Se ingrasa lista de pe prima pagina nu gluma.
Marush, maine termin cu utrogestanul, o sa deschid o sampanie. Ti-au trecut de tot petele maronii, cum te simti?
Julia 12+
Marush spune:
Julia, sunt foarte bine , acum nu am sangerari de loc, in schimb ma mai inteapa burtica cateodata, le iau ca manifestari normale in aceasta perioada!!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
carmendu spune:
cami, madutz - bine ati venit. sa aveti sarcini usoare , fara probleme.
16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
kittyke spune:
Valeria, Cami, Madutz BINE ATI VENIT si va doresc sarcina usoara si la termen !!!!!
MArush, sunt in aceeasi situatie ca si tine, mi s-a spus clar ca dupa 20 de saptamani sa nu ma duc la servici , sa stau acasa fiind doi si cu FIV mai bine stau acasa.Nu inseamna ca toata ziua sa stau in pat dar sa am grija de mine.
Accepta situatia , mai bine sa fim precauti decat doamne fereste sa se intimpla ceva....
Si sa stii ca sunt in saptamana 19 si ma duc numai 4 ore la servici si deja simt ca nu mai pot sa stau pe scaun ma apasa burtica :))
Ma simt mult mai bine daca ma plimb sau sunt culcata :))
Facem totul pentru bebe , nu-i asa ??
18+
Marush spune:
kittyke saru-mana pentru raspuns!!
Credeam ca ati trecut peste aceasta intrebare ca pana acum nu am vazut nici un raspuns...si eu stau si ma perpelesc ce si cum sa fac, mana maine trebuie sa ma hotarasc!
Dar o voi face, voi ramane, si nu ma mai uit in urma , sa zica ce-or vrea , sa faca ce-or vrea la serviciu!!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
zisaCami spune:
Va multumesc tuturor pentru urari si pentru primire!
Va doresc la randul meu sarcini cat mai usoare, fara probleme, sangerari si duse la termen si bebelusi sanatosi!
Andrada.P spune:
ZisaCami, Madutz felicitari!! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!!
Marush si mie mi-a spus dr mea ca e ar trebui sa stau acasa pentru ca e sarcina gemelara si e mult mai precaut asa. Asa ca o sa stau de la 1 iulie (cand o sa fiu in 17 saptamani). Eu sunt foarte confortabila cu ideea. Ma asteptam. Am urmarit sarcini gemelare de cand tot fac FIV-uri si stiam ca in toate situatiile s-a ajuns la stat acasa mult mai devreme. Stiu ca in felul asta ii protejez si asta e tot ce conteaza. Jobul ... e doar un job. Nu merita sa risc sarcina si nici nu merita sa fiu agitata (asa cum sunt la servici) riscand in felul asta sa am 2 copii agitati. O sa stam linistiti, o sa dormim, o sa ne plimbam, o sa ascultam muzica, o sa gatim si o sa mancam bunatati...
Andrada 14+
tuculucu spune:
salut burtici!!!
felicitari noilor gravidute si sa va mearga bine bine in sarcina si mai apoi sa aveti copii asa cum va doriti fiecare dintre voi!!!!
eu sunt bine, la serviciu, cu activitate mai putin intensa..
tot citesc si parca ma mir putin pentru ca mie nimeni nu mi-a zis nimic de stat acasa. joi intru in saptamana 22 si inca lucrez program normal. acum am vorbit cu dr. ginecolog sa-mi faca o scurtare a programului cu 2 ore, deci voi sta de la 8:00 pana pe la 15:00.
Eu ma simt bine, nu ma stresez foarte tare, bebicii sunt bine, misca si nu cred ca e nevoie sa-mi intrup de tot activitatea.nu ca ar muri firma fara mine, dar cred ca m-as plictisi foarte tare inca 3 luni pe acasa.... mai vad eu...
eu am facut TT in sapt. 18 la sfarsit,si a iesit destul de aiurea. mie mie se pare ca nu sunt concludente, si nici ginecologul meu nu e foarte pregatit in a da raspunsuri referitoare la sarcini gemelare...
whatever... m-a trimis sa fac o ecografie morfofetala. ce reprezinta? stie cineva? am inteles ca e o eco mai in detaliu, dar m-as mira sa poata descoperi eventuale probleme ale creierului, coloanei sau genetice (cum incerca dr-ul sa ma faca sa cred "sa fim siguri ca e totul ok" adica ce?> ce sa mai aflam acum sau daca doamne fereste am afla ceva ce mai putem schimba???)
sper ca nu v-am dat peste cap teoria cu statul acasa, dar cred ca fiecare stie cum e mai bine pentru ea. eu ma simt bine, activa, m-am ingrasat doar la burtica si sani (putin la fund si picioare) asa ca deocamdata mergem inainte cu serviciu redus.
cum stati cu arsurile? eu am zile cand ma omoara. iau biscuiti si uscaturi, dar numai de la rennie imi trece. incerc sa nu iau multe ca stiu ca nu e bine, dar nu pot cand e foarte rau sa nu iau.
acum va pup,astept sa vad ce ziceti si voi...
21+ cu 22 bebici :)
tuculucu spune:
SAlut!!
am intrat din nou si am vazut si m-am distrat cum am scris eu ca astept 22 de bebici....HAHAHA graba strica treaba!!
Andrada P: pupici si numai bine la burtica ta!!!
AncaOradea: te pup si eu si ma bucur ca ne-am intalnit aici pe la gravidute. cum esti? unde vrei sa nasti?
Pt fetele care asteapta gemeni: v-ati uitat dupa carucioare, patuturi si alte alea? eu ma tot strofoc cum sa fac sa fie bine cu camera si caruciorul si scoicile pt bebici. am vazut ca aproape toate carucioarele pt. gemeni sunt pt bebici de peste 6 kuni,adica nu au pozitia orizontala. Cele care au, sunt 15-20-22 de milioane si sotului i se ridica parul pe spate
mai vad eu ce fac, dar ma gandeam ca poate si voi va stresati deja.. ))
va pup!
21+