Gravidute prin FIV (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

kla! felicitari mamico! sa-ti traiasca feciorul!

vad ca vorbiti de anemie, mie mi s-a descoperit la 28 de sapt. desi luam de 12 sapt. Maltofer cred. Medicul care mi-a urmarit sarcina m-a pus pe perfuzi cu Venofer, cred c-am facut 6 in 2 sapt. Aveam hemoglobina 8,9! Apoi a crescut. Ideea e ca a facut foarte bine, ca cica am peirdut sange si la nastere, datorita faptului c-am recoltat celule stem la amandoua. Acum cu pierderea sangelui din cauza recoltarii de celule, s-ar fi putut ca si echipa operatorie sa nu se fi miscat destul de repede, dar nu vrea sa-mi fac pacate ....

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

kla78 - FELICITARI!!!! - ii irez lui bebe DENIS bine a venit si mamicii lui sa fie sanatoasa.

asa cum v-am promis, revin cu vesti despre ecografie si interpretarea TT.
la ecografie mi-a descoperit 3 chisturi de plex coroid bilateral: D1=0,24 cm, D2=0,22 cm, D3=0,56 cm.
mi-a mai spus ca la ecografia de acum 2 saptamani (15 sapt si 4 zile) mai era un chist de plex coroid unilateral de 0,6/0,2 cm, iar intre timp au ajuns la 3. apoi am vorbit cu dr. genetician care mi-a spus ca valoarea mare la NTD (1:50) a iesit din cauza sarcinei multiple. nu imi recomanda amniocenteza, dar din cauza chisturilor, imi recomanda!!!!!!!
ma gandesc serios sa mai fac in alta parte TT sau barem sa mai repet AFP.
am decis, nu fac amniocenteza, sau cel putin , nu o fac in romania. plec pe 10 iulie in germania si vedem ce-o sa zica acolo.
offf, parca nu se mai termina problemele!

17+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Carmendu .

15+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

catalina - multumesc pentru sprijin.

18+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Am fost si eu azi la control ca ma tot durea(si ma doare in continuare) burta si cica am iminenta de avort Pe langa utrogest,no-spa si vitaminele pe care le luam,mi-a mai dat si gynipral 1/8ore.A mai luat cineva asa ceva?
A zis ca am uterul rigid si...
Oricum,destul eram eu paranoica si stresata,acum sunt si mai si....

Flori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lucaluca, Carmen, Flori
Sa dea DD sa stea puiutii vostri in burtici cele 40 de saptamani, sa nu mai aveti nicio problema si sa fie sanatosi cu totii !

Edit: urarea e pt toate burticile de aici, vreau sa particip la toate galeriile cand ajungeti la DPN, nu mai repede, da ?!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Merci mult,Daria !Sa te-auda Dumnezeu!

Flori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaSB spune:

Buna dragelor, nu am apucat sa vad ce mai e nou pe aici k abia azi am reusit sa intru si eu pe net, dar va doresc tuturor sa ajungeti cu bine la momentul in care va veti tine puisorul/ii in brate. E cel mai emotionant moment de pe lumea asta. sunt si eu fericita mamica a unui baietel Stefan-Octavian de 3220kg si 53cm. Micutul s-a hotarat sa vina pe lume mai repede decat ne asteptam, DPN era 02.06.2008 dar pana la urma a fost 27.05.2008, ora 17.40, dar totul a decurs foarte bine si pentru aia doctorul ne-a dat cate un 10 la amandoi(dupa cum stiti eu a trebuit sa nasc prin cezariana). Acum suntem acasa, suntem bine ,mari si tari si ne luptam cu durerile de burtica.
va doresc la toate multa sanatate, fericire si BBei frumosi mancaciosi si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Kla78 si RalucaSB- felicitari mamicilor! Sa va traiasca baieteii, sa fie sanatosi si norocosi in viata!
Carmendu, Flori76, LucaLuca sa va ajute Dumnezeu si sa treceti cu bine peste toate problemele, iar puiutii vostri sa ajunga sanatosi la termen! Aveti grija de voi!

Pe mine m-a mancat undeva si mi-am mai facut un B hcg de dimineata; rezultatul este 41314 mUI/ml in ziua 28 de la ET; in ziua 24 a fost 19733 mUI/ml. Initial, am intrat in panica, apoi am citit ca incepand cu saptamana 6 spre 7 ( eu avand 6 sapt. si 3 zile ) valoarea B hcg se dubleaza in 3 zile si jumatate, ceea ce ar fi in grafic. Acum intrebarea e daca se refera la varsta gestationala de la ultimul ciclu sau varsta efectiva a embrionului, de la conceptie?!
In continuare, nu am nici un simptom, cu exceptia sanilor mariti si durerosi la atingere.
Am vazut ca voi luati Elevit zilnic ... mie mi-a dat 1 la 2 zile.
Mai iau:
- aspirina 20 mg/zi;
- vitamina C 200 mg - 2/zi;
- Magne B6 - 3/zi;
- Omega 3 - 1/zi;
- acid folic 5 mg - 1 la 2 zile;
- Utrogestan 8/zi intravaginal ( 3+2+3 ), iar de saptamana viitoare reduc la 7/zi ( 2+2+3 ); initial am avut 6/zi si 50 mg progesteron injectabil la 2 zile.

6+
Inimioarele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Raluca felicitari, un bebe sanatos si frumos.
Cami...tare multe vitamine iei.Vezi ca la un moment dat BHcg scade.

Flori nici sa nu iti treaca prin cap sa ne aduci asemenea vesti.Cumintica la pat si sa nu cumva sa faci altceva cu exceptia mersului la toaleta.

Marush[/red] tu pe unde esti?
Pup toate gravidutele curajoase si mamicile victorioase.

15+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput