Gravidute prin FIV (16)
Raspunsuri - Pagina 19
catalina2307 spune:
Mie mi-a dat si acid folic si elevit pana in saptamana 20. Oare de ce?
15+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Mirela_1 spune:
Da, Flori, dupa cum vezi acidul folic nu se ia toata sarcina.
Andrada si Andicu, multumesc de raspuns.
Cata, oricum nu face rau, asa ca poti sa iei linistita pana-n sapt 20. Ref la Elevit, tu ai gemenasi, asa ca ai nevoie crescuta de vitamine.
Mirela
13+
catalina2307 spune:
Mirelus saru'mana dar aici cam toate avem gemenasi...cu cateva mici exceptii.Si eu sunt singura cu 20 saptamani vitamine. Nu conteaza...vorba ta...rau ce sa imi faca?
15+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
iliuta spune:
Buna gravidute. Am deosebita placere de a va spune ca draga noastra Claudia (Kla78) a adus pe lume ieri la ora 19 un bebe DENIS, frumos foc si sanatos, de 2,500 grame si de nota 10.

Cla, iti zic si aici: AI REUSIT MAMICO, SUNT MANDRA DE TINE !!!NOROC C-A VENIT DOCTORUL SI N-AI MAI PUTUT VORBI ( ca eu am inceput sa plang in hohote de emotii).....Sa-ti creasca flacaul mare, sanatos, frumos, norocos si sa va bucurati de el....Un abrazo preciosa.....
andicu spune:
CLAUDIA , FELICITARI MAMICO!!!! SA-TI TRAIASCA BEBE DENIS, SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!!

In sfarsit ai reusit !!! stiu bine ce inseamna sa astepti atat!!! 
multi de la noi!
Mihaela, multumim mult! 
speciali pt tine!!
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni! 

www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Julia75 spune:
Bebe DENIS sa cresti mare!!!!!!!!! Felicitari Claudia!!!!!!

Catalina, rau nu-ti fac vitaminele, eventual o sa ai un fundulet cat un ursulet. Eu am terminat Elevitul in saptaman 12, m-am racit si m-am gandit si eu ca rau nu imi face, hai sa continui, mi-au revenit greturile, nu stiu daca are vreo legatura cu Elevitul dar de maine iarasi nu mai iau. M-am simtit atat de bine 2 saptamani si acum e naspa, imi e rau de tot (greata).
Julia
14+
catalina2307 spune:
Julia ce ursulet iubita mea....o sa am fundu cat casa, cat China. Deja am un start bun.
Kla78 sa ai un bebe frumos sanatos si neplangacios.
15+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
flori76 spune:
Claudia,felicitari mamico!!Sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos,mancacios,iar tie refacere rapida! 

Andicu
si multumesc.Vazut un bb Filip dulce foc,care seamana atat de bine cu mamica lui 
Catalina:eu am programare pe 4 iulie(cand o sa am 14 sapt) si pana atunci mi-a dat Materna,acid folic si vitamine E zilnic.Chiar sunt curioasa daca o sa-mi mai dea apoi.
Eu vad ca stau din ce in ce mai bine cu greturile.Mai am asa cateva episoade/zi,insa fara stari de voma.Am inceput sa beau si apa si vad ca nu-mi mai face asa de rau,insa in continuare nu-mi priesc dulciurile.
Julia:imi pare rau ca au revenit greturile
Dar daca zici ca de azi nu mai iei Elevit,poate scapi din nou de ele
.
Ce-o fi facand LucaLuca?Sper din tot sufletul ca sunt bine si ea si bblinele dragi.
Flori
12+
Andrada.P spune:
Kla felicitari!!!!! sa-ti traiasca bebe Denis, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!!
Catalina mie mi-a scos doar acidul folic. Elevit iau in continuare si banuiesc ca o sa iau toata sarcina avand in vedere ca sunt gemenasi. In afara de Elevit mai iau supliment de fier (Tardiferon) pt ca analizele din saptamana 10 au aratat ca deja sunt anemica iar nevoia de fier in sarcina si mai ales in cea gemelara este mare.
Andrada
16+