Gravidute prin FIV (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

flori - pana pe la 15 sapt starea colului se poate vedea transvaginal la eco si cu tuseu, la dr.
dupa 15 sapt se poate verifica transabdominal doar daca ai vezica plina si bineinteles prin tuseu, la domul dr.
cu siguranta, de fiecare data cand faci eco dr te intreaba daca ai vezica goala.
cand o ssa incepi sa faci eco transabdominal, intreaba-ti medicul ecografist daca trebuie sa ai vezica goala sau plina, ca sa-ti verifice colul.

cami - felicitari pentru cele doua buburuze. asa de dragi imi sunteti voi, fetele cu gemeni!!! daca n-as fi avut si eu ghinionul cu divizarea, as fi avut si eu gemenasi.

17+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

of carmen...nu spune asta. Tu ai avut norocul unui bebe iar bebeul norocul unei mamici minunate care a luptat atat de mult sa fie mamica lui.

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

catalina-

17+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Carmen multumesc de urari!
Nu trebuie sa gandesti asa... acum cel mai important ca tu si bb sunteti bine, sunteti niste luptatori amandoi!

6+
Inimioarele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Manu:ma bucur ca incepi sa te simti mai bine.Si la mine parca s-au mai atenuat greturile,ieri si azi au fost chiar suportabile.Insa dulce tot nu pot sa mananc(nu ca m-as plange,mai bine asa,decat sa fi facut vreo pasiune pentru ele).

Carmen:sar'mana pentru lamuririIar bb tau cel luptator are o mamica la fel de luptatoare(asta-i parerea mea).

Eu n-am mai rezistat pana pe 4 iulie cand aveam urmatoarea programare la medic si in seara asta am fost la intalnirea cu bb Era tare vioi,manca-l-ar mama pe el,dadea din manute si picioruse la greu,ba chiar la un moment dat s-a intors si cu spatele.
Are 6,3cm si nenea dr a zis ca e super ok.Deocamdata a zis ca nu ne poate spune sexul,speram noi ca peste 2 saptamani sa-l aflam(daca o vrea bb sa stea in pozitia corespunzatoare).
Asa,si l-am intrebat despre col si mi-a zis ca el vede la eco doar partea interna a colului(care are legatura cu membranele-sper ca am inteles bine) si ca e ok,e inchis.Mai multe aflu pe 4 iulie.
Una peste alta suntem tare tare tare fericiti ca l-am vazut pe bb azi si ca totul e bine.

Fetelor,de Kla mai stiti ceva?Zilele astea are DPN-ul!!Mama,ce-a trecut timpul..

Asa,sa nu uit:aveti idee daca se gasesc in magazinele de pe la noi perne pt gravide?Ca pe net am vazut,dar mi-ar fi mult mai comod sa ma duc sa iau direct din magazin.Dorm din ce in ce mai rau,fiindca dorm doar pe partile stanga si dreapta si amortesc....

Va pupic si o noapte placuta tuturor.

Flori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Mirelush eu am intrerupt acidul folic in saptamana 15 (atunci am fost la consultatie, am intrebat si mi-a spus ca nu mai e nevoie sa iau).

Flori perna se gaseste la Miniblu. Si eu merg in weekend sa-mi iau ca mi-e tare greu sa dorm.

Andrada 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Flory, Andra, am si probleme cu somnul! Sa-mi spuneti daca functioneaza perna speciala!

Am avut o sapt cand numai pe stanga puteam sta, si amorteam rau!Acum ma mai mut de pe st. pe dr. insa ma doare burtica mereu cand ma intorc noaptea..spre dimineata si mai tare (probabil stau multe ore in pat la orizontala si spre dim. se simte mai rau).
Aseara am mai pus o pernita sub cap si parca a fost mai bine...dormeam pe o perna mai moale, eu care nu folosesc deloc , in mod normal. Parca a fost mai bine fiind ridicata mai mult!

Si inca ceva invatat dintr-o carte despre sarcina:in pozitia pe stanga sau pe dreapta folosesc o pernita intre picioare(in zona genunchilor), incercati, se simte mai putina presiune pe burtica, si e mai comod!
Pupici!

15+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Noi din pacate nu avem Miniblu in oras... trebuie sa mai fac cercetari de unde as putea procura si eu o perna din aceea. Desi, deocamdata, nu am probleme noaptea, pot sa dorm chiar pe spate inca, nu ma deranjeaza nimic, doar ca ma trezesc la toaleta mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Merci,Andrada,dar nici noi nu avem Miniblu in Focsani.Am intrat acum pe site si cel mai aproape e la Bacau,sper sa ajungem curand.

Inca ceva:voi cand incepeti sa va dati cu crema pe burtica?La mine deja a inceput sa se rotunjeasca ,oare deja sa incep sa ma dau cu crema?

Flori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari burtici!

Flori, bine-ai revenit!
Carmen, asa cum zic si fetele, fii fericita ca ai reusit! nu mai conteaza trecutul! cred ca toate gandim asa si am avut experiente triste sau dureroase! sa dea DD sa ai un bebe sanatos si o sa fii cea mai fericita mamica!
Aaa... si nu le invidia pe fetele cu gemeni, ca ele vor fi exemplu de eroism pt noi, mamicile cu 1 copil! e greu cu un bebe, d'apoi cu 2 deodata!
Lucaluca , zi-ne ce mai faci!!! sper ca sunteti bine toti 3 ! sanatate multa si ma gandesc la tine!

Kla..??!!? Klaaaaa, ai nascutttt??!!!!! sa ne dai si noua un semn ca esti mamica, cand poti, ok?!!?? ..
Si, pt tine :

Ref la perna aceea: si eu am avut si e super!!! cum ii mai zicea Pussi, "amantul" ! va ajuta mult la somn, mai ales ca spre sfarsit e bine sa dormiti mai mult pe o parte, de preferat stanga.
Cu acidul folic: e ok sa-l opriti la 12 sapt., pana atunci e important. Eu si Elevitul l-am oprit la 14 sapt si nu am mai avut nevoie de suplimente pana in luna a7a, cand am avut scaderi la calciu si fier si a trebuit sa iau.
Cu colul: eu tuseu nu am vazut decat inainte sa nasc, atat! pana atunci, lunar, imi facea eco transvaginal pt masurarea colului.
Si inca ceva: daca se scurteaza, prin repaus total se poate lungi la loc, sau in fine, se poate lungi. Eu am stat toata sarcina cu 3 si ceva , apoi de pe la 6 luni cu 2.7, 2.8cm; dr mea a zis ca e problematic numai daca scade sub 2 cm.

Altfel, ne pregatim de mot, saptamana viitoare implinim 1 anisor si daca vreti sa-mi vedeti baietelul Duracell , avem poze noi la semnatura!
Nu-m vine sa cred ca anul trecut pe vremea asta eram cat Casa Poporului si incepeam sa batai sa nu nasc inainte de programare!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput