Gravidute prin FIV (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Flori si eu sunt in aceeasi situatie dar acum fac tratament. Am infectie urinara. (a doua oara in doua luni).

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Mirelaai un PM de la mine!

14+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Am primit Marush, merci.

Mirela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Marush cum ti-a verificat colul? Cum adica era tensionat? Ti-a explicat? de la durerile de burta si-a dat seama?

Cami felicitari pt inimioare! Chiar ca multi gemenasi in perioada asta

Carmen data viitoare o sa intreb si eu daca sa-mi fac examen de secretie desi n-am nici o secretie ciudata. O sa fac asa, preventiv, pt paranoia mea

LucaLuca cum mai esti?

Kittyke gemenasii tai ce mai fac? Unde-ati disparut cu totii?

Fetelor, voi cat ati pus pe voi? Eu am pus 5 kg fata de cat aveam in momentul bHCG si 6 daca socotesc si kilogramul pierdut in perioada de greturi naspa. Pe mine nu ma deranjeaza kg astea pt ca oricum sunt slaba si intotdeauna mi-am dorit sa ma ingras un pic dar eram curioasa daca sunt in grafic...

toate burticoasele si bebelicii!

Andrada 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Andrada si eu ma gandesc sa fac totusi un examen de secretie, ca nu strica.

Fetelor voi mai luati acid folic? Sau daca l-ati intrerupt cand ati facut-o?

Mirela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Andrada colul l-a simtit la tuseu,apoi m-a intrebat cate nospa iau pe zi??Vroia sa-mi mareasca doza insa cand i-am spus ca iau la nevoie...m-a certat!
Dupa care au inceput discutiile legate de dureile de burta, si intr-adevar le-a asociat si cu starea colului!

14+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ah,Cata,sper sa nu fac si eu vreo infectie..mai ales ca beau atat de putine lichide.Sper sa ma fereasca Domnul.

Mirela:eu iau in continuare acid folic.Se opreste la um moment dat?Eu credeam ca-l luam toata sarcina.

Fetelor,pana la urma starea colului se poate vedea si la eco abdominala sau numai la tuseu vaginal?Mie in sapt 10 cand am fost la dr,mi-a facut si tuseu si n-a pomenit nimic de col,de unde am tras concluzia ca era in regula.Doamne ajuta!

Flori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Manumanu:sar'mana pentru pontul cu laptele rece.Chiar nu-mi face rau si beau ori de cate ori imi este sete.

Flori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Catalina2307, flori76, Mirela1, Ginger00, Andrada.P va multumesc inca o data pentru urari si pentru primire!
Se pare ca e sezonul gemenilor, parca niciodata nu au fost atat de multe viitoare mamici cu gemenuti ... si constat ca cei mai multi sunt conceputi in afara tarii.
Ginger00 si eu m-am bucurat pentru voi, ca e totul bine, chiar daca nu am mai scris ... chiar ieri m-am uitat la poze cu piticii tai: sunt adorabili!
Andicu pentru listuta!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Flori, ! Imi pare bine ca te-am putut ajuta, si eu am facut zeci de incercari, ce sa mananc, ce sa beau, bietul meu sot a aruncat la cutii cu branza de vaci, iaurt, smantana de nu stiu care, toate stateau in frigider, le incercam, imi era rau si acolo ramaneau... asta e, se termina si perioada asta cumva!
Eu nu mai vars de o saptamana (cu o mica exceptie "autoprovocata" sambata, cand am luat o vitamina, desi dr mi-a zis sa nu iau decat cand ma simt bine 100%, si la nici 10 minute am varsat cu convulsii tot ce aveam in stomac), dar am inca greata. Partea buna e ca pot manca aproape orice, mai am unele aversiuni dar chiar nu conteaza, iar peste unele am reusit sa trec (d. ex. azi am mancat o rosie, pt. prima oara dupa 2 luni si jumatate si imi fac curaj sa incep sa mananc cate un ou...).
Dr meu a zis sa intrerup acidul folic la 12 saptamani, adica o data cu Utrogestanul. Acum iau doar Duphaston , iar de saptamana viitoare sper sa pot lua si ceva vitamine.

Mergi la inceput