Gravidute prin FIV (16)
Raspunsuri - Pagina 16
catalina2307 spune:
Pai carmenuta esti norocoasa. Eu sunt in perioada mamaliga si stau la mila altora ca eu nu stiu sa fac.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
carmendu spune:
lucaluca - imi pare rau ca treci prin momente asa grele. da' daca tu zici ca deja sangerarea este maro, este bine. stai cuminte in pat, nu te agita si te asteptam cu vesti bune.
catalina - tu inca mai ai greturi? la 14 sapt? am citit ca dupa ce scapi de infectie, faci cerclaj. imi pare rau.
dar daca faci cerclaj, mai poti zbura in grecia?
tu spuneai ca te vei duce la control acolo.
ancaoradea - felicitari pentru printesa.
andrada - eu fac in fiecare luna examen de secretie. mai bine mai des, decat sa ma trezesc cu cine stie ce bucurii.
ultimul examen l-am facut cand mi-a zis medicul ca lui nu <prea ii place maroul amestecat cu verde>. acum sunt ok. nu mai am nici spotting, nici scurgeri. sper sa fi ebine.
despre noi. ieri am luat rezulatatele la TT si astazi mergem la eco si o sa ne si citeasca interpretarea de la TT. mi-a iesit risc mare la defecte de tub neural 1:50, la SD e risc scazut 1:5790, iar la risc de varsta 1:609.
sa vdem astazi ce-o sa zica dr. amnio nu fac. eu n-aas fi facut nici TT, dar a insistat medicul. daca sunt probleme, o sa vedem in germania ce-o sa facem.
va mai tin la curent dupa eco de diseara.
17+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
Marush spune:
lucaluca ai grija de voi, stai cumintica...ma bucur ca starea ta incepe sa se imbunatateasca!
ancaoradea felicitari pentru caruciorul roz!! Sper ca peste 2 saptamani sa aflam si noi, macar un pic ce sunt bebeloii!
flory bine ai revenit!
catalina eu am reusit sa pap fripturica (chiar mi-a fost pofta) cand am venit de la control! Am asteptat o gramada, ca de obicei, dar bine ca sunt in medical si nu ma stresez...acum m-am obisnuit!![]()
Am insa colul tensionat si m-a certat dr. cand a aflat ca iau nospa numai daca ma doare burtica!! Cica de-aia e asa tensionat , si sufera, m-a pus sa iau 3 nospa/zi (cum de altfel ar fi trebiut) si sa nu ma ridic din pat macar o saptamana !Cica nu e de glumit! Eu credeam ca sunt normale durerile de burty pe care le-am avut in ultimul timp, dar mi-a raspuns ca nu trebuie tratate cu superficialitate, sia ca nu ar trebui sa ma doara...ma doare daca are colul probleme!
Legat de cerclaj,...DA il voi face , dar mai intai trebuie sa ne asiguram ca nu am nici un fel de infectie!
M-a cam speriat!! Ma rog sunt in medical, mi-am luat inima-n dinti
si i-am expus si sefei problema,a parut intelegatoare
Cam atat despre noi!Va voi spune cum reactionez la 3nospa/zi, cine stie poate nu mai am dureri!![]()
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
catalina2307 spune:
carmendu eu nu am avut niciodata greturi in sarcina. Uneori ,dimineata daca nu mancam. Carne nu prea am mancat niciodata f multa iar acum ma lupt cu greturile din cauza antibioticelor (augmentin 2/zi). Mie mi-e rau de la antibiotice si fara bebe.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
zisaCami spune:
Dragele mele Mamagiuliei, Julia75, Madutz, Marush, carmendu, Kittyke, Andrada P, pussi, Flori 76
va multumesc mult pentru urari si scuze ca raspund cu intarziere, insa dupa ce am citit ce i s-a intamplat lui Miha 3 nu am mai avut puterea sa intru si sa mai scriu ceva despre bucuria mea!
Miha3 sunt cu sufletul alaturi de tine! Mult curaj! 
LucaLuca Iti doresc sa treci cat mai repede peste asta si sa te intorci cu bine acasa impreuna cu fetitele tale luptatoare! 
Mirela1 felicitari pentru sarcina, m-am bucurat mult pentru tine, desi o perioada nu am mai scris pe forum. 
Acum, sa va spun despre mine: am fost ieri la eco si am vazut 2 inimioare - una pulsa foarte clar, cealalta mai vag, dar a fost si foarte devreme - ieri am avut 5 sapt. si 6 zile de sarcina. Mai mergem peste o saptamana.
Despre B hcg: in ziua 10 de la Et = 182,3 mUI/ml; z 14 = 698,3 mUI/ml; z 18 = 2938 mUI/ml si ieri z 24 = 19733 mUI/ml.
Nu am avut si nu am in continuare nici un simptom, cu exceptia sanilor durerosi si usor mariti si a unei stari de somnolenta, dar nu prea accentuate.
Andicu
poti sa ma treci si pe mine pe lista. Uite datele mele:
- data nasterii: 15.08.1970;
- FIV+ICSI Szeged, Ungaria, dr. Zadori;
- U.M. 07.05.2008; punctie - 20 mai; Et - 23 mai;
- D.P.N. = 19.01.2008 - fiind sarcina gemelara.
6 
catalina2307 spune:
zisaCami bine ai venit si sarcina usoara fara probleme.Fetele mai avem o pereche de gemenasi....sa ne traiasca :).
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
flori76 spune:
Cami:cat ma bucur pentru inimioarele tale!!!Sa dea Domnul sa fie bine si sa te bucuri din plin de sarcina
Marush
si multumesc.
Pe mine aseara m-a durut burtica destul de ciudat.Eu nu prea am mai avut dureri in ultimele saptamani...sa fi racit,oare?Am luat un no-spa la culcare si apoi pe la 4 cand m-am trezit pentru utrogest am mai luat unul.Nu mai zic ca toata noaptea am facut drumuri la baie(cam din ora in ora).La fel patiti si voi?Sper sa nu fi racit,ca asta-mi trebuie acum ![]()
Pupici si o zi buna tuturor.
Flori
12+
Mirela_1 spune:
Cami, multumesc, felicitari si tie pentru gemenasi, ma bucur mult pentru tine. Sa ai o sarcina cat mai usoara si la termen.
Ancaoradea, merci, mie mi s-a zis doar sa am grija la contractii dar aplic si restrictiile la efort, sex etc. Mai bine previn. Din pacate mie mi-e greu sa-mi dau seama daca am contractii sau nu.
Marush, la ce dr mai mergi acum?
Flori, si eu am avut un episod din asta de vreo 2 zile (cu tot cu niste taieturi prin burta) si mi-am facut o urocultura, sa vedem ce-o iesi. Intre timp, lichide multe.
Mirela
12+
Ginger00 spune:
ZisaCami-ce tare a bucur ca ai reusit!Nu am mai stiut nimic de tine ,acum sunt tare bucuroasa ca sunt atatea reusite si mai ales atatia gemeni in program
.
Noi am implinit deja 6 luni si sunem tare cuminti si o iubim pe mama la nebunie ![]()