Gravidute prin FIV (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Flori daca suporti fructele ,stoarce-le si amesteca-le in diverse combinatii.

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Flori, mai poti incerca ceai de musetel...Sau lapte rece. Eu o buna parte din perioada de greturi am "trecut-o" cu lapte rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Aha,multumesc fetelor pentru ponturi.Asta mi se pare o mare problema,sa nu pot bea,mai ales ca e cald...
Fructe mananc la greu,in special nectarine cat mai crude,nu mai zic ca toti copacii sunt ai mei,as manca toate acriturile posibile(visine,corcoduse...).
Am sa incerc cu lapte rece,chiar m-as bucura sa-mi priasca.

Pupici si somn usor tuturor

Flori 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Lucaluca in perioada in care am avut decolare de placenta am luat 3 no-spa pe zi pentru prevenirea contractiilor si mi-a suplimentat utrogestanul cu 1. In rest, mi s-a recomandat repaus la pat cat mai mult. Hematomul meu a avut aprox 2 cm si pt ca nu am stat la pat (am lucrat de acasa si am stat la birou aproape toata ziua) s-a resorbit intr-o luna in loc de 2 saptamani cum imi spusese dr.

Flori E bine ca mananci fructe ca astea contin multa apa. Totusi, in cazul in care te deshidratezi foarte tare, ma gandesc ca si niste perfuzii ar fi bune din cand in cand...

toate burticile si bebeii!

Andrada 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Mirela1 Din sapt 12 mi s-a vazut placenta jos, nu s-a pus diagnosticul de paraevia, ba chiar mi s-a explicat ca multe gravidute au placenta aiurea si apoi urca la loc ( bebeul o trage dupa el) unde trebuie. Dar am avut restrictii la efort, sex, ridicari de greutati, stat prea mult in picioare, din cauza riscului de sangerare. Indeajuns ca sa ma streseze si sa ma menajez excesiv.Ma bucur acum ca totul e bine si pot sa fiu mai activa fara griji.
Julia75 Multumesc pt felicitari, acum ma simt f bine, dar primul trimestru a fost f greu ( greturi, varsaturi, stres- am slabit 4kg atunci), pe care le-am recuperat si depasit acum
Andrada.P Multumesc de felicitari , iti doresc si eu o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!
Flori76 Si eu m-am simtit la fel de rau, deci o sa aveti fetita. Bebelinele sunt mai pretentioase, din cate stiu eu.Mamicile de baietei au o sarcina mai usoara. Eu am trait in primele 3 luni cu suc de portocale si grefuit din comert, 100% natural.

20+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Flori, bine ai venit acasa! Si eu 2 saptamani nici n-am putut sa ma uit la flaconul de apa, aveam greata, desi n-am vomitat, in schimb am bagat cu pofta zilnic 3-4 kg de pepeni, daca iti place incearca.
Luca, tu macar esti rasfatat in clinica, ai toata atentia medicilor. Eu cand m-am dus la urgenta cu sangerare si doctorul de garda a auzit ca am sarcina prin FIv mi-a zis ca de ce sunt disperata oricum sarcinile "astea" in mare majoritate se pierd, doctorul meu istet care a facut FIvul nu m-a informat? Am plecat acasa plangand si asteptam o minune ca sa scapam cu bine. Pentru psihicul meu de atunci numai un doctor nesimtit din ala imi lipsea.
Insanatosire iti doresc, stai cuminte, cu toti am scapat cu bine.

Julia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andrada,da,mananc fructe multe.Astea simt ca ma racoresc.Sper eu totusi sa nu ajung la perfuzii..n-am facut niciodata si chiar mi-ar fi frica.

Anca,ce bucuros o sa fie sotul cand o sa-i spun ce mi-ai zis referitor la fetita Pe mine deja ma distreaza ca ma intalnesc cu mamici de fetite,carora le-a fost rau pe perioada sarcinii si-mi spun ca sigur o sa am fetita,apoi mamicile de baietei imi spun si ele ca o sa am baietel..asa incat,astept cu nerabdare sa vad la eco ce este.Apropo,cu aproximatie,cam in ce sapt putem afla sexul bb-ului?

Julia si multumesc!De pepene chiar nu mi-a fost pofta deloc pana acum,cu toate ca sotul ma tot imbia cand mergeam prin piata si ma intreba daca vreau sa mananc.Dar eu stiu una si buna:cand ajung in piata nu vad decat nectarine

Va pupic acum.Ma duc sa execut o supa de pastai cat mai acra cu putinta(ca am uitat sa va spun:nu pot sa mananc carne,nu-mi place delooooc.De cand am venit numai mancaruri cu legume mananc).

Flori 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Luca am facut tratamanet injectabil cu No spa si Scobutil , la 4 ore in primele 2 zile , apoi la 6 ore.Si prima data cand am fost internata , la 17 sapt.am luat si Utrogestan .
Si muuuuuulttttt repaos la pat, practic nu ma ridicam decat la merg la toaleta.Atat.
Sfatul meu este sa stai cat mai mult in pat, sa ti se aduca si mancarea la pat .E greu dar merita !
Sanatate si rabdare iti doresc !

Pupici la toate burticile si la toti bebeii ...

Ella 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Flori un medic bunn cu un aparat performant deja ar putea sa spuna ce sex are bebeul. Si apropos....nici eu nu ma pot atinge de carne .
Acum am intrat in etapa "mamaliguta" cu branza, mamaliguta cu iaurt, mamaliguta cu lapte. Deci etapa mamaliguta.Dimineata deja sunt in pana de idei. Mi-a secat imaginatia cu ce as putea manca repede sa nu ma apuce greturile.

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

catalina - ce mi-ai facut?! mi-e pofta de mamaliga de mor.
ma duc acasa si imi fac o mamaliga, mama-mama!

17+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput