Gravidute prin FIV (16)
Raspunsuri - Pagina 14
ancaoradea spune:
Eu sunt f f fericita, o sa avem FETITA!!! Va rog sa ma treceti in listuta cu
. La noi totul e ok, problemele cu placenta prea jos, s-au rezolvat, se pare ca a urcat unde trebuie.
Luca Luca Ma [rugaciune] pt tine si fetele tale, ai incredere ca sunt niste luptatoare si in final vei ajunge sa le ti in brate.
Tuculucu Eu nu voi naste la unguri, ca nici eu nu stiu limba, in plus ar mai fi niste neajunsuri ( sotul nu poate sta cu mine, certificat de nastere bebita mai complicat de obtinut), dar sper ca totul sa mearga bine, sa fie o nastere simpla si sa fie ok, in maternitatea de la noi. Conditiile s-au mai imbunatatit, mai ales in sala de nasteri, in medici nu pot sa spun ca am asa mare incredere, dar mama m-a nascut fara medic, doar cu moasa. Clujul mi se pare prea departe. Dar iti tin pumnii si ma gandesc la voi!
20+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
Mirela_1 spune:
Ancaoradea felicitari pentru fetita. Tie de cand ti s-a zis de placenta jos? Mie mi s-a zis de pe la 11 sapt ca as avea placenta jos inserata dar ca abia la 20 sapt se poate vorbi de placenta praevia.
Mirela
12+
Julia75 spune:
Ancaoradea, felicitari pentru fetita! Macar o graviduta se simte bine printre noi.
Luca, sanatate iti doresc si putere sa treci si prin hopul acesta, rabdare in pat! Ma bucur ca bebeii sunt bine.
Ella, insanatosire si tie!
Fetelor, ce se intampla toata lumea trebuie sa treaca prin sangerari, dureri, parca citesc roman de groaza pe aici? Din ce saptamana putem sa rasuflam ca am trecut de toate primejdiile? Eu am inteles ca pana in saptaman a 12-a e periculos sarcina, dar aici la noi nu e asa. Sarcina obtinuta prin FIV e mai "sensibila" decat o sarcina normala? Sau cum de avem toate probleme la un moment dat?
Mirela, mie doctorul mi-a prescris MagneB6 cum am iesit de la ET,(de atunci si iau) desi nu eram ametita numai de bucurie, se poate ca mi-a zis mai exact pentru ce trebuie sa iau magne, dar eu numai atat stiu ca pentru contractii, nu am analize de magneziu, eu iau cuminte fara sa ma gandesc prea mult.
Catalina, tu vad ca esti in cercul vicios antibiotic-infectie urinara, nu mai scapi sa te relaxezi un pic. Pana al urma faci si cerclaj. Faci tot ce e mai bine pentru bebei, altceva acum nu conteaza. Inca tot timpul in pat esti?
Eu m-am oprit cu Elevitul si m-am si racit, n-am febra dar nu ma simt prea bine, cred ca o sa continui cu vitaminele, rau nu pot face. Se pare ca am sistemul imunitar naspa, dupa ce am stat 2 luni la pat.
Julia
13+
catalina2307 spune:
Draga Julia....la pat. Si la pat am sa fiu pana la sfarsitul sarcinii. Iar de infectie ce sa-ti spun. Tot din spital am achizitionat-o.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Andrada.P spune:
Ancaoradea felicitari pentru fetita!! Iti doresc sa n-ai probleme si sa o nasti la termen.
LucaLuca mi s-a facut pielea gaina. Ma rog pentru tine si bebeline sa treceti cu bine peste toate problemele si peste aprox 5 luni sa va strangeti in brate si sa va iubiti!
Catalina imi pare rau pentru infectia urinara! Ti-a spus dr ca ai nevoie de cerclaj sau ai insistat tu?
Fetelor eu am fost azi la eco sa vad colul. Era bine, 3,5 mm (cat avea si data trecuta). Bebeii erau si ei bine. Am rugat sa nu-mi spuna sexele pt ca vreau sa aflu peste o saptamana cand o sa fie si sotul meu cu mine. I-am povestit dr de Miha3 si mi-a spus ca se intampla destul de rar ruperea de membrana si e din cauza infectiilor, nu a colului. Asa ca acum am un nou stres ca sa nu ma plictisesc. Ma gandesc sa fac un examen de secretie desi ma gandesc ca o infectie s-ar vedea. Eu am candida de la inceputul sarcinii dar din cate am inteles asta e nelipsita in sarcina (o tratez cu clotrimazol). In rest, am o secretie normala, nu e colorata, nu miroase, nu e nimic ciudat. deci, ma gandesc si sper ca n-am nimic.
Le tin pumnii celor care au probleme in momentul asta si ma rog sa le depasim pe toate si sa ne tinem in brate toate, bebicii sanatosi!
Andrada
15+

LucaLuca spune:
of, fetelor, sunt un carabush bortzos, cu labutzele in sus. as avea cate ceva de zis pentru fiecare, dar na de scrie din pozitia asta!
ella, ce tratament ai facut tu pentru decolement placentar si hemoragie?! ca in jurul meu roiesc medici si infimiere, profesionisti si zambitori si incurajatori, am in fiecare zi psiholog, kinetoterapeut, maseuza, nutitionist si medic acupuncturist la pat, dar ca medicamentatie iau ...spasfon si fier. cica nu exista tratament propriu'zis, trebuie sa astept sa se evacueze hematomul si sa ma rog sa duc sarcina cat mai mult. deci, ce ti'au dat tie?
15+

catalina2307 spune:
Andrada eu nu am spus nimic....Mi-a luat-o inainte dr. Oricum ea la sarcinile gemelare face preventiv cerclaj, dar la tuseu a simtit ca nu e f lung dar e inchis. Asteptam eco luni sa masoare exact.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
flori76 spune:
,ca n-am mai trecut de vreo 3 sapt pe aici.Intre timp ne-am mutat acasa,in Romania,si abia acum am reusit sa ne punem net acasa.
Noi suntem bine,multumim Domnului n-am mai avut sangerari deloc.Am fost la dr in sapt 10,l-am vazut pe bb si nenea dr a zis ca totul e ok.
In schimb,tot din sapt 10 au inceput greturile nasoale rau:adica de dimineata si pana seara(ma trezesc cu greturi si adorm cu greturi).Am slabit breo 2 kg,am reusit sa pun inapoi 500g...
Nu suport sub nici o forma dulciurile si lichidele.Mi-e groaza si sa iau pastilele,pt ca ma abtin cu greu sa nu vomit dupa ce beau apa.Asta e..sper ca mai e putin si trecem si de perioada asta.
Miercuri facem si noi 12 sapt si cu ocazia asta terminam si cu injectiile cu klexane si cu pastilutele de femanest.
Dr de aici mi-a prescris 1-2 no-spa/zi,1 vit E/zi,1 materna/zi,2-3 acid folic/zi si din sapt 12 reducem utrogestanul de la 6/zi la 4/zi.
Cam atat despre noi.De-acum sper sa fiu mai activa,cu toate ca atat de tare ma bucur de vremea asta frumoasa,ca-mi vine sa stau numai pe afara(comparativ cu Islanda....).
N-am avut timp sa citesc din urma,dar ma pun eu la curecnt cu noutatile.Am apucat sa vad ca Luca are probleme si tare m-am intristat,dar sunt convinsa ca DD are grija de ea si de bb-line.
Catalina:ai grija de tine si de bb-i si insanatosire grabnica
Ancaoradea:felicitari pt fetita
Si la noi,tati zice inca de la inceput ca e fetita,dar in ultima vreme ii spun mereu sa se obisnuiasca cu ideea ca ar putea fi baietel,ca la cat de rau imi este...
Bineinteles ca glumim:ne dorim doar ca bb sa fie sanatos si sa se nasca la termen,indiferent ca o sa fie fetita sau baietel.
Flori
11+
catalina2307 spune:
Flori urat, urat ,urat din partea ta. Am zis....aoleu a disparut de cand i-am sugerat eu sa manance rachinu pescuit de al ei sot .
Sper sa nu se mai intample.
Pup
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
flori76 spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Flori urat, urat ,urat din partea ta. Am zis....aoleu a disparut de cand i-am sugerat eu sa manance rachinu pescuit de al ei sot .
Sper sa nu se mai intample.
Pup14+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
Sigur n-o sa mai dispar de-acum.Chiar mi-a fost dor tare de voi si mi s-a parut ca a trecut o vesnicie pana am pus netul asta

Am fost si eu azi si mi-am recoltat sange pentru analize(cam tz,asa-i?).Maine dupa-miaza o sa am toate rezultatele cu exceptia celui de la HIV.
Fetelor,sfatuiti-ma ce sa beau si eu si sa nu-mi faca rau.Apa n-o suport,sucurile din comert(gen fanta lemon)sa nu le vad,pentru ca simt imediat gustul de zahar,compot nu..nimic.Singurul lichid pe care-l accept e zeama de la muraturi,dar nu pot bea prea multa ca e sarata.Si mi-e atat de sete uneori....as bea orice,dar cum beau..cum vomit
Flori
11+