Gravidute prin FIV (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Julia banuiesc ca automat ne gandim toate la aceeasi intamplare nefericita...

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Cata, ti-am trimis un mesaj! Nici la mine nu au cedat durerile, junghiurile, cum spui tu, sunt sigura ca simti acelasi lucru! Pur si simplu au trecut de la sine, ca nu am vrut sa mai iau al treilea nospa! Ceea ce am simtit vineri a fost altfel, chiar vreau sa vb cu dr...erau niste dureri ca si crampele care se transmiteau pana in varful picioarelor! Eu zic sa nu te ingrijorezi, dar e f bine ca mergi la doamna dr. De ce nu faci urocultura la spital?? Oricum o sa ai mai multa incredere in rezultat!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ella -nu te speria ca-ti cade parul,sa stii ca nu e o regula sa-ti cada dupa nastere.Mie mi-a cazut foarte tare in sarcina pana pe la 6 luni,cu toate sampoanele si mastile ce mi le faceam.Dupa aia a inceput sa-mi creasca cu o viteza incredibila si mi s-a mai indesit.Dupa nastere nu mi-a mai picat nici un fir.
Pupici tuturor gravidutelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Cata si eu am junghiurile alea de care zici (in afara de la durerile ca de CM care ma ingrijoreaza mai mult) si m-am gandit sa nu fie vreo infectie urinara asa ca azi am facut o urocultura si un sediment urina.
Julia, Magne/B6 ti l-a dat pentru contractii uterine sau musculare? As lua si eu daca as sti ca sunt date si pt contractii uterine. Ai facut vreo analiza inainte sa vezi cat magneziu ai in organism?

Mirela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

dragele mele, ma bucur ca sunteti bine, eu am avut si am probleme mari. sangerarea a revenit acum vreo zece zile - in cantitati indescriptibile, practic in punctele maxime echivalentul cantitativ al unei zile normale de cm curgea in 3-4 minute, si asta a durat ore intregi. s'a descoperit un hematom de 6 cm per 2,5 cm, cauza nu se stie (nu facusem eforturi sau altceva) iar prognosticul medicilor a fost rezervat: "ça passe ou ça casse", adica totul sau nimic. sambata trecuta, tot fara avertisment, dupa o zi calma, practic in somn, am constatat cu oroare ca pierd lichid. testul facut a revelat ca era lichid amniotic, practic se rupsese apa, si chiar am crezut ca s'a sfarsit totul. am plans si eu si barbat'meu de ne'am umflat. ecografia a aratat insa ca bebelusii erau la locurile lor, placentele ok, sacii embrionari ok, lichidul amniotic in cantitati suficiente. medicii au spus ca probabil a fost o fisura, care s'a colmatat - miracol, dat fiind ca de curs, cursese o cantitate semnificativa. a urmat luni seara o hemoragie uriasa, sange rosu, care ameninta sa produca o expulzare. de noua zile sunt un repaos absolut la spital, continuu sa sangerez, dar de cateva zile sangele a inceput sa capete nuante inchise, deci e sangele vechi, hematomul care se evacueaza. la ultima eco, bebelusele sunt bine, mai vioaie si mai active decat mine, asta e clar.

eu acum sunt ceva mai bine, raman optimista, am conditii excelente aici (am net, dar scriu greu de la orizontala), familia si prietenii imi sunt aproape, dar nu-i deloc usor cu imobilismul asta, ma seaca. dar, daca'i nevoie, raman in spital, lipita cu scotch de pat, pana la capat. sunt foarte hotarata sa pun toate sansele de partea mea si sa depasesc incercarea asta cumplita. rugati-va pentru mine si bebeluse. va pup.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Luca mult curaj si multa putere pentru tine si pentru fetitele tale !
Si eu am avut probleme si a trebuit sa stau la pat......am avut o dezlipire de placenta foarte urata ,cu sangerari, am stat in spital internata de doua ori, cu perfuzii, injectii si toate cele....si nici acum nu am voie sa fac niciun fel de efort .Dar pentru bebelusii nostrii trebuie sa luptam ...
Iti doresc tot ce e mai bun in lume si trebuie sa stai cuminte in pat ...stiu ca e cumplit , vorbesc din proprie experienta...dar asa ne este noua dat - sa ne chinuim pana in ultima clipa - ca sa ne tinem copilasii in brate.
Mult curaj !

Ella 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Luca, of of, stai cuminte si iti tinem pumnii sa fie totul OK pana la capat. Ma gandesc totusi ca ai depasit pericolul daca deja petele sunt maronii si tu stai in repaos total. E greu dar macar tu acolo ai parte de servicii medicale de calitate si deci sanse mai mari. O sa fie bine.

Mirela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor dragi, putere multa, rabdare si curaj!
E greu sa treci peste cele 9 luni de sarcina cand sunt probleme, toate stim, ne tremura sufletul din orice, dar daca ati reusit sa ajungeti pana aici, adica , pastrati-va speranta ca Dzeu va va darui si bebei sanatosi!

Luca, iti tin pumnii sa treci peste moment, sa dea DD sa scapi de acel hematom si sa fie totul bine pt tine si bebeluse!
Ella, sanatate multa si tie, la fel tuturor burticilor cu probleme!!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Luca....Dumnezeu sa iti fie alaturi si sa iti pazeasca puisorii.
Am fost si eu la dr....ma dor rinichii tare, am iar infectie urinara ,10 zile antibiotic ,colul nu e f lung dar cerclaj dupa ce trece infectia...

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Luca, draga mea, Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste aceasta incercare! Ma gandesc la tine si cred din toata inima ca totul se va termina cu bine! Am luptat prea mult pentru acest vis!

Mergi la inceput